Borçlarım var

Ben bir keresinde kart borcumu unutup kara listeye girmiştim, avukata geçmeden tüm bankaya olan borcumu ödememi istemişlerdi, ödemiştim.
Keşke benimde bi tane olsa hepsini bi şekilde kapatırdım. Benim şu an tek umudum yapılandırma yoksa tek tek ödeme yaparak kapatabilirm. Onu da banka beklemez.

Keşke benimde bi tane olsa hepsini bi şekilde kapatırdım. Benim şu an tek umudum yapılandırma yoksa tek tek ödeme yaparak kapatabilirm. Onu da banka beklemez.
Taksit icra dairesinde yapılıyor genelde tabi avukatlarda yapabilir ama yapınca düzenli ödemeniz gerekiyor yoksa taahhütname ihlali oluyor ve 3 ay tazyik hapsi yatılır.

Benim hem kredi kartı hem kredş borcuydu.

Yapılandırma da olmuyor dediniz?

Oncelikle gecikmiş olanları öde ,sonra bankaya gidip müşteri temsilcisi ile birebir görüş istersen. Anca oyle sağlıklı bilgiler alabilirsin. Kara listeye girmissindir ama o kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…