- 18 Ağustos 2024
- 100
- 167
- 18
- 39
- Konu Sahibi Anksiyetelihanim
-
Arkadaşım eğer ödeme gücün yoksa bekleyebilirsin ama eve kağıt her türlü gelir dedi.90 gün dolduysa başlatabilir. Ama dolmadıysa başlatılmıyor. Ancak ihtarname-ihbarnane onu gönderirler. Eve kağıt her türlü gelir. Ailenden önce denk gelir alırsan ne ala. Avukata verirsede pazarlık vs taksitlendirme yapabilirsin. Bıradaki amaç borcu son ana kadar ödememek mi? (Arkadaşınızın dediğine istinaden yazdım) ailenizin duymaması mı?
90 gün dolmadıysa olmaz.Arkadaşım eğer ödeme gücün yoksa bekleyebilirsin ama eve kağıt her türlü gelir dedi.
Brn ödeme taraftarıyım zaten beklemek gibi bi amacım yok ama avukat taksitlendirme yapar mı bilmiyorum çünkü bana yapmıyo.
Alsında bugün bi tanesini kapatıp diğer gecikmede olanı iki taksit ödiycem. Yinede avukata devrolur mu sizce
Yapmıyolar malesef çünkü yapılandırdığım kartın ödemesini bile geciktirdim.Benim eşimin bankaya 200bin TL borcu var tek seferde ödeyemem diye giti Borcu taksilwttirdi oduyo yavaş yavaş sende yapabilirsin bunu
Ozaman gelecek icra ve hapse razı olmalisinYapmıyolar malesef çünkü yapılandırdığım kartın ödemesini bile geciktirdim.
Konu sahibi zatten tedirgin biraz daha güzel bir dille anlatabilirdinizOzaman gelecek icra ve hapse razı olmalisin
Üzerimde hiçbişey yok maaşım da dahil. Ben sadece kağıt gelmesin diye ödeme yolları arıyorum. Yoksa şu an bişey yapamıyolar arama dışında.Ozaman gelecek icra ve hapse razı olmalisin
Evet sağolsunlar çok güzel moral veriyolar.Konu sahibi zatten tedirgin biraz daha güzel bir dille anlatabilirdiniz
Bankayla görüşebilirsiniz olmadı bir avukatla görüşün benim pek bilgim yok İlaki bir çözüm yolu vardırArkadaşlar merhaba
Aynı bankaya kredi ve kart borcum var. Daha 90 gün tamamlanmadan avukata aktarıldı deniyor. Böyle bişey mümkün mü.
Banka yapılandırmaya uygun değil diyo çünkü ödemede gecikme oldu. Bugün bir krediyi kapatıp diğerinin iki taksidini ödiycem. Yinede avukat yasal işlem başlatır mı. Üzerimde herhangi bir mal yok şu an çalışmadığım için maaşım da yok.
Hepsini bi anda kapatamam ama aylık 2 3 taksit ödeyebilirim. O zaman yinede avukata devrolur mu.
Aslında bi arkadaşım varlık şirketine kadar bekleyebilirsin dedi ama aile binasında yaşıyorum eve kağıt gelirse ailem duyar diye korkuyorum. O stresi kaldıramam
Görüştüm şu an sadece iki kredi taksidini ödeyin dediler. Daha avukata verilmemiş sanırım e devlete düşmemiş kontrol Ediyorum. Avukat taksit yapsın diye dua ediyorum.Bankayla görüşebilirsiniz olmadı bir avukatla görüşün benim pek bilgim yok İlaki bir çözüm yolu vardır
Bir an önce bir çözüm yolu bulursunuz inşallah :))Görüştüm şu an sadece iki kredi taksidini ödeyin dediler. Daha avukata verilmemiş sanırım e devlete düşmemiş kontrol Ediyorum. Avukat taksit yapsın diye dua ediyorum.
Teşekkür ederim
Konu sahibi avukata yada icra dairesinde yazılı kâğıt imzalamamış ki hapis cezası olsun avukata bile devredilmemiş.Ozaman gelecek icra ve hapse razı olmalisin
Çok teşekkür ederim. Hapis cezası ve eve icra gelmediğini biliyorum. Bankacı arkadaşıma danıştım işler eskisi gibi değil ödeyemeyemem diyosan bekle en son varlık şirketine düşer dedi.Konu sahibi avukata yada icra dairesinde yazılı kâğıt imzalamamış ki hapis cezası olsun avukata bile devredilmemiş.
