Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

Kullanılış sıklığına göre değişir yıkama sıklığı bence de..

Saruboceq e katılıyorum...

Sık kullanıyorsa sık yıkanması uygundur.

havluları 60 derecede her hafta yıkarım. 2 şer tane bornozumuz var dönüşümlü olarak kullanıyoruz. çok sık duş almışsak arada havlularımıda çıkartırım. yumuşatıcı mutlaka kullanırım.

3 ayda falan yıkıyorum işte makinede boşyer kaldıysa tertemiz durulandığım şeyi neden her hafta yıkayayım ki hiçmi işiniz yok

ne zaman kirli görürsem o zaman yıkıyorum. genelde 2 ayda bir.. hiç işim yok her hafta bornoz yıkayım...:37:

Bende Ayda Bİr Falan Yıkıyorum
Ama Sertleşme Olmadı Hİç
Sadece Son İki Yıkamadır Başka bir Problem var Yıkayıp Kuttuktan sonraki ilk kullnımda
Hani Havlular Islak Kaldığı Zaman Böyle Küflü Gibi Rutubet Kokar Ya öyle kokuyor

3 ayda falan yıkıyorum işte makinede boşyer kaldıysa tertemiz durulandığım şeyi neden her hafta yıkayayım ki hiçmi işiniz yok

tertemiz durulanıyorsun ama o bornoz ıslanıyor ve zamanla ıslak kendi kendine kuruya kuruya koku yapıyor 3 hafta normak bence

tertemiz durulanıyorsun ama o bornoz ıslanıyor ve zamanla ıslak kendi kendine kuruya kuruya koku yapıyor 3 hafta normak bence

sonradan koku yapması normal
ama yıkadıktan hemen sonraki kullanımda bunu yaşadım
bornozlar kurudu kullandık ve dediğim gibi kokmaya başladı

ne yalan söyleyim,ayda 1 falan yıkarım öyle haftalık yıkamam...pis miyim ki??:27:sonuçta banyodan çıktığımız en temiz halimizle kullanıyoruz yani, o kadar ihtiyaç duymuyorum,ha özel bi durum vardır,leke olur,koku olur o ayrı ama onun dışında bir bornoz ritüeli yapmam evde:52:

haftada 1-2 leri görünce şaşırdım açıkçası
koca bornozlar hemen kuruyabiliyormu 2. banyoya yetiştirebiliyormusunuz
ben ayda 1 yıkarım 40 derecede minteks marka hiç sertleşmedi 3 yıldır kullanıyoruz takımını.

Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz? Ben 5-6 kez duş aldıktan sonra bornozları 60 derecede yıkıyorum fakat hepsi taş gibi oldu yumuşatıcı falan kar etmiyor siz neler yapıyorsunuz?:sinifsinif:

canım ben 10 günde bir yıkıyorum hergün duş alındıgı için kirleniyo ama tavsiyem 40 C yıka zaten temiz vücuda kullanıldıgı için :)

bende 2 haftada bir yıkıyorum son yıkamamda yumuşatıcı kalmamış forumda öğrendim sirke yumuşatıyor diye .yıkadım gerçektende koku falan yok yumuşacık oldu bornozlar

Son düzenleme:
benim bornozumda yıkandığında sert oluyor.

ama bornozumla ilgili anım var. ilk aldığımda yıkamadan kurulandım ve bornozun bütün iplikleri tüyleri. bütün vücuduma yapışmıştı. aynadaki halimi görünce kahkahalara boğulmuştum:60::60::60::60::60::60::60:

her yerimde pembe iplikler vardı minik minik :60::60::60::60::60::60::60:

bornoz mu ütülüyorsunuz:53:haftada 1 2 kez mı:53:
ben ayda yıkıyorumm yazın zaten bornozu deıl kısa havlusunu tercıh edıyorum
anam hemen yıpranır o kadar sıkanmazkı:68:

her gün duş aldığımız için haftada bir yıkıyorum.
40-50 derecede. hiç de sertleşmedi. hala yumuşacık.

Back