- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıyı pazarlar canımİyi pazarlar kızlar:) Yarın itibariye 7. haftamıza giriyoruz 1.5 ayı geride bıraktık birikimimiz giderek artıyor aslında küçük gibi görübse de bize tasarrufu gereksiz harcama yapmamayı da öğretiyor bu süreç. Bubdan sonra paramızın bereketinin artması için neler tapmalıyız onu araştıracağım sadaka vermek ve israf etmemek gerekli onları biliyorum sizin bildiğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz hepimiz için yararlı olur:)
Bende tesbih çekiyorum bereketlendigine inaniyorumİyi pazarlar kızlar:) Yarın itibariye 7. haftamıza giriyoruz 1.5 ayı geride bıraktık birikimimiz giderek artıyor aslında küçük gibi görübse de bize tasarrufu gereksiz harcama yapmamayı da öğretiyor bu süreç. Bubdan sonra paramızın bereketinin artması için neler tapmalıyız onu araştıracağım sadaka vermek ve israf etmemek gerekli onları biliyorum sizin bildiğiniz şeyler varsa paylaşabilirsiniz hepimiz için yararlı olur:)
cuma günü 7.hafta olacak canım 7 tl atılacakSelam kızlar.
Kumbarada ne kadar birikti bilmiyorum. Cuma günü eşime söylefim attı.
Kaçıncı haftaya girdik takip edemedim cuma günü ne kadar atıcaz.
Diğer kumbaramada gittiğimde elimde kalanları atıcam. Muhtemelen maaş zamanı gidicem biraz fazla atmak istiyorum
ben bu haftaninkini gecen haftadan pesin attim evde olmayacam diyecuma günü 7.hafta olacak canım 7 tl atılacak
arada kacırdıkların varsa toplam 28tl olması gerekıyor cuma günüyle bırlıkte
aynen bnde canım attıgımla bırlıkte 56tl oldu usd aldmben bu haftaninkini gecen haftadan pesin attim evde olmayacam diye
tebrik ederim cok guzel mıktar bız de en fazla 550mi ne bırıktırmıstıkBugun esimle kumbarayi actik. Nisanin basinda baslamistik tam 4 aydir icine bir lira atiyoruz. Ben kagit parada attim tam 690 lira birikmis. Napsak bilemedik?
tl miz cok deger kaybediyor diye surekli paramizin degerini koruma derdindeyiz keske bizim paramizda dolar euro gibi degerli olsaydihaftasonu maaş alınca bende iki üç hafta peşin atıp usd yapayım diyorum :)
keşkeeeetl miz cok deger kaybediyor diye surekli paramizin degerini koruma derdindeyiz keske bizim paramizda dolar euro gibi degerli olsaydi