Günaydın herkese.Şuanda evlilik yolunda olduğum biri var hatta nikah tarihimizi bile aldık.Kendisiyle 1,5 senedir beraber yaşıyoruz zaten.Kendisi kazanıyor,bana atıyor ve ben biriktirdikçe de bişeyler alınıyor yatırım yapılıyor (benim adıma. Son zamanlarda fark ettim ki attığı paralara borç yazmaya başlamış. Kendisinden asla borç almadım zaten bana attığı parayı karttan kendisi harcayabiliyor ben de harcıyorum yani ortak olarak sayıyoruz. Bunu fark ettikten sonra tartıştık kendisiyle borç almadığıma dair whatsapp mesajlarımız var ama ben yine de işimi garantiye almak için el yazısıyla bir kağıda borç almadığımı yazmasını istedim ve yazdırdım.Yarın öbür gün ayrılık durumu olduğunda başıma bir sıkıntı gelir mi bu önlemleri almama rağmen.İcra takibi başlatabilir mi ? Veya kötü bir durum olmaması için nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmam gerek olası bir kötülüğü önlemek için.
DÜZELTME VEYA NOT: Sevgili üyeler rica ediyorum ilişki hakkında değil bu borç konusuna ağırlıklı yorum yapabilir misiniz.Bu ilişkinin toksik ve sonunun olmayacağını biliyorum şuanda ilişkinin detaylarını yaşanmışlıkları anlatsam çok uzun olacaktı ve borç icra konusundan çıkacaktı.Sizin olumsuz düşündüğünüz herşeyin farkındayım aynı şeyleri ben de düşünüyorum.Ama lütfen hukuktan anlayan kişiler yorum yapsın