- 8 Mart 2013
- 600
- 194
- Konu Sahibi JamesMoriarty
Kızlar istediğim gibi bir türlü bulamadım fiyatı yüksek olmayacak şekilde bordo şarap rengi gibi kışa gidecek tavsiyeler verir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en sevdiğim bordo rujum.. bu sonbahar renklerinden..
chanel rouge coco noir
tatlım bu ruju nerden bulabilirim ve fiyatı nedir rica etsem?
kızlar selam !bende şöle çoook koyu bordo bir ruj arıyorum hem mat olucak hem kalıcı ..ebru gündeşin geçenlerde o ses türkiyede dudağında gördüm çok beğendim tamda o renk, istediğim incimnaz naber tatlım? bu arada sende yardımcı ol bana 107yi bende kullanıyorum ama tam istediğim renk değil daha koyu olacak
iyiyim canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
107 harika ama pembe alttonlu , anladığım kadarıyla sen kahve alttonlu ruj arıyorsun arkadaşın söylediği chanel ruj süper ama fiyatı çok yüksekmiş ben ona benzer maybilinin 590 nını kullanıyorum fiyatıda 7 - 10 lira arası çok hoş bir renk bir bak istersen
kate moss 107 numarasini onerebilirim.fiyati da 12 tl falandi :)
Canım rengi çok beğendim bu rujun indirimi hala sürüyor mu sen ne zaman aldın?
kızlar selam !bende şöle çoook koyu bordo bir ruj arıyorum hem mat olucak hem kalıcı ..ebru gündeşin geçenlerde o ses türkiyede dudağında gördüm çok beğendim tamda o renk, istediğim incimnaz naber tatlım? bu arada sende yardımcı ol bana 107yi bende kullanıyorum ama tam istediğim renk değil daha koyu olacak