Küçük anneAynen canım çok yardımcı oluyor
Düşebilir bence daha önce olan seyler...250lere düşmez mi bir ara 258i görmüştü 241tlye düşmüştü haberdar edelim birbirimizi dokunmuyorum altın için ayırdığım paraya
O zaman beklemedeyizDüşebilir bence daha önce olan seyler...
Bayagı düştü irana harekat düzenlerse abd gene yükselcekKizlar altinda düşüş var alacak olan varsa takipte olsun... ben almadim henuz
Işte ne yazik ki bu durumu kestiremiyorumBayagı düştü irana harekat düzenlerse abd gene yükselcek
Düşer diye bekliycem ben biraz daha sen kaç gram almayı düşünüyorsunIşte ne yazik ki bu durumu kestiremiyorum
Yarın alsam mi diye düşünüyorum
Hala çok geliyor bana enflasyon oranı falanda 30una kadar açıklancak ya belki düşer fakir ümidiBikac gr bu ay icin
Kız allahtan çok paramız yok borsa habetlerini dinler dururduk ev işleri hal getireBenimde gözüm.cuma gunundr
Ayy evet cok olsa malardık bilmiyomKız allahtan çok paramız yok borsa habetlerini dinler dururduk ev işleri hal getirepazar bu hafta çok uygun geldi sadece bamya pahalıydı onuda eşim seviyor azcık aldık
Domates fiyatları iyi yavastan alıp kışlık atmalı bayagı iyi oluyor sonrasındaAyy evet cok olsa malardık bilmiyom
Pazara haftaya evde olacağım gider bakarim.. o da sosyal etkinlik olur bana artik
Ben ağustos sonu eylül başı almayı tercih ediyorum hem lezzetli hem uygun oluyor..kavanozlara koyuyorum bu yıl 20 kavanoz yapacagim insDomates fiyatları iyi yavastan alıp kışlık atmalı bayagı iyi oluyor sonrasında
Nasil yapiyorsun?Ben ağustos sonu eylül başı almayı tercih ediyorum hem lezzetli hem uygun oluyor..kavanozlara koyuyorum bu yıl 20 kavanoz yapacagim ins
Ben güzelce yikayip rondodan hafif geçirip kaynatıyorum..bazilarinin içine dohranmis sivri biber kapya koyuyorum. Biraz da yağ tuz ekliyorum..Kaynatkwn sıcak sıcak kavanozlayip ters ceviriyoruz 2 gün bekletiyorumNasil yapiyorsun?
Sagol canim.Ben güzelce yikayip rondodan hafif geçirip kaynatıyorum..bazilarinin içine dohranmis sivri biber kapya koyuyorum. Biraz da yağ tuz ekliyorum..Kaynatkwn sıcak sıcak kavanozlayip ters ceviriyoruz 2 gün bekletiyorum