- Konu Sahibi possibleornot
-
Çok tuhaf. Bazı olması gereken şeyler vardır . Durum varsa alyansı taraflar birbirine alır. Alyansı almamakla övünmek mi ? :)Ya bu konular bana aşırı saçma geliyor. Yani durumunuz bu iken alyansı damatlığı o alıversin, nişana 2000lik ne gidiyor mesela? Benim param olmasına rağmen alyansı ve damatlığı almadım, küçük ev aletlerinden kahve makinesi ve çaycıyı geçen aldık. Ki altını çiziyorum hiç borcum harcım yoktu kafadan kenarda 50den fazla param vardı.
Nişan neden 2000 mesela? Ben ayağınızı yorganınıza göre uzatmadığınızı düşünüyorum.
Bakın. Tost makinesi aldığımda kartın borcunu kapatabilecek durumdaydım. Beklemediğim giderler çıkınca hepsi patladı.
Ayrıca şuan ben bınun hesabını neden veriyorum. Ben size sadece önümde böyle bir borç var şu nedenlerle oldu nasıl kapatmam mantıklı olur diyorum
Forum kurallarının işinize gelen kısmını okumayın bi zahmet. Aynı konuyu evirip çevirip açmak yasak. Millete yükseleceğinize babanızdan paranızı isteyin.Forum kuralları dahilinde istediğim konuyu açabilirim. Siz de aynı konuyu 3. Defa görüyorsanız yanıtlamak zorunda değilsiniz.
Bunu borç özelinde açtım ve yanıtları değerlendireceğim.
O zaten benim x10 katım harcama yapacak. Ona daha fazla yüklenemem. Payıma düşeni yapmak istiyorum. Şimdiye kadar bütün eşyaları sorunsuz aldım. Ama bu ay patladım. Ve ben borçtan korkan bi insanım. Daha önce böyle yüklü meblağ borcum olmadığı için korktum açıkçası.Suçlu kim inanın gram umrumda değil. Siz de her şey pahalandıgı için bir an önce almak istemekte HAKLISINIZ. Ama yoksa yoktur para kafanıza bu kadar takmayın. İlla alınsın derseniz bence taksitle alın, çok sıkışırsanız da hazır paradan ödersiniz. Borç gelir dengeniz absürd değil ki yani ödenmeyecek bir şey yok. Bir kısmını da nişanlınız yapsın illa siz yapacaksınız diye bir şey yok ki.
O sizin görüşünüz. Ayrıca şikayet edersiniz uygun değilse gereken yapılır.Forum kurallarının işinize gelen kısmını okumayın bi zahmet. Aynı konuyu evirip çevirip açmak yasak. Millete yükseleceğinize babanızdan paranızı isteyin.
Diğer konunuzda tamamen borç ve para ile alakalıydı.
Neyse.
Ben bir de şunu anlamadım, bu gelenek görenekler eskide kalmadı mı? Ev ikinizin evi olacak, kimin gücü yetiyorsa o onu alsın, kalanını karşı taraf alsın. Niye mutfak senin oturma odası benim diye bölüyorsunuz? E onun elinde var sizin elinizde yok, sizin elinize geçene kadar bekleyecek mi/misiniz? Saçma bence. Çok dar bi düşünce tarzınız var.
Buradaki bazı kadınlar çok tuhaf .Bizde tost makinesinin pesinde değiliz ama bu düşünce tarzıyla yarın da başka seyler çıkar diye bu kdr yazdım
Geçen günkü konuda da yazıldı ama birsey değişmemiş
O kdr sıkı gitmelisiniz ki para arttırmaya çalışmalısınız ancak böyle yeter bizde bunu diyoruz.
Ya Allah aşkına ne ince düşünceliliği söyler misiniz?O sizin görüşünüz. Ayrıca şikayet edersiniz uygun değilse gereken yapılır.
Herkesin kültürü yaşam tarzı farklı. Tabiki durumum daha iyi olsaydı başka şeylere de yardımcı olurdum. Herşeyi de asgari şekilde yapmaya çalışıyoruz.
Kimseye ekstra yük olmak istemiyorum. Zaten onun için çook masraflı olacak. Ben düşündüğüm şeyi ince düşünceli olarak nitelendirirdim ama sizin açınızdan dar oldu :)
Buradaki bazı kadınlar çok tuhaf .
Diyorum ki önümde bu kadarlık bir borç var . Ben bunu nasıl ödesem mantıklı olur ? Eee. Bunun dışında herşeye cevap veriliyor.
Sadece şu soruydu derdim ve buna o kadar az cevap veren insan oldu ki .
Bu sizin düşünceniz. Ben böyle düşünmüyorum .Ya Allah aşkına ne ince düşünceliliği söyler misiniz?
İkinizin evine aldığınız şeyi siz babanızın evinde mi bırakacaksınız? Ya da evinizde herkes kendi aldıklarını mı kullanacak? Ne yükü yani?
Şimdi benim durumum orta diyelim, erkek arkadaşımın hem işi hem iş yeri var herşeyi yarı yarıya bölüşmek mantık mi mantıklı yoksa benim kredi çekip almam mı? Kredi çekip alsam evlenince borçlu evlenmiş olacağız, yine evin bütçesinden ödeyeceğiz o borcu. Varken o neden almasın? Aynı şekilde dara düştüğünde nesne ben yardım etmeyeyim. Ayrıca öyle herşeyi almaya gerek yok, ıvır zıvırları bir kenara bırakabilir onları evlendikten sonra zamanla alabilirsiniz.
Gerçekten aşırı saçma yani, evlilik bu değil. Kimin elinde varsa o alır, o yardım eder. Olmayanda canını verecek hali yok.
Benim soruma cevap veren yok ki. Ailemle ilişkime dil bile uzatıldı . Bundan kime ne ?Konu aciyorsaniz her düşünceye saygı durmalısınız
Ayrıca aynı şeyler konuşuldu ama aynı noktadayız
Benim soruma cevap veren yok ki. Ailemle ilişkime dil bile uzatıldı . Bundan kime ne ?
Nereden biliyorsunuz :)Su anda konudan sizde koptunuz, aynı şey.
Aslinda çok güzel cevaplar verildi.
Ama siz istiyorsunuz ki babanızın boğazına yapışın borcu ödesin yazalım
Nereden biliyorsunuz :)
Çok tuhaf gerçekten. Böyle birşey yapabilecek birinin bunu sizden duymasına ihtiyacı mı var gerçekten :)
Borcun nasıl olduğunu anlatmak içindi ve ayrıca o paranın geleceğini düşünmüyorum şu kadar borcum var diyeydi. Bu kadar basit. Konu saçma sapan bir hal aldı. Birazdan bi güruh çıkar telefonunu göster diyecek gibi :)İhtiyacı yoksa param yok ama babamın borcu var yazmak Niye?
Çok tuhaf siz her derdi olana bi sen böyle değilsin diye mi teselli verirsiniz :)Ablacım bi sakin yaa..
Tek sen evlenmiyorsun bu pahalılıkta.
Tost makinesi aldın demi tamam öncelikti o. Diğer ev aletlerini alma.
Bohça davası oldu geçen diğer soruda da. Mesela o öncelik değildi. Ama bohça olmasa kıyamet kopacak durumuna geldi. Nişana 2000 gider dediniz. Bohçaya 2000 yetmez. Öyle diyim. Daha organizasyon firması falan da ayarlamak istersiniz, onu da hesaba katın. Hem çok şey istiyorsunuz para yok diyorsunuz eş adayından isteyin diyoruz o da yok. O zaman olduğu kadarını yapacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?