gunaydın tatlımGünaydın kızlar hayırlı cumalar:)) Kumbaralarımıza 13 liramızı attık mı bakalım yoklama vakti:))
Günaydın kızlar hayırlı cumalar:)) Kumbaralarımıza 13 liramızı attık mı bakalım yoklama vakti:))
Akşama atıyorum not yazdım görelceğim bir yere
gunaydın tatlım
ben hazır dolar dusmusken ekim sonuna kadarki kumbaramı attım ama çift kumbara yapmaya ugrasıyodum teke dusurdum malesef yani tek olanı attım, ocak ayında dıger kumbarama fazla atarak dengelemeyi dusunuyorum
ama her hafta sıze attimmmdiyerek eslik edicem ınsAllah
önden attık hem de :)
onden attim bende cnm
Tamam canım bol bereketli olsun inşallah:)Akşama atıyorum bende
kesinlikle haklisin markete gidince o an ihtiyac olmayan seyler alınıyor en iyisi haftada 1 kere tok karin gitmekAttim bende :)
Gecen markete gittim, gereksiz 2 3 parca seye 20 lira verdim. İhtiyac yokken markete gitmemek en iyisi.
Harcama istegimi kumbaraya atarak gideriyorum :) yok sayiyorum.
Tok olsamda farketmiyor ivir zivir aliyorum:) o yuzden artik ya listeli gidicem , yada hic gitmiyecegim. Bos cikmayi sevmiyorumkesinlikle haklisin markete gidince o an ihtiyac olmayan seyler alınıyor en iyisi haftada 1 kere tok karin gitmek
en iyisi gitme pinti birini gonder cnmTok olsamda farketmiyor ivir zivir aliyorum:) o yuzden artik ya listeli gidicem , yada hic gitmiyecegim. Bos cikmayi sevmiyorum
Eti karam gurme favorim benim13 14 15 +8tl fazla olarak 50tlyi kumbaraya doğru şutladım
Akşam markete gideceğim eşim gelince çok abur cubur alasım var...kendimi engellemem çok zor bugün.resmen çikolata krizim tutdu..ama yanıma 15tl alıcam sadeceyoksa kavanoz kavanoz n... eve taşırım maazallah öyle bir çikolata aşkı bugün bendeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?