Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

çoook mantıklı
hele de benim gibi birikimi zar zor yapan birisi için
tablonun örneğini aldım
bu haftadan başlıyorum, 31 aralık a kadar öncelikle
sonrasında 2019 yılı için sıfırdan başlayacağım

teşekkürler

ben de mi yapsam ya normalde kumbramız var zaten bu da degısık olur duymustm bunu ama mebla az gelmıstı sımdı sen 2kumbraya yapcam 2700dıyınce guzel para.soyle de yapabılırım tek kumbaraya 2kat atarım mesela 2tl. yada aynı sekılde döviz hesabı olabılır hesaba atarım 2liralik bile oluyo sonucta ne olursa o kadar alırım
fıkır cokta ıcraat olur umarım

meşhur bi ayşe kadın fasulye varmış bir rivayete göre boncuk ayşe onu bekliyorum o da çıktı mı acaba :)))

Evet canım çokk meşhur o fasulye gerçekten:))

Herkese merhaba bende geldim

Hoşgeldin canım:)

İşte bu sistemle azdan çok yapacağız inşallah canım biriktirirken bizi zorlamayacak farkına bile varmayacağız ama 1 sene donunda güzel bir para birikmiş olacak ve inan çok çabuk geçecek:)

Rica ederim canım Hayırlı olsun kumbaran :)

Mantıklı bende iş yerine 2 kumbara ...eve 1 kumbara

Aynen canım süper olur:)

İcraat da olacak inşallah hep birlikte birbirimizi motive ederek:)

Yarın cuma. hadi kızlar başliyalim... excel tablo yapıldı... haftalık 10 tl dedim...Eki Görüntüle 2159659
Maşallah canım hayırlı olsun :)
bende varımmmmmm
Hoşgeldin canım:)

Kızlar tablolar hazırsa bende bugün itibari ile başladım 52 hafta birikimi için 2 ayrı kumbara 1er lira attım 1. hafta için birde 26 haftada birikim kumbarası yaptım onada her ayın 1ve 15inde 50 lira atacağım onda da 1 yıl sonunda 1300 lira gibi bir rakam çıkıyor. Son olarak serbest kumbaram var tüm bu 3 birikimin yanında fazladan ihtiyaç dışı param kalırsa oraya atacağım tablolarımı tekrar atayım son halini:)

Bugün akşam menüsünde etli türlü dünden kalan pilav ve buzluktan patatesli börek var salata yada cacık yaparım yanına tek masrafım patates soğan olacak gibi duruyor :) Aldığımda yazayım

bizim evde kumbaramz var ona atıyoruz hep sızle yaptıgımız ayrı olsun dıye acılmayan kumbara alıp bugun atıcam ınsAllah

Merhaba,
Bende az önce 92-tl harcadım

yarım kilo kavurmalık et
yarım kilo bamya
yarım barbunya
yarım üzüm
yarım kiraz
1 kilo çilek
yarım kilo börülce
limon
ezine peyniri
izmir tulumu
salatalık
domates
biber

bir kaç günlük yemeklik aldım , hafta sonu çocukla alışveriş çok zor oluyor.
elimde malzeme olunca hemen 2 dakkika da yemek koymak kolay geliyor bana.

Cumartesi kavurma- pilav- börülce salatası
Pazar günüde bamya ve barbunyayı pişiririm. Salı 'ya kadar hepsi biter.
Çarşambaya da Allah kerim :):)

Hadi ilk cuma....birikim miktarım...keşke her cuma bu kadar atabilsem her hafta en az 10 TL dedim...hadiii bismillah

Eklentiler

• Screenshot_20180622-142434.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 151
bizim evde kumbaramz var ona atıyoruz hep sızle yaptıgımız ayrı olsun dıye acılmayan kumbara alıp bugun atıcam ınsAllah

İnşallah canım her cuma atarız birlikte:)

Bereketli olsun canım güzel bir alışveriş olmuş yemeklikler de hazır Allah ağız tadıyla trmeyi basip etsin inşallah:)

Hadi ilk cuma....birikim miktarım...keşke her cuma bu kadar atabilsem her hafta en az 10 TL dedim...hadiii bismillah
Hayırlı uğurlu olsun bereketi bol olsun canım inşallah atarsın:))

Hadiiii kızlar toplanın hafta sonu yemeği düşünmeyelim masanda bana yer lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…