Merhaba okumuşken yazayım 720cok iyiymiş 2cocugun kreş ücreti tam gunde 3200olacak bizimEylül ayı zorlu geçecek kızlar benim miniklerin biri anaokuluna biri kreşe başlıyor aylık ikisinin 720 TL okul parası var, biraz kıyafet almam lazım okulda lazım olacak bol yedek kıyafet, çanta suluk ev ayakkabısı derken epey masraf olacak. Kredi kartını Ocakta sıfırlayacağım için kıyafetleri kartla alıp 3 taksit yapayım diyorum Ekim Kasım Aralık olarak yılbaşından sonra zatenkomple bırakıyorum bitiyorborcu siz neleryapıyorsunuz nasıl gidiyor okul alışverişlerinmasrafları ödemeleri?
Bereketli olsun :)Ben hafta olarak topikten ilerideyim
17. ya da 18. haftam
Para arttıkça koymak da zorlaşıyor ama pes etmeyeceğim
cnm 3200 cok degil mi nedir bu kadar pahali olma sebebiMerhaba okumuşken yazayım 720cok iyiymiş 2cocugun kreş ücreti tam gunde 3200olacak bizimAllah kolaylık versin herkese
valla gittikce kumbara zorlayacak ama pes etmiyoruz bende ek dersim baslayinca sebin gibi yapacagim cnmBereketli olsun :)
Bende önden atıyorum hatta ayda sadece iki kez biri maaş diğeri avans
Canım özel mi bu fiyat? Devlet mi? Çok uygun geldi benim duyduklarıma göre 2 çocuk 720 sanki çok uygun gibi..Eylül ayı zorlu geçecek kızlar benim miniklerin biri anaokuluna biri kreşe başlıyor aylık ikisinin 720 TL okul parası var, biraz kıyafet almam lazım okulda lazım olacak bol yedek kıyafet, çanta suluk ev ayakkabısı derken epey masraf olacak. Kredi kartını Ocakta sıfırlayacağım için kıyafetleri kartla alıp 3 taksit yapayım diyorum Ekim Kasım Aralık olarak yılbaşından sonra zatenkomple bırakıyorum bitiyorborcu siz neleryapıyorsunuz nasıl gidiyor okul alışverişlerinmasrafları ödemeleri?
Merhaba okumuşken yazayım 720cok iyiymiş 2cocugun kreş ücreti tam gunde 3200olacak bizimAllah kolaylık versin herkese
Canım özel mi bu fiyat? Devlet mi? Çok uygun geldi benim duyduklarıma göre 2 çocuk 720 sanki çok uygun gibi..
Benim oğluşum henüz daha yeni 25aylık olacak bakalım biz seneye ne yapacağız.
Bu sene için haftada 1 saat oyun grubuna götürmeyi düşünüyordum ama 350tl istedilerşu an bütçemi aşar bir de oğlan azıları çıkarıyor pek huysuz mevsim geçişi burnu tıkanıyor vs...şimdilik 2.döneme erteledim bende.
Hem oğlan biraz daha toparlanır hem bütçem diye umut ediyorum bakalım hayırlısı.
İşte bu beni de korkutuyorBen hafta olarak topikten ilerideyim
17. ya da 18. haftam
Para arttıkça koymak da zorlaşıyor ama pes etmeyeceğim
Şuan okul masrafımız yok ark. Başlattı aylık 90 tl ödeme varmış ilk olarakda 500 tl masraf dedi.Eylül ayı zorlu geçecek kızlar benim miniklerin biri anaokuluna biri kreşe başlıyor aylık ikisinin 720 TL okul parası var, biraz kıyafet almam lazım okulda lazım olacak bol yedek kıyafet, çanta suluk ev ayakkabısı derken epey masraf olacak. Kredi kartını Ocakta sıfırlayacağım için kıyafetleri kartla alıp 3 taksit yapayım diyorum Ekim Kasım Aralık olarak yılbaşından sonra zatenkomple bırakıyorum bitiyorborcu siz neleryapıyorsunuz nasıl gidiyor okul alışverişlerinmasrafları ödemeleri?
Kumbara yap..haftada 5tl bile olsa at 5krs bile olsa at...kumbara hesabınızı şimdi gördüm hanımlar.1 aylık evliyim.evimde hemen hemen herşey mevcut alışverişi eşimle beraber yapıyorum.işe yeni başladım şuan eşimden harçlık alıyorum.Şuan utanıyorum istemeye sadece yol paramı alıyorum haftalık 25 lira hadi 40 TL aldım diyelim nasıl birikim yapabilirim bu kadarcık şeyle.Kartlara borcum var eşim saolsun aylarca maaşıma dokunmicak oraya aktarıcam ama yinede arkamda bi miktar gizli param olsun diyorum.Aileme çok uzak yerde yaşıyorum herşeye lazım olabilir.Dolar alsam haftada 2 dolaroda şuan yüksek bozdururken zarar eder miyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?