• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Günaydın hayırlı cumalar kızlar:) 12. kumbara haftamıza hoşgeldiniz yoklama alalım kimler attı bakalım 12 lira ben attım:)
Bende attim allah bereket versin. Cumaniz hayirli olsun bu arada :)

Bu kumbara az da olsa umut isigi gibi oldu . Daha oncede biriktirdim ama devamliligi getiremedim. Cok mutluyum

Screenshot_20180907-103136.png
:halay: hatunlar...bu haftaki miktarı attım.

Eki Görüntüle 2186872

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende attim allah bereket versin. Cumaniz hayirli olsun bu arada :)

Bu kumbara az da olsa umut isigi gibi oldu . Daha oncede biriktirdim ama devamliligi getiremedim. Cok mutluyum

Hayırlı bereketli olsun inşallah canım birlikte daha neler başarırız biz :))

Eki Görüntüle 2186874 :halay: hatunlar...bu haftaki miktarı attım.

Hayırlı olsun canım berrketi bol olsun inşallah:)

Eki Görüntüle 2186872

I

+1 ile ben burdayım canım :KK66:

Süpersin tarlım bereketi hayrı bol olsun inşallah:)

Hoşbuldum hanımlar çok teşekkür ederim..
sizlere ilk olarak sormak istediğim aylık mutfak masrafınız ne tutuyor toplu mu alıyorsunuz parça parça mı ?

Hoşbuldum hanımlar çok teşekkür ederim..
sizlere ilk olarak sormak istediğim aylık mutfak masrafınız ne tutuyor toplu mu alıyorsunuz parça parça mı ?

Stokçuluk ve haftalık 200 mutfak masrafı topiğine alalım seni tatlım daha çok faydalı bilgiye ulaşırsın :) bu topik kumbara ve birikim için ;)
ama tabi kumbarayada katılabilirsin.herkes özgür ;)

Eylül ayı zorlu geçecek kızlar benim miniklerin biri anaokuluna biri kreşe başlıyor aylık ikisinin 720 TL okul parası var, biraz kıyafet almam lazım okulda lazım olacak bol yedek kıyafet, çanta suluk ev ayakkabısı derken epey masraf olacak. Kredi kartını Ocakta sıfırlayacağım için kıyafetleri kartla alıp 3 taksit yapayım diyorum Ekim Kasım Aralık olarak yılbaşından sonra zatenkomple bırakıyorum bitiyorborcu siz neleryapıyorsunuz nasıl gidiyor okul alışverişlerinmasrafları ödemeleri?

Back