Borç vermeyen arkadaş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim cebimde 500 lira yok ne dışarıda yemeği ne tatili deyip kesip atacaksınız. 500 liraya bile şu ara ihtiyacı olan insan nasıl yakın zamana tatil planı yapar anlamadım. Arkadaşınız borç vermediği için değil, sizin maddi durumunuzu anlamadığı için bencil. Ama siz de borç vermiyor diye gönül koyarak saçmalıyorsunuz
Aynen ya şimdi kusura bakma ama 500 liraya ihtiyacı olan bır ınsan nasıl tatile cıkabılıyor
Zaten ıkı öğün dışardan yesen 500 lira tutar

Birde yani arkadaşınızı kötülemişsiniz ama paranız yoksa kabul etmeyın
Birde onun her cagırdıgında nasıl paranız olmuyor
Ben olsam herseye para buluyor benle oturmaya gelınce paramı bulamıyor derdım
Yani yoksa yoktur nıye ınsanlardan beklentıye gırıp gıdıyorsunuz

Tatil içinde gercekten 500 lira ekstra parası olmayan bırısı nasıl tatıle gıdebilir
Kadın sızın sponsprunuzmu vermek zorundamı
Degil

Bunu yillardir fark etmiyorum dedigim gibi yeni yeni fark etmeye basladim,ve ben gorusmeyi kesiyorum zaten fakat kendisi surekli arıyor mesaj atıyor görüşmek istediğini söylüyor hani aramızda bir tartışma da geçmediği için diyecek bir şey bulamayıp mecbur konuşuyorum çok samimi olmasa da bu tatil işi de çok sıkıldığım için ben kendim planlamistim kendisi de gelmek isteyince reddetmedim kafa değişikliği olur dedim fakat yine yapacağını yaptı bu şekilde soyleyeyim hani bazen yapamiyorsun işte her dusundugunu
Aa bu daha sacma demekki paranız varmıs kendinize tatıl ayarlamıssınız
Arkadasınızda gelmek istemiş istemıyorsanız nıye kabul ettınız
Madem kabul ettınız 500 lira vermedı dıye tatıle cıkamayacakmısınız
Yada 500 liramı sizin tatıl masrafını karsılayacak
Ayrıca Dışarda kahvenızı arkadasınız ödesin istiyorsunuz
Bence siz devamlı birilerınden bırsey beklemeyı bırakın
Paranız varsa cıkın yoksa kımseyı rahatsız etmeyın

Yani işte cevapsız sorular var ama kendini o kadar haklı sanıyor ki insanlar sordukça delirdi
O parayı kullanmıyorsa ya kızı denedi ya da zaten 10 gün sonra vermeyecekti başka seçenek yok
Ben kızın da sürekli param yok dediği halde çağırdığını sanmıyorum. Bir arkadaş vardı kahve içelim, özledim derdi. Ben de şu gün müsaitim derdim. O gün mesaj atar bugün param yok canım gelemem. Bir iki gel ben hallederim dedim. Bir gün yine buluştuk, ben ödedim. Olabilir insanlık hali, belki durumu yoktur dedim. Ertesi gün tatil story si paylaşmış. Kendimi parasıyla katlanılacak biri gibi hissetmiştim sağolsun. 😂

valla geçen sevdiğim bi arkadaşım 5000 borç istedi epey de zor durumdaydı
ben 1500 yolladım geçtim çünkü ya hiç ödemez yada çok geç öder
daha önce çok geç ödediği olmuştu. iyi ki de 5000 yollamamışım çünkü daha 1500ü geri vermeyen 5'i nasıl geri versin
kaç hafta geçti üstünden
istesem isterim ama sıtkım sıyrıldı muhatap olasım yok diye isteyemiyorum da
Mantıklı en azından gidebilecegını düşündüğünüz kadarını vermıssınız
Öngörülü davranmıssınız
Ne borc ısterım ne verırım

