• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borcam patladı

hayır canım ocak bıle acık degıldi

Benimde kar kürem vardı ve durduğu yerde patladı şok olmuştum. Herkes nazar vardır dedi ne kadar doğru bilmiyorum. Borcam doğru kullanıldığında patlamaz ki. Belki de nazar vardır :)

Fırında o kadar sıcağa maruz kalıp patlamayan borcam bu şekilde nasıl patlar çok şaşırdım ve korktum açıkçası :S
Geçmiş olsun, neyse ki size bir zarar gelmemiş.

Fırında o kadar sıcağa maruz kalıp patlamayan borcam bu şekilde nasıl patlar çok şaşırdım ve korktum açıkçası :S
Geçmiş olsun, neyse ki size bir zarar gelmemiş.
Ben bir keresinde buzdolabında borcamda duran çorbayı alıp ocağa koymuştum bişey olmaz deyip de :D
Bi daha tövbe buzdolabına falan koyamam artık :KK17:

daha önce çok kulandım patlıyanı ve digerlerini tatlıda ama fırında hıç denemedim bu saatten sonrada denemem tepsının suyumu cıktı:D:D

Sen de tam abartmışsın ne cesaret :KK48:
Aslında izlediğim bir deneyden yola çıkarak cesaret etmiştim :)
Şöyle ki: şişirilmiş balona ateş değince patlar malumunuz.
Deneyde su ile doldurulmuş balona uzun süre ateş tutuluyordu ama balona hiçbirşey olmuyordu.
İçindeki sıvı ateşin etkisini emiyordu bir nevi.
Camda aynısı olur mu olmaz mı bilmem ama işte yaptım bir kere :D

[QUOTE="HaNDe__, post: 3974202pat önce çok kulandım patlıyanı ve digerlerini tatlıda ama fırında hıç denemedim bu saatten sonrada denemem tepsının suyumu cıktı:KK70::KK70:[/QUOTE]
Bisey sormustum sadece bana cevap vermediniz :KK16::KK16: patlayan kabin altinda borcam mi yaziyordu çunku bunlarin çin mali da var hatta bazi marketler kendi ürettikleri marka adi altinda satiyoruz biz bu kaplara genel olarak borcam adinu veriyoruz ama hepsinin markasi paşabahçe borcam değil aizin kabinizin altinda paşabahçeborcam mi yaziyordu

Bazo Marketler kendi ürettikleri marka adı altında satıyorlar diyecektim satiyoruz olmuş pardon.

pardon fark etmemişim kusura bakma isim olarak hatırlamıyorum ceyizde kutularını attık ama paşabahçe heralde annem öyle hatırlıyor

klavyem bozukda hızlı yazamıyorum duzeltmek ıcın sılmem gerekıyor oda zaman alıyor:)

ş post: 39742472, member: 296908"]klavyem bozukda hızlı yazamıyorum duzeltmek ıcın sılmem gerekıyor oda zaman alıyor:)[/QUOTE]
Talihsizlik olmuş geçmiş olsun canim iyi ki sana bisey olmamis bu arada benim mini fırınımın camı patlamıştı yüzüm gözüm saçım basim evin her yeri cam olmuştu halbuki fırin cam kapaklarida borcam la ayni malzemeymis patlamasi imkansiz ama payliyo iste

Deneyde su ile doldurulmuş balona uzun süre ateş tutuluyordu ama balona hiçbirşey olmuyordu.
Camda aynısı olur mu olmaz mı bilmem ama işte yaptım bir kere :KK70:

Allah cezanı vermesin emi... Deli :KK48:

vallahı benım olayda allah korudu yuzum gozum paramçarca olabılrdı allahtan sag ve sola dagıldı anlatınca belkı abartılı gelıyordur ama a.z anlattım senınkıde fenaymış ama o fırının camı patlarsa aldıgım magzanın ortasına fıydırırırm çok geçmiş olsun

Camda aynısı olur mu olmaz mı bilmem ama işte yaptım bir kere :KK70:
genelde öle tuaf deneylerde evde denenmesi tehlıkeli ve yasaktır yazıyor ama sana yazı pek inandırıcı gelmemiş deneyip görmüşsün :D

genelde öle tuaf deneylerde evde denenmesi tehlıkeli ve yasaktır yazıyor ama sana yazı pek inandırıcı gelmemiş deneyip görmüşsün :KK70:
Deney olsun diye yapmadım canım mantıklı geldi yaptım Allah korudu demek ki halen taş gibidir borcamım :D

Ayyy cok gecmisler olsun. Bende duymustum hatta annemin de basına gelmisti galiba :( O yüzden kullanmaktan çok korkarım ama cesaret edip gecenlerde kremalı patates yaparken kullandım, Allahtan verilmis sadakam varmıs hicbisey olmadı :KK57::110: yalnız daha da kullanmam :KK43::KK43::KK43:

vallahı benım olayda allah korudu yuzum gozum paramçarca olabılrdı allahtan sag ve sola dagıldı anlatınca belkı abartılı gelıyordur ama a.z anlattım senınkıde fenaymış ama o fırının camı patlarsa aldıgım magzanın ortasına fıydırırırm çok geçmiş olsun
Evet bende düşündüm firini adamin basina firlatmayi ama aldigim sehirden tasinmistim ve üzerinden 3 yıl geçmişti canima zarar gelmediğine sukrettim üstelik mutfakta bebeğimde vardi mama sandelyesinde....ucuz atlattigima sükrettim.

Evet bende düşündüm firini adamin basina firlatmayi ama aldigim sehirden tasinmistim ve üzerinden 3 yıl geçmişti canima zarar gelmediğine sukrettim üstelik mutfakta bebeğimde vardi mama sandelyesinde....ucuz atlattigima sükrettim.
verılmış sadakan varmış aynen canına yavruna bışey olmamışya gerisi boş

Ay ben çok kullanırım borcam ya :KK57: İnşallah bir gün elimde patlamaz :KK17:

Back