Selam canlar, Ben Bu gün Makarna yaptim öglen yemegine, aksamada kaldi biraz. Yaninada. Bir kabagim vardi, börek tarzi birsey yaptim. Kabak rendeledim, dereotu, beyaz peynir, yumurta, um, soviel yag hepsini gözkarari yapip firina sürdüm
Birikim islerine gelirsek berbat durumdayim ve o kadar sinirliyim ki kac gündür. Bu ay esime ses etmedim diye bin liradan fazla mutfak ve gereksiz harcamalara gitmis
Ben rahatsizim disari cikip, birsey bile almadim kendime. Üstüne kenara koydugum birikimleri kullanmak zorunda kaldim para olmayinca. Maas carsambadan önce gelmicek gibi görünüyor, Bu ay ay uzun diye . Benzin alinacak ve yarin randevum var fatura ödemem lazim mecburen birikim hesabimdan bi 100 Lira daha cekmem lazim.
Düsündükce sinirleniyorum, hani gezip, tozup alisverise, yemege gitmis olsaydik hani yaptik harcandi derdim o da yok
Bir de dolapta bir sürü yiyecek var adam birsey kalmamis Hadi alisveris yap diyor bana. Bi cemkirdim vallahi ne yapim. Bir kac aya dügün var kenara koydugumu hep harcadim ya inanamiyorum. Strese girdim iyice.
Maas gelsin, faturalar ödensin direk taki miktarini koyucam Bu ay kenara. Önümüzdeki aylardada. Ekstra, tatil ve baska ihtiyaclarim icin birikim planlarima devam ederim Insallah.
Eger ay sonunda, yaptigim birikim planini tutturduysam yazarim. Onun öncesi , yaptim deyip harcayinca moralim bozuluyor.