- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Sağol cnm11 tl olması lazım
kızlar yanılıyorsam düzeltin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol cnm11 tl olması lazım
O zaman ben kumbaraya 55 lira atim cumaya da 11 atarım aynı şekilde ilerlemiş oluruzHosgeldin canim kumbaramizda suan toplam 55 lira var. Bu hafta 11 lira atiyoruz haftaya 12. Her hafta 1 lira artiriyoruz miktari. Cumadan cumaya atiyoruz
Aynen allah bereket versin. İns ellemeden 52 haftayi bitiririz.O zaman ben kumbaraya 55 lira atim cumaya da 11 atarım aynı şekilde ilerlemiş oluruz
İnşallah canım ben zaten bu gruba motive okur diye katıldım kendim biraz biriktiriyorum sonra elim durmuyor harcıyorumAynen allah bereket versin. İns ellemeden 52 haftayi bitiririz.
merhaba kızlar
borcu kapatm günlüğü görümce geldim.:)
Eylül ayi benim için sıkıntı dönem başliyo.
ev sigortasi vergisi derken sanirim eşimin maaşıyla komple kapatmayi düşünüyoruz
eşimin maaşi kasimda bitiyo. ve işe girecek inş.
kasim da araba sigorta başlar..
hele ki arabanin taksidim bitiyo. 518 lira ödüyordum biter bitmez o parayı aralıkta arabanin sigortasini komple kapatacaz inş.
martta kira vergisi çikiyo. 300 civari sanirim. oda 300-400 felan tahmin...
her yıl affedersin b.ktan bişey çikiyo.
Canım bende aranıza katılmak istiyorum hiç birikim yapamıyorum kumbaraya katmaya karar verdim yılbaşına kadar açmak istemiyorum geçmişi okuyamadım daha okuyup sizler gibi yapmak istiyorum inşallah birikim yapabilirim
Selam canlar, Ben Bu gün Makarna yaptim öglen yemegine, aksamada kaldi biraz. Yaninada. Bir kabagim vardi, börek tarzi birsey yaptim. Kabak rendeledim, dereotu, beyaz peynir, yumurta, um, soviel yag hepsini gözkarari yapip firina sürdüm
Birikim islerine gelirsek berbat durumdayim ve o kadar sinirliyim ki kac gündür. Bu ay esime ses etmedim diye bin liradan fazla mutfak ve gereksiz harcamalara gitmis Ben rahatsizim disari cikip, birsey bile almadim kendime. Üstüne kenara koydugum birikimleri kullanmak zorunda kaldim para olmayinca. Maas carsambadan önce gelmicek gibi görünüyor, Bu ay ay uzun diye . Benzin alinacak ve yarin randevum var fatura ödemem lazim mecburen birikim hesabimdan bi 100 Lira daha cekmem lazim.
Düsündükce sinirleniyorum, hani gezip, tozup alisverise, yemege gitmis olsaydik hani yaptik harcandi derdim o da yok Bir de dolapta bir sürü yiyecek var adam birsey kalmamis Hadi alisveris yap diyor bana. Bi cemkirdim vallahi ne yapim. Bir kac aya dügün var kenara koydugumu hep harcadim ya inanamiyorum. Strese girdim iyice.
Maas gelsin, faturalar ödensin direk taki miktarini koyucam Bu ay kenara. Önümüzdeki aylardada. Ekstra, tatil ve baska ihtiyaclarim icin birikim planlarima devam ederim Insallah.
Eger ay sonunda, yaptigim birikim planini tutturduysam yazarim. Onun öncesi , yaptim deyip harcayinca moralim bozuluyor.
Haftanın belirli bir günü 1 tl ile başlayıp her hafta aynı gün 1tl artırarak gidiyoruz bu sayfada canım.1yıl yani 52hafta sonunda 1378tl olacak çokdan fark etmeden:)
Selnurr isimli konu sahibi arkadaşım sana daha detaylı cvp verir birazdan
Selam kızlar
Telefonumun taahhütü doldu ve bende daha uygun bir operatöre geçtim telim kapalıydı birkaç gün araya bayramda girdi cuma günü kumbarama attım bu cuma parasınıda ayırdım.diğer kumbaram beklemede ama oğlum bayramda baya bir harçlık topladı.
11 tl olması lazım
aynen oyle hosgeldın canımO zaman ben kumbaraya 55 lira atim cumaya da 11 atarım aynı şekilde ilerlemiş oluruz
Canım bizimde öyle oluyor ama ekstra birşey çıktığında en azından borçlanmıyoruz ve biriktirdiğimizle çözmeye çalışıyoruz.biz birikim yapmak isterken hiç beklemedik vergiler sigortalar çikiyor.
nerede birikim yapabilir ki.
yazin doğlagaz yok. düğünlere gidiyo.
kışın da doğalgaza elektrik su zam gelicek.
inanki çok sıkıldım.
bi an evvel borcu kapatmak inşallah
Sağol cnmaynen oyle hosgeldın canım
gunaydın tatlımGünaydın kızlar:) Nasılsınız? Maaşa son 17 gün bugün de şimdilik bir harcamam yok akşama yine dondurucudan bezelye yemeği bulgur pilavı ve cacık var. 200 TL ile devam bakalım.
eylul ayi beni de düşündürüyor maleseff cok zorlasti her seyGünaydın kızlar
Bizde eylül ayında bayağı içeri gireceğiz
Oğlanın kreş masrafı, 2 düğün, dolap boş bakalım nasıl geçecek
eylül ve ekim ayı bizi de epey sarsacak gibi canım Allah buyuktureylul ayi beni de düşündürüyor maleseff cok zorlasti her sey
biz birikim yapmak isterken hiç beklemedik vergiler sigortalar çikiyor.
nerede birikim yapabilir ki.
yazin doğlagaz yok. düğünlere gidiyo.
kışın da doğalgaza elektrik su zam gelicek.
inanki çok sıkıldım.
bi an evvel borcu kapatmak inşallah
Günaydın kızlar
Bizde eylül ayında bayağı içeri gireceğiz
Oğlanın kreş masrafı, 2 düğün, dolap boş bakalım nasıl geçecek
eylül ve ekim ayı bizi de epey sarsacak gibi canım Allah buyuktur
arac sıgortası kaskosu bide esımın vergı borcu ısı var
bide 15eylulde nasıpse asılama tedavısıne baslıcaz
hepsının altından nası kalkcaz dıyorum ama Rabbım yardım eder ınsAllah karta taksıt yaptırcaz hepsını sıgorta harıc bakalım ınsAllah taksıtlerde bıter yılbasına kadar
asılamada umarım ılk seferde tutar dua edın bana
canim insallah gonlune gore versin rabbim 2019 sana daha guzel gelsineylül ve ekim ayı bizi de epey sarsacak gibi canım Allah buyuktur
arac sıgortası kaskosu bide esımın vergı borcu ısı var
bide 15eylulde nasıpse asılama tedavısıne baslıcaz
hepsının altından nası kalkcaz dıyorum ama Rabbım yardım eder ınsAllah karta taksıt yaptırcaz hepsını sıgorta harıc bakalım ınsAllah taksıtlerde bıter yılbasına kadar
asılamada umarım ılk seferde tutar dua edın bana
İnşallah canım
Allah aratmasın hayırlısı ile ilk aşılamada tutar inşallah canım :)
canim insallah gonlune gore versin rabbim 2019 sana daha guzel gelsin