Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

Yüzü güzel,kalbi güzel,endamı güzel tatlı nazarboncuğum benim.Seni tanımaktan bende keyif aldım.Bundan sonra görüşeceğiz artık.Öptüm esmer şekerim benim......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

hepiniz birbirinizden tatlısınız maşallah maşallah
resimlere baktık içimiz açıldı
dostluğunuz daim olsun

çok güzel bir buluşma olmuş hepinizi özlemiştim sizleri gördüğüme çok sevindim inş bir dahakine bende gelebilirim hepinizi öpüyorum

hepiniz süpersiniz..
ne güzel olmuştur yine..
bir dahaki buluşmaya inş..
offff offffff :sinifsinif:

hepiniz çoook çok güzelsiniz

heraa sen gelme bakalım bizim topiğe...batuyuda görmemiştik uzun zamandır maşallah büyümüş

fırslayd ,desibel, nazarboncugum ,dııpdıs dıpdıs ,kibele, hera ,sihirsensin ,canayakın iyiki buluşuyonuz bizde sizleri resimlerdede olsa tanımış oluyoruz daha nice buluşmalara hepiznizi tek tek çokkkk öpimmmkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ya kıslar ya çokk kıskandım anacımm..
sihirim seni gördüğüme çok sefindim..maşallah kızcen çok güzel..saçlarına bayıldım..ana-kısyakıyosunuz ortalığı.
boncğuma da kırmızılar pek yakışmış.kıs dikkat et nazar değmesinn
kibele ve heramkıs ne kaaa benziyosunuz siz..gösleriniz çok güsel..ama benim favorim batuş paşa...benim yerime mıncıklayın onu..
first layd aplam ve gülü dıptıs herzaman olduğu gibi süprsiniz.ayrıca dıptıscımbeyazlar çok yakışmış..
desibel aplam ve cana yakın sizleride gördüğüme
çok sevindim..
çok isterdim oralarda olabilmek..

Ne güzel yine portakalda buluşmuşsunuz..
Çok özendim..ınşallah bayramdan sonra tekrar sizlerle bir araya gelmek isterim..:)

hepiniz çok güzelsiniz..:)

ende seni öpüüüümmmm

canım benim güzel gözlüm güzel yüreklim akşamınan hani öptün ya beniiiii ondan böyle güzel oldum ben haberin ola......kısmetim açıldı laaaaaaaaa sayende......öpüom seniiiiiiiiiiii

harikaa bir gün geçirmşsn bellii çok süpersinzzz kızlarrr inanın içim gttiii uçup gelebilsedmm keşkee :kedi:
eşim karşmda uzanıod dedm kiii blşma vardı bgn b dahakine gidicem bende mutlaka gtrceksin benii dieee baskıya başladmmkaydirigubbakcemile3
ayy yaaa sizi gormek gece gece çok ii geldii çok mutlu oldmmm ..

Canım benim öperim seni...orda bize hiç benzemiosunuz dediler ama dikkatli bakınca benzioruz...öpüuyorum seni:1hug:a.s.

süpersıniz süper tekrar tekrar baktım resımlere...çok güselsiniz hepiniz yaaaa
kıskandım ama neysem napalım bakmakla yetiniriz sengözlerimebaksanab
Rabbım dostluğunuzu hiç bozmasın,sevgiler bayanlaropuyorumnanaktan

Sihirsensin.... CANIM SUPERSIN :)
Canayakın,....MERAK ETTIGIM UYERLDENDI. SENI GÖRDUGUME SEVINDIM CANIM BENIM.KEŞKE YANINZADA OLSAYDIM
Nazarboncuğum.... CANIM YINE ÇOK TATLISIN
FirstLady....ABLACIM MAVı ÜPER OLMUŞ ÇOK YAKIŞMıŞSANADA
Desibel.....ABLACIMSENI GÖRDUGUMEDE SEVINDIM.SENI GÖREN MEZUN OGLU VAR DEMEZ YANI MAŞALLAH
Kibele190..SENINLE KKDA PEK KARILAŞMADIK AMA BURDA GÖRDUGUME SEVINDIM CANIMS ENI
Hera.......CANIM YINE ÇOK ŞIKSIN
DIPTIISIM.. BEYAZ ÇOK YAKIŞMIŞ CEYLAN GıBı SEKIYOSUN YINE
TUBICIK... SEND EHOŞGELDIN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…