- 14 Temmuz 2017
- 115
- 51
Hanımlar merhaba. Öncelikle lütfen bana yardımcı olun bir akıl verin . 24 yaşındayım sevgilim 29 yaşında . Bir yıldır beraberiz. Kendisi çok iyi kalpli , merhametli biri. tanıştığımiz zaman subaylik eğitiminde iken elenmiş ve mahkemesi sürüyordu buna rağmen ilişkiye başladık mahkemenin sonuçlanmasini bekledik fakat maalesef olumsuz sonuçlandı . Şu an istinafa dilekçe verildi ama nedense döneceğine dair umudum yok . Polisliğe başvurdu ordan umutlu. Asıl konuya geliyorum sevgilim şu an işsiz ve neredeyse 324.000 TL borcu var . Bu borçların bir kısmı devlete vermesi gereken tazminat , babasının borçları , kredi kartlari . Ayrıca babasını emekli etmek istiyor ve gecekondu tarzı bir yerde oturuyorlar oranın da tapusu için bir miktar para lazım bunların hepsi 324.000e dahil . Benim onu beklememi istiyor fakat bu borçlarin ödenmesi polis olursa bile 5-6 yıl sürer. Ayrıca düğün parası da biriktirmesi gerekir ki biz Urfalı olduğumuz için altın falan çok isteriz ben altından geçtim ama en basit şeyleri alsanız bile evlilik 150-200bine denk geliyor. Kafam çok karışık. Ailemin sevgilimden haberi yok ve annem şimdiden evlilik için ara ara baskı yapıyor. Ne yapmami önerirsiniz ?