Arkadasın bahsetti taahhütname ihlali hapis cezası borcu ödemek için imza verirseniz ve ödemezsiniz 3 ay tazyik hapsi olur vermezseniz olmaz borc için yatılmıyor hapis taahhütname verip ihlal yaptığınız için yatılılır A Anksiyetelihanim malınız bulunmadığına dair mal beyanıda verebilirsiniz icralık olunca.
E devletten e tebligat var onu yapabilirseniz e tebligat olarak düşer ama icralık olursanız yinede eve geliyorlar icra dairesinden.Çok teşekkür ederim. Hapis cezası ve eve icra gelmediğini biliyorum. Bankacı arkadaşıma danıştım işler eskisi gibi değil ödeyemeyemem diyosan bekle en son varlık şirketine düşer dedi.
Ama benm derdim ödememek değil borçlu kalmak istemiyorum. Sadece danışmak istediğim yavaş yavaş kapatsam yinede avukatlık olur muyum.
Mecburum bi şekilde ödenecek. Kaygılı bi insanım kağıt geldi mi gelecek mi akrabalar duyacak mı diye korku içinde yaşamak istemiyorum
İlk kez duydum hemen bakıyım çok teşekkür ederimE devletten e tebligat var onu yapabilirseniz e tebligat olarak düşer ama icralık olursanız yinede eve geliyorlar icra dairesinde
Benim de yaptığım işle bağlantılı olarak hukuk birimine verdiğimiz dosyalar oluyor. Orada ilk etapra avukat icra takibi açmadan kişiler ile konuşup anlaşmaya çalışıyor. Eğer ulaşamaz ise icra takibi başlatıyor. Eğer icra takibi başlatıldı ise siz borcun tamamını kapatsaniz bile dosya kapatma ücreti vb.detaylarin da ücretini odemelisiniz. Sonrasında e devletten de icra takibi dosyası kapanır.Çok teşekkür ederim. Hapis cezası ve eve icra gelmediğini biliyorum. Bankacı arkadaşıma danıştım işler eskisi gibi değil ödeyemeyemem diyosan bekle en son varlık şirketine düşer dedi.
Ama benm derdim ödememek değil borçlu kalmak istemiyorum. Sadece danışmak istediğim yavaş yavaş kapatsam yinede avukatlık olur muyum.
Mecburum bi şekilde ödenecek. Kaygılı bi insanım kağıt geldi mi gelecek mi akrabalar duyacak mı diye korku içinde yaşamak istemiyorum
Ben bir keresinde kart borcumu unutup kara listeye girmiştim, avukata geçmeden tüm bankaya olan borcumu ödememi istemişlerdi, ödemiştim.Arkadaşlar merhaba
Aynı bankaya kredi ve kart borcum var. Daha 90 gün tamamlanmadan avukata aktarıldı deniyor. Böyle bişey mümkün mü.
Banka yapılandırmaya uygun değil diyo çünkü ödemede gecikme oldu. Bugün bir krediyi kapatıp diğerinin iki taksidini ödiycem. Yinede avukat yasal işlem başlatır mı. Üzerimde herhangi bir mal yok şu an çalışmadığım için maaşım da yok.
Hepsini bi anda kapatamam ama aylık 2 3 taksit ödeyebilirim. O zaman yinede avukata devrolur mu.
Aslında bi arkadaşım varlık şirketine kadar bekleyebilirsin dedi ama aile binasında yaşıyorum eve kağıt gelirse ailem duyar diye korkuyorum. O stresi kaldıramam
A
İlk kez duydum hemen bakıyım çok teşekkür ederim
E devletten e tebligat var onu yapabilirseniz e tebligat olarak düşer ama icralık olursanız yinede eve geliyorlar icra dairesinden.
Teşekkür ederim cuma günü görüştüm bankayla avukata devredilecek dendi o günden beri aramadılar.Benim de yaptığım işle bağlantılı olarak hukuk birimine verdiğimiz dosyalar oluyor. Orada ilk etapra avukat icra takibi açmadan kişiler ile konuşup anlaşmaya çalışıyor. Eğer ulaşamaz ise icra takibi başlatıyor. Eğer icra takibi başlatıldı ise siz borcun tamamını kapatsaniz bile dosya kapatma ücreti vb.detaylarin da ücretini odemelisiniz. Sonrasında e devletten de icra takibi dosyası kapanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?