borç batağındayız, eşimle aramız giderek bozuluyor..

Anladım canım en azından kafanda bir şeyler şekillenmiş. Bizimde ağzımız yanıyor inşallah kurtulacağız. Rica ederim canım inş bundan sonra her şey istediğin gibi olur

Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Hiç kolay olmasada bu günlerin geçeceğine emin ol.Öncelikle Rabbim verdiği canın kismetini de verir.Devlet sağlıkta çocuk yardımı yapıyor diye biliyorum.
Bankalar konusunda sıkmayin canınızı.Bankalar maaşın çeyreğini alıyor ve kendi aralarında sıraya giriyorlar alacakları için.
Sizi sevenlerin yardımıyla sıkıntı geçer inşallah.

Didoş nasılsın canım işleriniz yoluna girdi mi? Seni merak ettim haberdar et bizi.

Arkadasa yardim icin konu açilmiş, hangi konuysa bilen link atabilir mi?

Son düzenleme:
K
Didoş nasılsın canım işleriniz yoluna girdi mi? Seni merak ettim haberdar et bizi.
Merhaba canim.iyiyiz cok şükür.kızları buyutuyorum.evdeyim.henüz ise giremedim.kayinvalideye yakın tasinamadik.tasininca iş bakicam inşallah.eşim de 2 aydır çalışıyor.düzgün biryer.maaşı cok degil ama en azından evi döndürüyor.borçlar icin ise hiçbirşey yapamıyoruz.kağıtlar gelmeye devam ediyor.haciz gelir yakında.beklemedeyiz bakalim.onun dışında ufak tefek mutfak, çocuklara bez sut gibi eksiklerimizi kv almaya çalışıyor.onlarında durumu iyi degil ama sağolsunlar destek çıkmaya çalışıyorlar.bir ara cok bunalıma girmistim.psikolojik olarak toparladim ben de.sonuçta ne kadar uzulursem uzuleyim bazi şeyler değişmiyor nasılsa.kizlarimin sagligi iyi.en büyük sukurum bu.ben de ise girince bazi şeyler yoluna girer nasılsa.bizi bu hale getirenleri Allaha havale ettim.desteğini esirgemeyen herkes icin hergün dua ediyorum.hal hatır sordugun icin ayrica tesekkur ederim.

Canım maşallah kendini toparlamışsın, eşin de iş bulmuş artık gerisi gelir, Allah herşeyi kararlamıştır.
İnşallah sen de iş bulursun daha da toparlanırsınız, elbet borçlara da bir çare bulunur Allah'ın izniyle.

Sağlık yerinde olsun en önemlisi o, kızlarına sarıl ne dert ne tasa bırakırlar sende çok tatlılar maşallah.
İnşallah işe de girersen yaz buraya gelişme olursa, dualarım seninle canım Allah bol bereketli kazançlar versin yuvanıza.

allah yardımcın olsun. okuyunca cok etkılendım ki parasızlık konusunda neler neler yasadım şu son zamanlarda. baslıgı gordugum gıbı okumaya basladım. bebıslerıme ılaç parası alamadım demişsin. cok uzuldum ınan. bende sana ilaç tav. yapabılırım oğlum surup içnmiyor daha agzı acılmamıs ılaçlar var. doktora goturursun bebıslerının verdıklerı ılaçlar eger evde varsa almazsın. hepsi bebeklerın kullandıgı ılaçlar dolven peditus falan... sana kargoyla ulastırabılırım. gercekten evlat demek cok zor. ama aklımada bısey takıldı. bu kadar zor durumda olan bırısı yanı ılaç almaya para bulamıyorken ınternet bıraz luks olmuyor mu? yeni benımde cok boyle problemlerım oldu parasızlık konusunda ama ne bileyim konu evlat olunca yetememek zor oluyor.

Son düzenleme:
temizliğe gidebilirsiniz. benim bi arkadaşımın annesi o kadar iyi para kazanıyor ki durumları artık iyi olmasına hiç bir giderleri olmamasına rağmen hala temizliğe gidiyor sadece eskisi gibi değil sadece bi zengin aileye gidiyor samimi de oldular aile bişey gerekti mi karşılıyor hep

Arkadaş ev sahiplerinin internetini kullaniyormuş. Hatta Yakinda bu da kesilir demiş.

Bi açmazın içindesin allah sabır versin diyorum başka da bişey diyemiyorum eşin hem uyuz hem yavuz demek ki

Rabbim bir an önce borçlarınızdan kurtulmayı nasib etsin,
herkesin bu hayatta bir sınavı var. Ne güzel bir annesiniz, ne güzel çocuklarınız var, eşiniz de bir işe girmiş.
Şükürler olsun sağlığınız yerinde olsun. Burada kv le oturuyorum eşimin ailesinden bıktım ayrılmak istiyorum diyen insanlar var, herkes kendine göre bir sıkıntı yaşıyor elbette ama sizi çok sabırlı gördüm. Ne olursa olsun siz ailenizi toparlarsınız. Allah kimseye böle şeyleri yaşatmasın ama herkese de herşeye rağmen bukadar ailesine destek olup sabırla bekleyen kocaman bir yürek versin.
Herşey gönlünüze göre olur inşallah dualarımdasınız.

çok geç cevap yazıyorum ama güzel mesajınızı karşılıksız bırakmakistemedim.
güzel temennileriniz ve manevi desteğiniz için teşekkür ederim.
bir söz vardı aklımın bir köşesinde; ölmediğimiz sürece, umut vardır.
çok şükür yaşıyoruz, evlatlarımızın sağlığı yerinde.gerisini de halledeceğiz inşallah.sadece zaman gerekiyor sanırım.
tekrar teşkkürler.
Allah'a emanet olun.

Allah yardımcınız olsun. Ölüm ile sınamasın kimseyi. belki bu sıkıntıların ardında nice güzellikler gizlidir. Bilemeyiz. Sabredin. Sizin için dua edicem..

Mrb bende aynı sorunlar içerisineyim allaha siginmaktan başka çarem yok bir yıllık evliyim eşim birtakım işler yapmıs dün kapıya icra geldi onun soku var hala üstümde ne yapıcam bilmiyotum

Mrb bende aynı sorunlar içerisineyim allaha siginmaktan başka çarem yok bir yıllık evliyim eşim birtakım işler yapmıs dün kapıya icra geldi onun soku var hala üstümde ne yapıcam bilmiyotum
Geçmiş olsun ....yeni bir konu açmak ister misin içinde bulunduğun durum için ?Bu konunun içeriğine göre değil senin konunun içeriğine göre yorum yapalım /destek olalım.

Bana özelden ulasirmisiniz lütfen..ilaclarini karsilayim en azindan bebislerinz iyilessin gerisi halolur insallah

cocuklara bakabilecek kimseniz yokmu bu surecte ise donseniz toparlanana kadar
bebislerde perisanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…