Bornoz Takımları

18044221.jpg

18038345.jpg

tac90.jpg

18044503.jpg

18045896.jpg

18045895.jpg

18044235.jpg

18044229.jpg

18044232.jpg

tac92.jpg

ne kadar güzel ürünler var... şnsan hangini alsın şaşırıyor..paylaşım için tşkler... a.s.

mor olan bornozun bende krem rengi var ayrıca içinde bide başlığı oluyo 60 tl ye aldım kervandan almak isteyen ve beğenenlere bilgi amaçlı sölemek istedim

lilali cok güzelmis.. yeni mi cikti bu modeller ya ilkkez görüyorum
mutlaka almam lazim:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

ben soleyden almıştım çok memnunum, görünüşe aldanmayın çok şık modeller hiç kullanışlı olmuyor, nihayetinde bornozun emiciliği önemli.

ben bornoz kullanmadığım için ön sayfadaki elbise gibi olan mordan aldım. home sweet home da var. fiyatını hatırlamıyorum fakat havlusu bambu. yani emiciliği falan güzel.benim gibi havlu ile kurulanmayı sevenler tercih edebilir

Bornoz takımları hepsi çok güzel yanlız sorun hepsinde beden olmaması, ben geçen gün almak için denedim bi tane taç tan bornoz fakat üzerimde o kadar büyük durduki kayboldum annem gülmekten yerlere yattı bence alırken deneyip alın erkeğinki farketmez fakat bayanınki fark ediyor,ben şu an evimde kom un bornozunu kullanıyorum gayet bedenime göre kısa ayrıca takım olarak değilde tek olarak alıcam artık:teselli:

bu bornoza benzeyen bir bornozum var. inanın hiç kullanışlı değil. ön tarafını tutan cırt cırtları giyinirken bornozun muhtelif yerlerine yapışıyor ve hep iplik iplik kaldırıyor oraları.

çok güzel bornozlar var ama o kadar paraya değecek birşey olduğunu düşünmüyorum ben. alt tarafı kurulanacaksın, kimse görmeyecek etmeyecek. işini görecek bir bornoz kafi bence, işlemeli olmuş, desenli olmuş ben şahsen umursamıyorum. ama zevk meselesi a.s

Muji'den bambu bornoz hediye geldi bana. nasıl yumuşak nası rahat biliyomusunuz.. danteller süsler insana batıyo duştan çıkıp gevşemişken bişler beni rhatsız etmesine katlanamam :)) bu bambu olduğu için suyu da çok güzel çekiyo. koku falan da yapmıyo, genelde bornozlarda öyle bi sorun olur ya.. memnunum ben baya

Back
X