• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçları Kapatma ve Birikimleri Arttırma Günlüğü

İyi pazarlar kızlar:) Yarın itibariye 7. haftamıza giriyoruz 1.5 ayı geride bıraktık birikimimiz giderek artıyor aslında küçük gibi görübse de bize tasarrufu gereksiz harcama yapmamayı da öğretiyor bu süreç. Bubdan sonra paramızın bereketinin artması için neler tapmalıyız onu araştıracağım sadaka vermek ve israf etmemek gerekli onları biliyorum sizin bildiğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz hepimiz için yararlı olur:)

İyi pazarlar kızlar:) Yarın itibariye 7. haftamıza giriyoruz 1.5 ayı geride bıraktık birikimimiz giderek artıyor aslında küçük gibi görübse de bize tasarrufu gereksiz harcama yapmamayı da öğretiyor bu süreç. Bubdan sonra paramızın bereketinin artması için neler tapmalıyız onu araştıracağım sadaka vermek ve israf etmemek gerekli onları biliyorum sizin bildiğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz hepimiz için yararlı olur:)
ıyı pazarlar canım
bereket için
her gün 1yasin suresi 1vakıa suresi okuyup 1tesbihte salavatı şerif cekmeye gayret edıyorum paramın bereketini artırdıgına ınanıyorum

Bende tesbih çekiyorum bereketlendigine inaniyorum

günaydın kızlar
cuma gününden sonra izinliyim inşAllah
sımdıden cuma kumbaraını da attım tatil telasına unutmim diye..
56 tl oldu içinde suan para olmayan dolar hesabım vardı ona attım her hafta orda biriktircem inşAllah
56 tl ye 11.45 dolar oldu bu sekılde küsüratlı ılerler Allahın ıznıyle

Selam kızlar.
Kumbarada ne kadar birikti bilmiyorum. Cuma günü eşime söylefim attı.
Kaçıncı haftaya girdik takip edemedim cuma günü ne kadar atıcaz.
Diğer kumbaramada gittiğimde elimde kalanları atıcam. Muhtemelen maaş zamanı gidicem biraz fazla atmak istiyorum

Yanima nakit para cok nadir aliyorum fazla harcamayim diye genelde kart kullaniyorum o yuzden cok agir isliyor bizim kumbara

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Kumbarada ne kadar birikti bilmiyorum. Cuma günü eşime söylefim attı.
Kaçıncı haftaya girdik takip edemedim cuma günü ne kadar atıcaz.
Diğer kumbaramada gittiğimde elimde kalanları atıcam. Muhtemelen maaş zamanı gidicem biraz fazla atmak istiyorum
cuma günü 7.hafta olacak canım 7 tl atılacak
arada kacırdıkların varsa toplam 28tl olması gerekıyor cuma günüyle bırlıkte

HEPİniz harikasınız ya
Boşa dememişler akıl akıldan üstündür diye:)
Çok güzel fikirler edindim
Ev hanımıyım çalışmıyorum o yüzden çok büyük miktarda yapamasam da ufak ufak yapıyorum bende:)
Kenarda 600 civarı param var eşim bilmiyor ve bilmeyecekte:dondurma:
Kumbara bende yapıyorum genelde memlekete giderken açıp kullanıyoruz
Ama şu haftalık olayına bayıldım akşam eşimşe oturup ciddi ciddi hesap kitap yapma zamanı geldi:KK76:
1000 tl bi param var altın bilekliğimi bozdurdum yenisini alacaktım ama bankaya altın ya da döviz hesabına yatırmayı düşünüyorum (ki hangisi daha karlı fikir verseniz)
Bakalım hayırlısı ama çok veba gaza geldim okuduktan sonra bunları:rapci:

Back