Böyle aynı cümleyi farklı versiyonlarla tekrarlayınca haklı değil de sınav kağıdını sırf boş vermemek için debelenen bebe gibi duruyorsunuz
Sizin amacınız bir şekilde kızı denemekti madem değildi
Zaten köşede var olan bir parayı niye kullanmıyorsunuz hani 10 gün sonra yerine gelecek ya ? Buna mantıklı bir cevabınız var mı ?
ııyyy,uslubu bozuk birisine fazla bile cevap vermisim bu nasıl varosluk kokan bir yorumdur boyle bebe falan tuylerim diken diken oldu sorumdan uzaklasip diger sorulara senaryo uydurursan sevinirim seni benim sorumda bu kadar rahatsız eden şey beni mutlu eder acikcasi rahatsizlik verdiysem ne mutlu bana hadi çavvv

Ben kızın da sürekli param yok dediği halde çağırdığını sanmıyorum. Bir arkadaş vardı kahve içelim, özledim derdi. Ben de şu gün müsaitim derdim. O gün mesaj atar bugün param yok canım gelemem. Bir iki gel ben hallederim dedim. Bir gün yine buluştuk, ben ödedim. Olabilir insanlık hali, belki durumu yoktur dedim. Ertesi gün tatil story si paylaşmış. Kendimi parasıyla katlanılacak biri gibi hissetmiştim sağolsun. 😂
Bosuna hissetmemişsin bu soylediklerine bakarak gercekten oyleymissin canım 😂😂 ya benim hayatımı benden iyi mi bileceksiniz sana yalan borcum mu var hanım efendi burası iyice çocuk tiyatrosuna donmus senaryo kuran kurana ıy

Yani işte cevapsız sorular var ama kendini o kadar haklı sanıyor ki insanlar sordukça delirdi
O parayı kullanmıyorsa ya kızı denedi ya da zaten 10 gün sonra vermeyecekti başka seçenek yok
Ya benim hayatımda senin yerin nedir sen kimsin de benim hayatim hakkinda boyle ucuz senaryo kurabiliyorsun senaryo kura kura her şey yalan gelmeye başlamış git bir terapi al sorumdan da uzaklaş hadiii

Değil mi? Tatil Mart sonunda, 10 güne ödemeye borç istiyor. Ordan kullan, ekle yani. Parası olmayan gitmesin tatile matile.
Sana ne istedigim zaman istedigim tatile giderim hanım efendi sana neeee rahatsız olduysan engelle geç ıy tiksindim ya bu ne toxiclik boyle zehirlenicem birazdan biraz daha yorumlarinizi okumaya devam edersem kanser bir kitle ya

Hala kenarda dursun 500 tl diyorsunuz da millet de diyor ki kenarda 500 tlniz zaten arkadaşınızdan istemeseniz de durmalı.
Çok küçük bir meblağ yani, bu bile "ekstra" olarak elinin altında durmuyorsa, arkadaşından istiyorsan o zaman tatil bayağı zorlar diyor insanlar.
Bence de öyle, 500 lira ne ki yani? Dışarı adımını atsan bir kahve- tatlı, bir de sinemaya gitsen gidiyor o para. Tatilde yanında olsa bile hangi derde çare olacak o kadarcık para?
Ya canım benim istedigim miktarı isterim istedigim soruyu sorabilirim hangi sebeple olduğu sizi ne ilgilendirir ya

Konu sahibi, konuyu okurken neden hala o kızla takılıp duruyorsun diye düşünüyordum. 4 sayfadan sonra emin oldum ki başka seninle plan yapacak arkadaşın yok
Ne derdini anlayabiliyorsun, ne amacın belli. Üstten üstten cumlelelr kurmaya çalışıyorsun, 'ben mi kendimi anlatamadim' demek yerine 'ay herkes toxic ' diyorsun. Ha madem x'i c'yi kullanacaksın "everybody is toxic" de geç, nedn tüm kelimeler Türkçe, toksik toxic , derdin ne onu da anlamadım 😅
Ayrıca cebinde paran var beşyüz lira için millete ağız egiyorsun "ama mutlaka haber ver" falan diye insanları darliyorsun. İnsanlık halidir, paran yok diyeceğim ama zaten paran da var. Sence normal mi halin, davranışın?
Bence o kız sana borç verse de vermese de arkadaşlığını bitirme. Kolay bulamazsın senle tatile kafeye gitmeye hevesli başka bir arkadasi
Ahahahah sosyal hayatıma bir ara arkadan seyirci olarak katılmak istersen seni davet etmek isterim hem boylelikle neymis ne değilmiş gormus olursun ancak bir seyirci olarak katılabilirsin zaten😂😂

