Bornoz Takımları

ben de bugun aldım tac bambu serısı bornoz takımı coook ama cok begendım bı de normalde 295 falandı ama nette ındırımden 255e aldım kargo onlardan ınsallah kullanınca da memnun kalırım :)

Taç'ın kırmızı syah bir takımı var kırmızı siyah minik iğlikler çıka rmı acaba banyodan sonra hiyince. :26: Açık renk bornoz daha mı iyidi?

Taç'ın kırmızı syah bir takımı var kırmızı siyah minik iğlikler çıka rmı acaba banyodan sonra hiyince. :26: Açık renk bornoz daha mı iyidi?

bana kalırsa açık renk bornozlar çok daha güzel ama tabiki tercih meselesi :34:

siyah kırmızı bornoz takımına bende bayılırdım ama kk da kullanan bi arkadaş memnun kalmadım yazmıştı bide ilerde sıkılabilirim galiba açık renk daha iyi olur mesela krem kahve ikilisi de çok hoş duruyo:37:

İpekçe diye bir markanın bornoz takımını aldım 200 tl ye. aslında Taç alıcam diye şartlandırmıştım kendimi ancak renklerini görünce dayanamdım aldım İpekçê'yi=) toz pembe ve krem tonlarında. resm bulabilirsem eklicem.Ayrıca marka hakkında iyi kötü bilgisi olan varsa paylaşırsa sevnrm=)

özdilek hanedan modelini 340tl aldıms ımdıe cokmu pahalı oldu dıye dusunuyorum

bende taçtan aldım bambu krem rengi bayanın kenarları yakası işlemeli, çok güzel görünüyor daha kullanmadım düğünden sonra:) internetten 235 e aldım.

1955361760831fc0.jpg

1955591760831jw6.jpg

offffffffffffff bunlar çok güzelllerrr:53:

Back
X