Bornova Kaçamağı Böyle Olur!

izmir hatunları güzelmiş gerçekten :)

yalnız dikkatimi bişi çekti sölemeden edemicem.. sarı saçlı hanım çok hüzünlü bakıyo ya. kim olduğunu anlamadım ama. içim buruldu gözlerini gördüğümde.

fıstığımız sarı bombamız güzel hatunumuz dıptısımız......yaktı ortalığı valla .........

Son düzenleme:
boncuğum manken edasıyla bakıp yakarken ortalığı harikaydı tek kelimeyle...

Son düzenleme:
böyle bir anne kız daha yok valla maaşallah allah ayırmasın...sizi çoook ama çoook sevdim ya....

Son düzenleme:
gerçekten şahane bir gündüü hihoyyyt
eve o kadar mutlu girmişimki eşim ne oluyo be ağzın kulaklarında dedi :roflol:
sibel ablam ve firslady ablam siz benim hem ablam hem annemsiniz çok seviyorum beni sahiplenmenizi o kadar güzelsiniz ki acaba diyorum bende onların yaşında onlar gibi olabilecekmiyimmm:sm_confused:

dıptısım beyazım güvercinim kolu ve kafası çatlağımmm seviyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan

sihirsensin ve güzel kızı mira çok sempatiksiniz ve eğlenceli iyi ki sizi tanıdımmmm a.s.

öğretmenim cana yakınımmm saçlarının rengi gözlerimden gitmiyor bir saç rengi bu kadarmı yakışır bir insana genç kız gibi maşşallah bide 11 yaşında oğlu varmış nazar değmesin sana çok keyif aldım seni tanımaktan:1hug:

tubicik cnm benim misafirimiz iyi ki geldin şeker kız hiç izmir buluşmasına gitmedim demicenn seni tanımakta çok güzeldi cnm inş yine gelirsin :)a.s.

kibelem ve heram canlarım yaa batuş yaramaz diyordunuzda inanmıyordum:kedi:
ne vardı accucuk uyusada sizde muhabbete katlabilseydiniz çok ağladı kıyamadım yaa:gitme:
heram senide tanımak nasip oldu sonunda tanıştığımıza çok memnun oldumm
bidahakinde telafi ederiz inş rahat rahat sohbet ederizz ikinizde çok hoştunuzz opuyorumnanaktan

kibele190 ve hera tatlışkomuz oğlu batuş....harikalar demi?

Son düzenleme:
bizi biran unutacaklar sandım da ödüm koptu..............

Son düzenleme:
dikkat !
şimdi bu ağacı tüm resimlerde göreceksiniz başrolde sadece var değişmeyen tek şey ağaç....
sibel ablam ve boncuğum canlarım...

Son düzenleme:
öğretmenim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok severim....
canayakınım bitanesin valla süpersin ............

Son düzenleme:
az önce bura niye kapalıydı..:sinifsinif:
heram boncugumda ordaymış...opuyorumnanaktan
hepiniz birbirinizden güzelsiniz dostluğunuz daim olsun..opuyorumnanaktan

allahımmm çok güzelsiniz...
sizleri gördüğüme çok mutlu oldummm...
allah dostluğunuzu daim etsin...
sibel ablammm çok tatlı ve çıtır görünüyorsun maşallah:jeyyar:
heramı da görmüş oldum ...muck şekerimmm
boncuğumm meleğim benimm candaşımmm çok tatlısın balım sen.gülen yüzün hiç solmasın inş...:Saruboceq:
dıptısım ve betüll ablammmm allahım sizi hiç ayırmasın.resminize bayıldımmm..
sizleri çok seviyorum ben yaa ii ki varsınız...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yorumlarınız için tek tek alıntı yapmıycam hepinize ayrı ayrı tşk ederim güzel sözleriniz ve iltifatlarınız içinnnnnn

herkes şahane.......................yorumlayanda yorum yaptıranda ..................kk şahane..............

çok güzelsiniz kızlar, sağ baştan nickleri sol baştan nickleri istiyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkürler chess...opuyorumnanaktan
Ahh canım benim biz de seni çok ama çok özledik...kulakların çınlamadı mı bgn?ŞenizŞeniz
çok sağolasın hanımcım...
Herkes çok güzel görünüyor.
Teşekkürler lirikçim...opuyorumnanaktan
oh resımler süper keşke bende gelebılseydımmm:gitme:
gelebilseydiniz keşke...başka bir buluşmaya inşallah...opuyorumnanaktan

oo bizim takım yine herzamanki formunda :lepi:
yeni arkadaşlarda katılmış aramıza inş. bir dahaki
buluşmada hep beraber oluruz a.s.
zaten kışın aylık KK günü düzenleme planlarım var kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum gülen yüzünüz solmasın dostlarım :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…