• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

Gunaydın bizde tatile gidince nakit kart ikisinide harcama oldu kart bitmişti araba borcumuz vs derken yılbaşına kadar kemer sıkma başladı birikimden ziyade artık olan borçlara yönelirim sanırım
Günaydın canım araya tatil girince oluyor maalesef önceliğimiz zaten borçlarımızı kapatmak yılbaşına rahat girmek inşallah:)

gunaydın kızlar
yazamamıstım dogru duzgun bi suredir
ben kumbarayı ayrı bi hesapta biriktiriyorum
cuma tatil oldugu için atamamıstım az evvel attım
cift kumbara oldugu ıcın 20tl attım 114cıvarı vardı toplam 16euro aldm
kac lıra olduguna bakmadan her hafta ne kadar atıcaksam uzerıne boyle eklemeyı dusunuyorum
aslında bunu en basından dolarla yapıyodum ama salak gıbı bıraz artınca bozdum sımdı euroya dondum bozmayı dusunmuyorum sımdılık

merhaba kızlar
borcu kapatm günlüğü görümce geldim.:)
Eylül ayi benim için sıkıntı dönem başliyo.
ev sigortasi vergisi derken sanirim eşimin maaşıyla komple kapatmayi düşünüyoruz
eşimin maaşi kasimda bitiyo. ve işe girecek inş.
kasim da araba sigorta başlar..
hele ki arabanin taksidim bitiyo. 518 lira ödüyordum biter bitmez o parayı aralıkta arabanin sigortasini komple kapatacaz inş.
martta kira vergisi çikiyo. 300 civari sanirim. oda 300-400 felan tahmin...
her yıl affedersin b.ktan bişey çikiyo.

Canım bende aranıza katılmak istiyorum hiç birikim yapamıyorum kumbaraya katmaya karar verdim yılbaşına kadar açmak istemiyorum geçmişi okuyamadım daha okuyup sizler gibi yapmak istiyorum inşallah birikim yapabilirim

Selam canlar, Ben Bu gün Makarna yaptim öglen yemegine, aksamada kaldi biraz. Yaninada. Bir kabagim vardi, börek tarzi birsey yaptim. Kabak rendeledim, dereotu, beyaz peynir, yumurta, um, soviel yag hepsini gözkarari yapip firina sürdüm

Birikim islerine gelirsek berbat durumdayim ve o kadar sinirliyim ki kac gündür. Bu ay esime ses etmedim diye bin liradan fazla mutfak ve gereksiz harcamalara gitmis :KK43: Ben rahatsizim disari cikip, birsey bile almadim kendime. Üstüne kenara koydugum birikimleri kullanmak zorunda kaldim para olmayinca. Maas carsambadan önce gelmicek gibi görünüyor, Bu ay ay uzun diye . Benzin alinacak ve yarin randevum var fatura ödemem lazim mecburen birikim hesabimdan bi 100 Lira daha cekmem lazim.

Düsündükce sinirleniyorum, hani gezip, tozup alisverise, yemege gitmis olsaydik hani yaptik harcandi derdim o da yok :KK43: Bir de dolapta bir sürü yiyecek var adam birsey kalmamis Hadi alisveris yap diyor bana. Bi cemkirdim vallahi ne yapim. Bir kac aya dügün var kenara koydugumu hep harcadim ya inanamiyorum. Strese girdim iyice.

Maas gelsin, faturalar ödensin direk taki miktarini koyucam Bu ay kenara. Önümüzdeki aylardada. Ekstra, tatil ve baska ihtiyaclarim icin birikim planlarima devam ederim Insallah.

Eger ay sonunda, yaptigim birikim planini tutturduysam yazarim. Onun öncesi , yaptim deyip harcayinca moralim bozuluyor.

Kızlar bi de kumbara işini nasıl yapıyorsunuz haftalık para biriktirme filan
Haftanın belirli bir günü 1 tl ile başlayıp her hafta aynı gün 1tl artırarak gidiyoruz bu sayfada canım.1yıl yani 52hafta sonunda 1378tl olacak çokdan fark etmeden:)
Selnurr Selnurr isimli konu sahibi arkadaşım sana daha detaylı cvp verir birazdan ;)

Kızlar akşama yemekte ne var bakalım:) Benim makarna salata iç bakla evdekileri değerlendireyim birkaç gün diyorum. Kaldı 18 gün = 200 TL
Geçen hafta çok et tüketildi malum bayram vs.
bugün detoks olsun dedim hafif yemek yiyelim diye sebze haşlama yaptım ekşi sarmısak soslu,mercimekli pilav ve ayran..belki son anda bir söğüş salata yaparım.
hepimize afiyet olsun;)

Haftanın belirli bir günü 1 tl ile başlayıp her hafta aynı gün 1tl artırarak gidiyoruz bu sayfada canım.1yıl yani 52hafta sonunda 1378tl olacak çokdan fark etmeden:)
Selnurr Selnurr isimli konu sahibi arkadaşım sana daha detaylı cvp verir birazdan :KK66:
Aaaaa çok güzelmiş canım arkadaşlar daha iyi bilgi verirse bana uyar çok memnun olurum

Selam kızlar
Telefonumun taahhütü doldu ve bende daha uygun bir operatöre geçtim telim kapalıydı birkaç gün araya bayramda girdi cuma günü kumbarama attım bu cuma parasınıda ayırdım.diğer kumbaram beklemede ama oğlum bayramda baya bir harçlık topladı.
Cnm daha yeniyim bu Cuma’nın parası me kadar

Back