bornoz takımında hangi marka?

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar bornoz takımı alıcam aklımdaki renk kırmızı siyahtan oluşuyor veya kırmızı beyaz kararsız kaldım hangi markka yada sizin önerebilceğiniz bir renk ben dantella markasında gördüm resim ekliyorum sizcenasıl

Eklentiler

• $evefdan0008070.webp
    $evefdan0008070.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 315
bence güzelde siyah hawlu ykanınca nasıl olcek o düşündürdü beni benimki beyaz olanı cok rahat kullanıslı ama bizde kullanılmıyor maalesef büyük boy hawlu makbul oluyor insan hewesini alınca

bence koyu renk olması kullanım açısından daha rahat olur canım .. renk seçimin çok güzel alkisalkisalkis
benim sana tavsiye edeceğim markalar taç soley ve özdilek üçünden de memnun kalırsın
Bornoz takımı önemli bence iyisinden olsun

ben bunlardan alıcam cnm. us polo markası fiyatı 89 tl

Eklentiler

• $Us-Polo-Santa-Fe-S-M-Erkek-Bornoz__22608287_0.webp
    $Us-Polo-Santa-Fe-S-M-Erkek-Bornoz__22608287_0.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 222
kirmizi-siyah makinada yikanmasi nasil olur acaba, beyazlar gibi yuksek derecede yikanmaz sanki..ben de cok begeniyorum kirmizi-siyahi..

canım siyahın kullanışı biraz zor gibi geliyo bide insan temiz olunca siyah havluya kurulanmaz istemez sanki
seninki kırmı gayet güzel enişteyede daha açık renk alsan taha iyi sanki
taç linens özdilek soley güzel kaliteli markalar

arkadaşlar özdileğin bornozunu aldım beni 2 ye çarpar 5e bölerkaydirigubbakcemile3
çok büyük geldi bu sebeple anneme verdim onu
fiyatı makul olup bedenli olan bornoz varmıdır acep
zira 2 ay sonra düğün var eksik çok fiyatı makul olması lazım sempatiksalakcinni

doğru söylüyon canım sanki açık renk olunca daha temizliği öne çıkıyo gibi geliyor en önemlisi Allah hepimizinkini güle güle kullanmayı nasip etsin..

doğru söylüyon canım sanki açık renk olunca daha temizliği öne çıkıyo gibi geliyor en önemlisi Allah hepimizinkini güle güle kullanmayı nasip etsin..
ben de kirmizi siyah alicaktim ama onu 40 dan yukari atmak zor olur,banyoda yuksek ısıda kullanmak daha iyidir bence camasirlari cnm..

Kızlar ben iki hafta önce internetten bamboo bornoz takımı aldım. Malum bir marka var. Yabancı. Pek met etmişler internette 240,00 tl Yanında birde küçük seramik banyo seti hediyesi vardı. Neyse eve geldi bornoz takımı, rezaaaalllett bişeydi. İncecik, ve kısaa :) değil bornoz gömlek olarak kullanırsın. Hemen iade ettim.

Bu hafta sonu kemeraltından (izmir) Şikel die bir markanın bornoz takımını aldım. Peşin 150 tl. İki bornoz, İki banyo havlusu, iki baş havlusu var. Havluları çok iyi (en azından internetten aldığımdan çooookk daha iyi.) Bende zayıfımdır, çok büyük gelmesinden korktum ama bedende gayet uygun. Renkleri süper. Ben fuşya-beyaz olan takımdan aldım. Hatta annem fuşya olanı plaj havlusu olarak bile kullanırsın dedi kaydirigubbakcemile3

Tavsiye ederim.

bende soleyden aldım canım çeyiz sayfamda var 190 tl ye aldım ama çok kaliteli birşey görünümünden belli oluyor dışı kadife içi kısmı havlu tavsiye ederim

özdilek'ten kırmızı siyah olan takımı aldım ben de. kullanımı nasıl olucak bilmiyorum ama renkli havlu daha çok hoşuma gidiyo.

kırmızı gayet hoş ama siyah yıkandıkça rengi solacak ve kötü bir görüntü olacak.
bir de banyoda açık renkler daha kullanışlı ve göze hoş geliyor.
ben özdileğin saray çeyiz sandığı diye bir bornoz takımı var onu aldım

Back
X