- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
Olabilir canım.Kadın bazen konuyu toplayıp özetliyemiyor ondan bence her seferinde dagılıyor soru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım.Kadın bazen konuyu toplayıp özetliyemiyor ondan bence her seferinde dagılıyor soru
yok fek biz değiliz bilaç kişidende duydum benzeten çok var keyifli okumalar sana canımÇok sevindim tek benzeten ben olmadığım için
Bir yandan da düşünüyordum iki kitabı da okuyan varsa ''Ne alaka ?Hiç benzemiyorlar.'' derler diye
Filmi çok merak ediyorum,kitabı bitirdikten sonra izleyeceğim.
Ben orda olsam agzı acık dinlerdim oda ayrı:)Olabilir canım.
Oku canım.Okuyacagım bu kitabı benide heveslendirdiniz
Belki de esinlenme olmuştur yazarda.Biz çok severiz çünkü her konuda esinlenmeyi:)Kitabın gerçek kahramanlarını gördün mü?Bende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldum aklıma hep kızım olmadan asla geldi filminide izlemelisin süper
Piruzede bir çırpıda okunacak kitaplardan .Oku benceSonu sürpriz.Piruze'yi okumadım merak ettim bak.
Oku canım çok seversin.Okuyacagım bu kitabı benide heveslendirdiniz
Teşekkür ederim canım.Sanadayok fek biz değiliz bilaç kişidende duydum benzeten çok var keyifli okumalar sana canım
Evet internette araştırdım betty mahmudo kıvırcık saçlı hafif tombul bi kadın gördüm ama filmde oyuncular oynuyor onlar diilBelki de esinlenme olmuştur yazarda.Biz çok severiz çünkü her konuda esinlenmeyi:)Kitabın gerçek kahramanlarını gördün mü?
Evet gerçeğini dedim zaten.Ben başka hayal etmiştim de:)Evet internette araştırdım betty mahmudo kıvırcık saçlı hafif tombul bi kadın gördüm ama filmde oyuncular oynuyor onlar diil
Sevinirim:)Oku canım.
Şimdiye kadar olan kısmı çok akıcıydı.Hiç sıkmadı okurken.
Hatta bazen a101 e filan geliyor.Görürsem söylerim.
Tamam canım :)Oku canım çok seversin.
Evet internette bulabilirsin varEvet gerçeğini dedim zaten.Ben başka hayal etmiştim de:)
Buldum buldum:)Evet internette bulabilirsin var
Gıcık olursan seyretme :)Eki Görüntüle 1706422
Arkadaslar az önce öğrendim tesadüf eseri iskender
Palanın çıktığı bi programı izlerken
Ahmet ümit,iskender pala ve bir yazar ile birlikte bir program yapıyorlar youtubede kanala abone olup izeleye bilirisiniz çok sevindim şansıma program başlayalı daha yeni olmuş Kaçırmamışım yani
Aa niye gıcık olucam havalara uçtum tam bemi aradığım bi program edebiyat programı
Gıcık olusan seyretme :)
İyi geceler ya terst davranırlarsaAa niye gıcık olucam havalara uçtum tam bemi aradığım bi program edebiyat programı
Ben severim onları davranırlarsa birşey yapmam saygı duyarımİyi geceler ya terst davranırlarsa