Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Hosgeldin canim kumbaramizda suan toplam 55 lira var. Bu hafta 11 lira atiyoruz haftaya 12. Her hafta 1 lira artiriyoruz miktari. Cumadan cumaya atiyoruz
O zaman ben kumbaraya 55 lira atim cumaya da 11 atarım aynı şekilde ilerlemiş oluruz

Vergiler beklenmeyen masraflar planları alt üst edebiliyor canım inşallah kapatmak istediğin tüm borçları bir an önce kapatırsınız

Hoşgeldin canım hayırlı olsun:)

Sıkma canını tatlım evdekileri değerlendirmeye devam et sen inşallah bundan sonrasında birikimden harcamak zorunda kalmazsın

Sağolun kızlar çok güzel açıklamışsınız zaten:)
Her hafta 1 TL artarak devam ediyor 1 TL ile başladık 11. haftamızdayız Cuma günleri atıyoruz kumbaramıza

Bayram harçlığı ekstra güzel olmuş canım:)

11 tl olması lazım
kızlar yanılıyorsam düzeltin.

Doğru canım:)

Canım bizimde öyle oluyor ama ekstra birşey çıktığında en azından borçlanmıyoruz ve biriktirdiğimizle çözmeye çalışıyoruz.
Biriktirdiğimiz bir miktar para var yine masraf çıktı çıkmasa evi kapatabilirdik ya da arabamızı değiştirebilirdik.

Günaydın kızlar:) Nasılsınız? Maaşa son 17 gün bugün de şimdilik bir harcamam yok akşama yine dondurucudan bezelye yemeği bulgur pilavı ve cacık var. 200 TL ile devam bakalım.
gunaydın tatlım
benim de son 80tl m var pazartesi esım maas alıcak ınsAllah
persembe denıze gıdelm dedım kardesımle
sımdıde dusunuyorum bı suru masraf gırıs paralı yemek paralı neyse dur bakalm napcaz

eylul ayi beni de düşündürüyor maleseff cok zorlasti her sey
eylül ve ekim ayı bizi de epey sarsacak gibi canım Allah buyuktur
arac sıgortası kaskosu bide esımın vergı borcu ısı var
bide 15eylulde nasıpse asılama tedavısıne baslıcaz
hepsının altından nası kalkcaz dıyorum ama Rabbım yardım eder ınsAllah karta taksıt yaptırcaz hepsını sıgorta harıc bakalım ınsAllah taksıtlerde bıter yılbasına kadar
asılamada umarım ılk seferde tutar dua edın bana

İnşallah canım

Günaydın kızlar
Bizde eylül ayında bayağı içeri gireceğiz
Oğlanın kreş masrafı, 2 düğün, dolap boş bakalım nasıl geçecek

Allah yardımcınız olsun tatlım

Allah aratmasın hayırlısı ile ilk aşılamada tutar inşallah canım :)

canim insallah gonlune gore versin rabbim 2019 sana daha guzel gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…