• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
248
Bornova’da yaşayan ya da üniversite eğitimi için ilçeye gelen ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen gençlerin ihtiyaçlarını Büyükpark içerisinde kurulan Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi karşılıyor.

Bir öğrenci belgesi ve bir fotoğrafla üye olunabilen merkezde, ücretsiz çay,çamaşır yıkatma,ücretsiz yemek,kütüphane,sanat gösterimleri,toplantı ve eğlence hizmetleri verilmektedir.Merkezde tüm bu hizmetler için para kullanılmamaktadır.

Üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan, haftanın 7 günü sabah 08.00'den akşam 24.00'e kadar hizmet veren Gençlik Merkezi'nde ücretsiz kablosuz internet hizmeti de veriliyor.

Üniversite öğrencilerinin para harcamadan sosyal ihtiyaçlarının karşılandığı Gençlik Merkezi'nde, ihtiyacı olan öğrenciler belirlenerek erzak ve eşya yardımı da yapılıyor. Uzman psikologların tarafından bireysel danışmanlık hizmetinin de verildiği Merkez'de, öğrencilerin stres atmaları için satranç, tabu, scrable, jenga gibi oyunlar da bulunuyor. Günlük gazetelerin yanısıra haftalık ve aylık dergilerin de bulundurulduğu Gençlik Merkezi'nin farklı noktalarında 5 adet televizyon da bulunuyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılması için de gerekli hazırlıklar yapılırken, isteyen öğrenciler doğum günü gibi özel kutlamalarını burada yapabiliyorlar. Üniversite öğrencilerinin kulüp çalışmalarını yapabilmeleri için de mekanların yaratıldığı Merkez'de 3 bin kitaplık bir kütüphane de bulunuyor

Bornova Belediyesi Gençlik Merkezi - YouTube

Son düzenleme:
Uygulamayı çok beğendiğim için ve belki ihtiyacı olanlar ve bilmeyen öğrenci arkadaşlarımız vardır diye paylaşmak istedim. Merkez 1 Kasım 2012 de açıldı. Nasıl bir yer olduğunu görmek için videoyu izleyebilirsiniz. Umarım bu tip merkezler ülke genelinde yaygınlaşır..
$18500983.jpg

Son düzenleme:
İlk defa duydum burayı, Ege`de okuyan tanıdıklarım var, onlardan hiç duymamıştım acaba haberleri mi yok...
Bence de tüm ülke genelinde yaygınlaşmalı, Bornova Belediyesi`ni tebrik ediyorum:46:

''PARA KULLANILMIYOR''
ben bunu bir yerden hatırlıyorum :34:

Ben de bilmiyordum Bornova'da böyle bir hizmet olduğunu,
eh öğrenci olmayınca..
Burada öğrenci olanlar haberdardır diye tahmin ediyor,
haberi olmayan diğer şehir ve belediyelerine de emsal olmasını umuyorum.

İlk defa duydum burayı, Ege`de okuyan tanıdıklarım var, onlardan hiç duymamıştım acaba haberleri mi yok...
Bence de tüm ülke genelinde yaygınlaşmalı, Bornova Belediyesi`ni tebrik ediyorum:46:

Ege üniversitesi öğrencilerinin genelde haberi var onlaın semtinde olduğu için de İzmir de diğer üniversiteler bilmiyor ben de ilk kez geçen sene merkezde işe başlayan bir arkadaşımından duymuştum :46::46:

Back