Bornozlarınızı ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

benim bornozlar özdilek
her hafta kesinlikle yıkarım..
çünkü eşimin bornozu beyaz benimkide pembe,beyaz
60 da yıkıyorum hiç bişey olmadı şimdiye kadar
2 yıldır kullanıyorum havluları
bornozlar özdilek olunca her hafta yıkamak mı gerekiyor CADIARZU

Bornozlarımı 2 haftadan önce yıkamam..el havlularımı hergün değiştiririm çünkü 7 8 tane el havlum var haftada 1 beyazlarla atarım hepsini..40 dereceden fazlada yıkamam genelde..Peki haftada bir yıkayan arkadaşlar kururken ne kullanıyorsunuz iki takımmı bornoz kullanıyorsunuz?
Bornoz dediğin hele kışın 2 3 günden önce kurumuyor..
Benim aldığım takımda yazlık banyo havlularıda vardı değiştirerek kullanıyorum...

benim belli olmuyo bazen hafta bir bazen 10 günde bir oluyo
duyguege canım valla bende yedek bornozlar var ikimiznde bekarlıktan kalma dediğin gibi yedek olmasa 2 3 günde anca kuruyo bazen peteğin üstünde kurutmazsam tabi...:hulya:

Evet canım haklısın petekler olmasa zaten hiç birşey kurumucak:)Yedek bornoz bendede var daha hiç kullanmadım çıkarayım bende bari..

2-3 haftada bir yıkıyorum bornozları
40 dereceden daha yükseğinde hiç denemedim
Taçtan aldım ama genede korkuyorum açıkçası sertleşebilir diye
çünkü zaten sular kireçli dahada sıcağı sertleştiriyor olabilir havlunun cinsine göre
bence 60-90 çok bornoz için..

benimde özdilek ama sertleşti.kalitesi çeşit çeşit bunların.birde zamanla eskiyor tabi pamukları dökülüyor.nasılki el havluları inceliyorsa bornozlarda öyle.3 yada 4 haftada bir yıkarım.askıda kuruturm.40 yada 50 derece yeterli..ama pofuduk bornozları çok beğeniyorum.bunlar eskisin değiştireceğim inşallah.

bende 2 yada 3 haftada bir yıkıyorum 40 derecede benim bornozlarımın makası ne bilmiyorum ama yumuşacık hala 2 senedir kullanıyorumm

çok sık yıkandımı şertleşiyor,bende banyodan sonra banyodaki havlupen,in üzerine asıyorum ve hemen kuruyor,önemli olan ıslak bırakmamak lazım,yoksa rutubet kokusu yapıyor...

bende 40 derecede 4-5 kullanımdan sonra yıkıyorum benimde özdilek ama sertliğinden nefret ediyorum

2 haftada bir yıkarım, ama illa 2 hafta olmaz bazen kirli görürüm yıkarım hemen. benimkide özdilek valla 10 yıl falan oldu herlade hala taş gibi ne incelme var ne bişey. rengi bile solmadı. bu kış değiştirmeyi düşünüyorum ama artık zaman aşımına uğradı.

Ben 15 günde 1 yıkarım.

60 dereceye atarım .Mutlaka ön yıkama ve çift durulama yaptırırım.

Kuruma sonucunda da ütülerim.

Eşim iki kere bende günde bazen 3 kere duş alıyorum.Kızımıda aynı şekilde günde 3-4 kere suya sokuyorum.O yüzden haftada bir en geç 10 günde bir yıkarım.60 derecede

Back