şöyle ki hesabıma göre para ayarladım dedigim gibi ama o paradan eksilmesin diye istedim ki zaten hani küçük bir miktar ve uzun bir vadede olmadığı için tam yaptigim hesaptan dokunmayayim o fazlası olsun bir şey falan alırsak gibisinden istedim ama paramı her şeye göre ayarlamistim zaten dediğim gibi ki kizdigim konu verip vermemesi de değil haber etmemesiydi. Evet umursamamasiydi konu
Eksiye düşmek diye bir şey var. Esnek hesap falan. Hiç mi aklınıza gelmedi

Bence arkadaşınıza fazla uyum göstermişsiniz pek net hayır diyememişsiniz. Gitmek istediği yerlere sırf yalnız kalmamak için sizi de sürüklüyor. İmkanları daha iyi birini bulsa sürükleyebilse peşinden sizi arayıp sormaz. Bence uzaklaşın böyle birinden aşırı bencil. Tatilinizi yapın tadını çıkarın takmayın onu gücünüze göre eğlenin. Sonrasında tavsiyem uzaklaşın. Bencil ve anlayışsız
Ay mukemmelsiniz kesinlikle gerçekten artık farkına varmaya basladim onun yüzünden kendi sosyal hayatımdan da oluyorum,sırf tek kalmaması için gidiyorum ediyorum fakat suçlu ben oluyorum cidden

Aynen ya şimdi kusura bakma ama 500 liraya ihtiyacı olan bır ınsan nasıl tatile cıkabılıyor
Zaten ıkı öğün dışardan yesen 500 lira tutar

Birde yani arkadaşınızı kötülemişsiniz ama paranız yoksa kabul etmeyın
Birde onun her cagırdıgında nasıl paranız olmuyor
Ben olsam herseye para buluyor benle oturmaya gelınce paramı bulamıyor derdım
Yani yoksa yoktur nıye ınsanlardan beklentıye gırıp gıdıyorsunuz

Tatil içinde gercekten 500 lira ekstra parası olmayan bırısı nasıl tatıle gıdebilir
Kadın sızın sponsprunuzmu vermek zorundamı
Degil
Ayynen sponsorum kardeşim 😂

Aa bu daha sacma demekki paranız varmıs kendinize tatıl ayarlamıssınız
Arkadasınızda gelmek istemiş istemıyorsanız nıye kabul ettınız
Madem kabul ettınız 500 lira vermedı dıye tatıle cıkamayacakmısınız
Yada 500 liramı sizin tatıl masrafını karsılayacak
Ayrıca Dışarda kahvenızı arkadasınız ödesin istiyorsunuz
Bence siz devamlı birilerınden bırsey beklemeyı bırakın
Paranız varsa cıkın yoksa kımseyı rahatsız etmeyın
Bir süreden sonra sorular baydıgı için okumayı bıraktım kusura bakmayın belki başka zamannn

Bosuna hissetmemişsin bu soylediklerine bakarak gercekten oyleymissin canım 😂😂 ya benim hayatımı benden iyi mi bileceksiniz sana yalan borcum mu var hanım efendi burası iyice çocuk tiyatrosuna donmus senaryo kuran kurana ıy
👏 Bravo böyle anlaman çok normal zaten sürekli yıkılmaya çalışan biri için. Valla genelde benle görüşmek ister herkes. Eli açık olduğum, paraya kıydığım bilinir. Ama arada kendini akıllı sananlar da çıkıyor ne yaparsın.

👏 Bravo böyle anlaman çok normal zaten sürekli yıkılmaya çalışan biri için. Valla genelde benle görüşmek ister herkes. Eli açık olduğum, paraya kıydığım bilinir. Ama arada kendini akıllı sananlar da çıkıyor ne yaparsın.
Aşağılık kompleksinizi bir an önce yikip kendinizi kanıtlama çabasına artık girmeyi birakirsiniz umarım biraz ozguvenli olun daha iyi gelecektir iyi aksamlar 🥰

Sana ne istedigim zaman istedigim tatile giderim hanım efendi sana neeee rahatsız olduysan engelle geç ıy tiksindim ya bu ne toxiclik boyle zehirlenicem birazdan biraz daha yorumlarinizi okumaya devam edersem kanser bir kitle ya
Hala cevap veremiyorsun ama? Evirip çeviriyorsun işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X