Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben araştıracağım tek tek markaların büyük mağazalarına gidip önemli bir de benim için sözüm için istiyorum düğün olursa inşallah bordo ya da vişne çürüğü ruj kullanmak istiyorum bulmak zorundayım yanibulursak birbirimize özelden mesaj atalım
Gratisin ithal ettiği wet n wild markasının çok güzel bir bordo ruju var yani tam bordo kırmızı filan değil şu an numarasını hatırlamıyorum ama fiyatı da 10 tl filandı gayet güzel tavsiye ederim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bordo ruj takıntım var en sevdiklerim; Maybelline kabı kırmızı olan seriden 590 bourgogne burgundy,Rimmel kate moss yine kırmızı kabı olan seriden 107 numara. Mac'tende Diva...
Benim bordo ruj takıntım var en sevdiklerim; Maybelline kabı kırmızı olan seriden 590 bourgogne burgundy,Rimmel kate moss yine kırmızı kabı olan seriden 107 numara. Mac'tende Diva...