çok acımmmmmmmmmm
akşam vakti olunca acıkıyoruz:):):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok acımmmmmmmmmm
Merhaba hanımlar bende geldim :)
Günaydın acaba kaç ton harcadınız tonu kaç tl ona bakmak lazım. Biz güneydoğudayız iş sebebi ile tonu 75 kuruştu en son . Biz daha hiç ödemedik çünkü ev sahibinin abonmanlığı mı ne yokmuş bize eve girerken saatin resmini çekin dedi. Ama bu fatura işini konuşmanın zamanı geldi. Eve hiç su faturası gelmiyor karşı dairemizde aynı alt dairedeKızlar günaydın iyi pazarlar :)) Çok gezelim ama çok para harcamayalım mümkünse:) Benim su faturası 67 lira gelmiş neden öyle oldu anlamadım hep 25,30 civarı gelirdi sizin nasıl su faturası kızlar?
Günaydın acaba kaç ton harcadınız tonu kaç tl ona bakmak lazım. Biz güneydoğudayız iş sebebi ile tonu 75 kuruştu en son . Biz daha hiç ödemedik çünkü ev sahibinin abonmanlığı mı ne yokmuş bize eve girerken saatin resmini çekin dedi. Ama bu fatura işini konuşmanın zamanı geldi. Eve hiç su faturası gelmiyor karşı dairemizde aynı alt dairede
Biriktikçe toplu ödemek gerekir sanki diye düşünüyorum . Temmuzdan şubatta kadar kullandık şimdi ev kapalı kaç ton bakmak lazımBakayım canım ona ben faturadan, tabi konuşmak lazım toplu yüksek bir rakam gelmesin sonra
evet toplu yatırılıyo bı sıstem var oraya eve ılk gırdıgınızdeki sayac sayısıyla son sayıyı soyleyıp fatura kestırıyorsunuz onu yatırıyorsunuzBiriktikçe toplu ödemek gerekir sanki diye düşünüyorum . Temmuzdan şubatta kadar kullandık şimdi ev kapalı kaç ton bakmak lazım
Saçma birşey ya 5 sene oturacağız sonra toplu yatırmak zor benceevet toplu yatırılıyo bı sıstem var oraya eve ılk gırdıgınızdeki sayac sayısıyla son sayıyı soyleyıp fatura kestırıyorsunuz onu yatırıyorsunuz
soyle bısey ara gıdıp fatura kestırebılırsınız bu aslında abone yoklugunda falan olmuyo sayac evın ıcınde oluyor vs sayac okuyan kısıler okuyamadıgı için bu yontem kullanıyor.normalde ev sahıbının ustune olan abonmani bıle kullanmak yasakSaçma birşey ya 5 sene oturacağız sonra toplu yatırmak zor bence
Abone no yok canımsoyle bısey ara gıdıp fatura kestırebılırsınız bu aslında abone yoklugunda falan olmuyo sayac evın ıcınde oluyor vs sayac okuyan kısıler okuyamadıgı için bu yontem kullanıyor.normalde ev sahıbının ustune olan abonmani bıle kullanmak yasak
aa o zaman olmadı ıste onsuz yatıramazsınız sonradanda epey yuklu gelır bı an evvel halledın o sorunu benceAbone no yok canım
Sorun o işte ya acaba çıkan kiracı ne yaptı onu merak ediyorum . Eşim şimdi afrinde eve döndüğümüz zaman bu işi bi araştıracağızaa o zaman olmadı ıste onsuz yatıramazsınız sonradanda epey yuklu gelır bı an evvel halledın o sorunu bence
çok güzel bir plan ... afiyet olsun.. heleki o sofra başında ağız tadıyla yeniliyorsa yemekler.. ve severek yapaıyorsa bir kadın işte aile budur ve o evin bereketi çok olur..
maşallahhhh
Merhaba bende geldim ve sizinle birikime varım diyorum. bir tane kumbaram var. Yarın 2 tane daha alicagim, çok beğendim tabloyu.
günaydın kızlar yogun bir hafta sonunan sonra yaptıklarımı anlatıyım.
cumartesi evdeydim çok yorgun olduğum için dinlendim
pazar günü oyumuzu kullandık, kahvaltıdan snr hızlıca yemekleri koydum ocağa, snr duş alıp dışarı çıktık.biraz park bahçe gezdik snr AVM gittik.
uzun zamandır istediğim ayakkabı ve terliği bulunca dayanamadım ve aldım
birde benim ufaklığa açık spor ayakkabısı aldık.
toplam 4 parça ürüne 290-TL verdik.
ihtiyaç ve uzun zamandır arayınca hiç gözünün yaşına bakmadım.
bugün altın gevşeyince biraz gram aldım.
bamya -barbunya pişirdim.
akşam bamyanın yanına bir bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum,
salı barbunya ile kalan pilavı tüketiriz.
çarşamaba içinde kahvaltı planım var
perşembe mantı
cuma bakarız artık :)
yemekler önceden planlı olunca hem rahat ediyorum. hemde az harcamamız oluyor.
bugünde geldim işe sakin şimdilik...
masallah...hep boyle ornekler lazım ınanın....tuketım tuketım...hazır para gelsin...bızım calışan ureten hanımlara ıhtıyacımız var...helal olsun...k
kesinlikle katılıyorum canım
bir evi aile yapan kadın bence.
ayrıca ne kadar becerikliyse ortaya o kadar güzellikler çıkıyor...
bir komşumuz var kadını hep örnek alırım
Elazığdn kızı Ankarayı kazanınca geldi. hiç durmadı oturduğu komşulara içli köfte yaprı sattı evinden
yemek yaptı
tepsi işi yaptı.
yaptığı paraları hep gram aldı
ve bize maaşı alınca alışkanlık yap bir gram al kalanı ile idare et diye.
şimdi varya aldı yürüdü...
çok güzel giyinir , herşeyine n iyisini alır, ucuza kaçmaz.
ama temiz kullanır..