borç batağındayız, eşimle aramız giderek bozuluyor..

bende sabah okudum cok uzuldum simdi bir yardim sayfasindan bahsedecektim kkonu cok eskiymis

Allah yardımcın olsun. Hersey duzelır de esının bu tavrı hıc hos degıl borca gıren sensın batıran sensın gezen tozan da sensın. Bebeklerını bırakabılecegın bı tanıdıgın annen falan yok mu yakınlarında keske calısmaya devam edebılseydın. Insallah bebeklerının ılaclarını ve ıhtıyaclarını en kısa zamanda karsılarsın canım

Oncelikle belediye ye basvurun . Sadece bebekleriniz icin belkide yardimda bulunabilirler.
Esiniz 1500 de alsa 2000 de alsa , acilen ise basvurmali.
Sizde ,cevrenizde guvenebileceginiz komsu varsa , 1000 liraya anlasin . Sizde ise girin. Cok profesyonel degil ve piyasayi bilmiyorsa , 1000 liraya bakabilirler diye dusunuyorum.
Gecen ismekte bir tanidigim basvuru yaparken soylemisti. Cok cuzi de olsa cocuk destekli , is alimlari olabiliyormus. 400 lira gibi sanirim. Yani acilen ise girmeniz lazim.

Bebekleriniz icin gecmis olsun. İnternette kadir tugcu var onu takip edebilirsiniz. Soru sorabilirsiniz.İlacsiz genelde iyilesiyor bizim cocuklar.

Allah kolaylik versin.

Edit : konu eskiymis ,ins durumlari duzelmistir

Allah yardimciniz olsun cok üzuldüm.
Ben bu adamlari anlamiyorum cidden, insanin basina hersey gelir. Birbirinize sarilacaginiza adam iyice kopmuş. Muhakkak ki onun icin de zor ama evde yatacagina hamallik yapsa mama, fatura vs icin para kazanir.
Valilige gidip durumunuzu izah etsenjz belki bebekleriniz icin bi destekleri vardır.

Edit: Konu cok eskiymiş, kim hortlattı yahu

Okudugumda sanki ben yazmisim gibi hissettim hemen hemen ayni durumdayiz bizde borc batagindayiz ikiz kizlarimiz oldu allah vergisi iyi olan isimi birakmak zorunda kaldim bizim daha kotu olan artik bir evimiz yok annemlerde kaliyoruz. Benim esim de bir zaman benimle iletisimi kesmisti disari cikma hakaret yoktu ama benimle konusmuyor en ufak seyde kavga cikariyordu simdi iyi denebilecek bir isi var eskisi gibi davranmiyor bana o hallerinden de pisman yavas yavas odeyecegiz borclari insallah bir evimizde olur diye umit ediyorum. Cok kavgalar yasadik cok seyler atlattik yeri geldi ben sustum yeri geldi o insallah duzelecek zamanla.

Edit.. Hahahha bu konuyu kim hortlatti ama merak ettim konu sahibinin durumu nasil acaba

X