Krediyi kp çektiği için muhtemelen onun üstünedir.Evin tapusu kimin uzerine?
Evet aynen oyle oldu.Direk kredi odemesi yapmiyorum ama o borcu oduyorsa bende mutfak masraflarimi falan karsiliyorum.Anneme de durumu buraya yazdigim gibi anlattim.Evin yarisini ustume istiycem dedim nasil soyliyceksin ki bunu ben olsam soyleyemem dedi sadeceEv evlenilmeden önce alınmış . Ama krediler evlendikten sonra da ödendi sanırım. Siz çalışıyor musunuz ? Krediyi öderken katkınız oldu mu ?
Annenizin pek gönlü yok sanırım. Yerinizde olsam satmam arabamı. Eğer satarsanızda elbette evin yarını alın .
Krediyi kp çektiği için muhtemelen onun üstünedir.
Ben kp de acayip bir çakallık sezdim, Allah affetsin. Oğluna bile vermez bence.Onun icin sordum bende esinin uzerine olsa kendi aralarinda anlasir ortak tapuya cevirebilirler ama k.peder varsa isin isinde sadece oglunun uzerine verme cabasina girebilir
Annesi bu ay kredi odemesini yapacak.Babasinin cebinden 1tl olma sansiniz yok.Ama malum nereye kadar borc alinabilir bu ayi atlattik onumuzde ki ay ne olacagi belli degil.Annem aslinda sessiz kalmadi sadece boyle bisey dusundugumu soyledigimde nasil isteyeceksin evi ben olsam soyleyemem dediArabayı satmak yerine eşiniz ailesinden para istesin. Ayrıca satılır ve borç kapanırsa tabi ki öncesinde önleminizi alın. Dediğiniz gibi ölümlü dünya...Birde anneniz sessiz kalmış, gönlü yok gibi geldi.
Yok yanlis anlasildi sanirim.Babasi parayi verse evi borcsuz alacaktik.Ama o esime ben kredi cekim sen ode demis esimde gerek yok benim adima kredi zaten cikiyor diyip kendi adina cektiOnun icin sordum bende esinin uzerine olsa kendi aralarinda anlasir ortak tapuya cevirebilirler ama k.peder varsa isin isinde sadece oglunun uzerine verme cabasina girebilir
Genelde annelerinizi dinleyin yazarım ama bu konuda sakın annenizi dinlemeyin. Kaldı ki tapu kocanızın üstüne olsaydı bile, yine de parayı gönderdiğinize dair elinizde banka dekontu falan olsun derdim. İnsanoğlu çiğ süt emmiş, neler neler okuduk bdv'de...Annesi bu ay kredi odemesini yapacak.Babasinin cebinden 1tl olma sansiniz yok.Ama malum nereye kadar borc alinabilir bu ayi atlattik onumuzde ki ay ne olacagi belli degil.Annem aslinda sessiz kalmadi sadece boyle bisey dusundugumu soyledigimde nasil isteyeceksin evi ben olsam soyleyemem dedi
Üstüne istemenize gerek yok. Boşanma durumunda zaten alabilirsiniz hakkınızı.Evet aynen oyle oldu.Direk kredi odemesi yapmiyorum ama o borcu oduyorsa bende mutfak masraflarimi falan karsiliyorum.Anneme de durumu buraya yazdigim gibi anlattim.Evin yarisini ustume istiycem dedim nasil soyliyceksin ki bunu ben olsam soyleyemem dedi sadece
Yok yanlis anlasildi sanirim.Babasi parayi verse evi borcsuz alacaktik.Ama o esime ben kredi cekim sen ode demis esimde gerek yok benim adima kredi zaten cikiyor diyip kendi adina cekti
Daha bitmesine yaklasik 6 sene var borcu simdi kapatsak yaklasik 50 bin az odiycez.Ben 40 yasindayim allaha sukur bu zamana kadar hic borcum harcim olmadi rahatta bir yasantim vardi.Bu yastan sonrada boyle bir borcun altina girip ekonomik zorluk yasamak beni bunaltti acikcasi.O yuzde bir an once kapansin istiyorum.Iste mesele ortak tapuya cevirmekte bunu nasil soylerim bilemiyorum.Bana guvenmiyor musun falan dese ne derim...Ev ikinizin ben olsam öderdim parayı ama birden kapatmak çok karlı olacak mı? Zaten faizin çoğunu önce alıyor banka sona anapara kalıyor. Taksit ödemeye devam edebilirsiniz. Bunu bankanızla konuşup sizi idare edecek kadar elden borç bulmaya çalışsanız birinden olmaz mı? Oturup hesap kitap yapmak lazım. Borcu kapatmak daha karlıysa kapatın ama eşiniz evlenmeden önce almışsa dünyanın bin türlü hali var, ortak tapuya çevirin derim.
Para konularinda alinganligi vardir.En ufak bisey soylediginizde senin araban senin paran der yuzunu asar kuser.Ama soylediginiz mantikliİyi o zaman, esine arabayi satip borcu kapatalim istersen ama tapuya ortak olmam gerekir ailemin tepkisini cekmemek icin dersen yanlis anlayabilecek biri mi?
Para konularinda alinganligi vardir.En ufak bisey soylediginizde senin araban senin paran der yuzunu asar kuser.Ama soylediginiz mantikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?