Günaydın canım araya tatil girince oluyor maalesef önceliğimiz zaten borçlarımızı kapatmak yılbaşına rahat girmek inşallah:)Gunaydın bizde tatile gidince nakit kart ikisinide harcama oldu kart bitmişti araba borcumuz vs derken yılbaşına kadar kemer sıkma başladı birikimden ziyade artık olan borçlara yönelirim sanırım
karnıyarıkla bulgur pılavı dusunuyorum bnde canımKızlar akşama yemekte ne var bakalım:) Benim makarna salata iç bakla evdekileri değerlendireyim birkaç gün diyorum. Kaldı 18 gün = 200 TL
Haftanın belirli bir günü 1 tl ile başlayıp her hafta aynı gün 1tl artırarak gidiyoruz bu sayfada canım.1yıl yani 52hafta sonunda 1378tl olacak çokdan fark etmeden:)Kızlar bi de kumbara işini nasıl yapıyorsunuz haftalık para biriktirme filan
Geçen hafta çok et tüketildi malum bayram vs.Kızlar akşama yemekte ne var bakalım:) Benim makarna salata iç bakla evdekileri değerlendireyim birkaç gün diyorum. Kaldı 18 gün = 200 TL
Aaaaa çok güzelmiş canım arkadaşlar daha iyi bilgi verirse bana uyar çok memnun olurumHaftanın belirli bir günü 1 tl ile başlayıp her hafta aynı gün 1tl artırarak gidiyoruz bu sayfada canım.1yıl yani 52hafta sonunda 1378tl olacak çokdan fark etmeden:)
Selnurr isimli konu sahibi arkadaşım sana daha detaylı cvp verir birazdan
Sağol canım
Cnm daha yeniyim bu Cuma’nın parası me kadarSelam kızlar
Telefonumun taahhütü doldu ve bende daha uygun bir operatöre geçtim telim kapalıydı birkaç gün araya bayramda girdi cuma günü kumbarama attım bu cuma parasınıda ayırdım.diğer kumbaram beklemede ama oğlum bayramda baya bir harçlık topladı.
11 tl olması lazımCnm daha yeniyim bu Cuma’nın parası me kadar
Hosgeldin canim kumbaramizda suan toplam 55 lira var. Bu hafta 11 lira atiyoruz haftaya 12. Her hafta 1 lira artiriyoruz miktari. Cumadan cumaya atiyoruzCnm daha yeniyim bu Cuma’nın parası me kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?