BORC ODEME MESELESİ!!

Kesinlikle satma.. ne kadar aşık olup bitsende satma. Dünyalık hal seni aldatsa ne bilim bosansan ..sana bir şey olsa ölsen eşine kalır yanı onun ailesine ..eşin belliki ailesine söz geciremiyor yok geçiriyor deme hangi akıllı insan 4 yıl birikimini babasına verir..kendi sahip çıkamıyormu 10 yaşında mi bu ?

Babasının adına çektiyse krediyi odemesin oda :) kısasa kisas

Aynen öyle canm satmayın bence allah korusun hastalık değil bisey degil buyuzden baska yollar arayın enn son bu yolu secersinz

Senin ailen enayimi. Heralde evin yarisini alacaksin oh ne ala kiz aileleri garibanlar benim ailemde dahi evimizi aliyo arabamizi aliyo bunlarin ailekeride vur essege hesabi ustumuzden geciniyo. Asla guvenme hicbirine asla

Arabayı asla satmayın. Bir daha boşanma aşamasına gelmeyeceğiniz ne malum. Üstelik ilerde aynı değerde bir araba da alamazsınız

Ama butun bunlara ragmen, eski konulariniza bakinca, her maddiyatla ilgili olayda sizi suclamis, konusmamis ve bosanma asamasina gelmissiniz

Evet borcu kapatırsanız yari hissesini isteyin ama en güzeli kapatmayın bu muhabbetler hos olmaz. Adamin borcunu kapatırsın 2 gun sonra kapatmasaydin o benim babamla aramdaki meseleydi dese geceleri uyku tutmaz sinirden. Birak ayni düzen devam

Konunuzu hatirliyorum. Okurken cok sinir olmustum.
Konu sahibine sizi ornek verecektim ki siz yazmissiniz.

Valla bu sartlarda kendim icin tek cop alamiyorum malesef en son kendim icin ne zaman alisveris yaptim onu bile hatirlamiyorum.Ama yinede ne yaparsa yapsin diyemiyorum.Bu defa tartisma cikiyor
Tartisma cikiyor derken? Yani arabayi satmanizi mi istiyor?
Adama bak neler dusunuyor. Tabi şaşirmasi normal.. Cunku kendisi olsa tapuya ortak olmak degil, tapunun tamamini isterdi ki oyle de yapmis. Ben ev icin kredi cekeyim, sen öde demis. Acaba borc bitince ne olacakti? O evi hayatta uzerinize vermezdi.

Bu insanlara igne bile biramak istememekte cok haklisiniz. Ama evin yarisi ustunuze olsa bile esinize bir sey oldugu takdirde esinizin ailesi kalan eve mirasci olur. Bu durumda evin tamamini uzerinize yapmasi gerekiyor ki onlara bir sey kalmasin.

Kesinlikle... Biz kadınlar ev kurmaya, evimizi yuva yapmaya çalışırken, karşıdakini sahiplenip belki de ailesinden görmediğini vermeye çalışırken onlarin bitaraflari kalkıyor sonra bizi salak zannedip soymaya çalışıyorlar... Konu sahibi inşallah böyle bir hata yapmaz

Valla bacım sakın ha. Dünya hali boşanma halinde elinde ne ev kalır ne araba. Kullan arabanı keyfini sür. Eşin de biraz zorluk çeksin ki ailesinin yaptığını unutmasın.şimdi ayrıca ben ailenin yerinde olsam rıza göstesrm bile göstermelik olur.

Hayat bu Allah göstermesin ama ben en kötüyü düşünürüm hep,ya bosanirsak ? Evlilikten önce alınan evde hak iddia edemezsiniz,arabanız da gitmiş olur.Evi üzerinize almak şartıyla odeseniz

Ayni seyi bende yasiyorum yani aslinda catir catir istemek hakkimiz ama iste nebilim insan cekiniyo acaba ne dusunur diye bende bilemedim

Böyle bir talep gelebilme ihtimalini de düşünmüş demek ki.
Ben aileden destek almasını degil evlenmeden önce ogullarının üzerine ev alma aldırma çabalarından bahsettim. Size alınan araba sizindir. İnsanın başına herşey gelebilir

Alamaz , evlenmeden önce alınan bir ev çünkü. konu sahibi ödemeleri bankadan kendi hesabından açıklama yazarak yaparsa ancak hak iddia edebilir ki o da yaptığı ödeme kadar olur

evlendikten sonra ödenen kredi tutarı kadar miktar eşler arasında eşit paylaşılır.
Ev 5 birimse 3 birim peşinat 2 birim krediliyse. Ve krediler evlendikten sonra başladıysa. 1 birim konu sahibine ait olur.

Bence satmayın, yada tapuyu üzerinize almak şartıyla satın. Yok ortak evimiz yok boşanırsak Ev senin olsunlar falan hikaye. Ben olsam sat bana evi ben borcunu kapatıyım derim, kendini garantiye almalısın arabanı vereceksen

Evi satın alan kişi krediyi kapatsin kalani size versin kiraya çıkın
Arabanizi da satmayin nedir bu ev alalim da her türlü eziyeti cekelim dusuncesi? Evet insanin kendi evinin olmasi guzel ama böyle dolambacli islere ben para yatirmazdim esim dahi olsa
Kayinpeder ölse ev mirasa girecek ama borcu siz ödüyorsunuz kanitlayamazsiniz da. Arabayi satmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…