- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 38
250 çok depil mi temizlik için.500 lira gıda 250 lira temizlik gideri vs için çektim koydum cebime bakalım ayın 15ibe kadar yetirebilecek miyim akşam masraflar yazıp düşerim kızlar işk defa bu kadar bilinçli bir ay geçiriyorum:)
Daha önceleri yaptığım hesaplara göre aylık 800 civarı market parası ayırıyorum
Ama nedense o paranın üstünde harcama yapmaya başladım.
Temizlik sadece detarjan vs. İse çok değil mi? Kadın falan mı alacaksın canım.ya da ne bileyim halı yıkatman falan mı var?
Daha önceleri yaptığım hesaplara göre aylık 800 civarı market parası ayırıyorum
Ama nedense o paranın üstünde harcama yapmaya başladım.
Bende tekrar başladım tek tek yazacağım.
Bayram yolculuğuna çıkacağız
Yolda yemek için sandviç bisküvi vs aldım
Islak mendil vs
Hepsinin fişlerini yazıp öyle atacağım
Telefona harcama yöneticisi diye bir program ekledim
Tavsiye ederim
250 çok depil mi temizlik için.
Benim aylık temizlik ürünü miktarım az almıyorum sirke ile siliyorum wc kağıdı vs alınıyor.
Bende liste tutucam.
Ama şöyle bieşey varki şu birkaç ay masraf yok pazar masrafı olur çünkü stokta herşeyim var
Selam canlar,
Bu gün dolabi kontrol ettim, asagi yukari bi yemek listesi belirledim ve o listede slinacaklari yazip ona göre alisverise ciktim. Süper bereketli oldu diyebilirim. Toplamda markete yuvarlak hesap 50 Lira ödedim. Icinde esime cips ve kizima seker ve cok istedigi cikolatasi ve yogurdu var. Zaten neye El attiysa hayir alamayiz, paramiz yetmez, ya da Bu cok pahali deyip cocugu durfurdum yoksa, daha pahaliya patlardi bana.
Kasaptan , 25 liralik az bi miktar tavuk ve et aldim. Yemeklik bölüstürdüm attim buzluga.
20 Lira, faturam vardi onu ödedim.
Kalan bozukluklari da harcanmis sayip aticam kumbaraya.
Masallah, bereketli bi alisveris yaptim, bakalim Haftaya cumartesiye kadar alisveris yapmasam iyidir. Yogurdumu kendim ysptigim icin süt ve su alinacak. Bakalim esimin birseye ihtiyaci varsa o harcar. Insallah Bu ay cok gereksiz harcama yapmadan gecer.
Temizlik malzemesi, Gecen aydan almistim , stogumda var beni idare eder diye düsünüyorum.
Hayatıma yeniden Hoş geldin kredi kartım
1600 araç sigorta ve kasko borcum oldu (9 ve 3 taksit yaptirdim)
çok şükür kurbanda kurban borcum olmadi
29 ağustosta ve 9 eylülde1500 tl borç yapabilirim..mecburiyetten
29 ağustosta ...kardeş istanbul kontrol
9 eylül.. .kuzen asker uğurlaması
Bu sabah attım ben
bende eve yeni geldim 9 . ve 10. haftaları atacagim yarın once evi derleyip duzenlemeliyim
kumbaraya attim paraları bu eykinlik harika oldu bikac haftaya dovize cevirirm yine
Daha yeni eve geldim direkt kumbaraya 10tl mi atdım :) bu etkinlik hem çok eğlenceli hemde çok kontrollü ilerliyor şu an bende..
Benimde 130 kaldı.gelen giden olmasa yeterde.hayirlisiİyi pazarlar kızlar:) Büyük alışverişimi yaptım ufak tefek haftalık sebze dışında bir masrafım yok maaşa 19 gün var cebimde 200 TL bakalım ne kadar dayanacağım :) Günlük 10 lira harcama hakkım var. frna değil. Hergün bakiyemi alışverişimi yazarım buraya hadi Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?