• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Çok sevindim tek benzeten ben olmadığım için :KK53:
Bir yandan da düşünüyordum iki kitabı da okuyan varsa ''Ne alaka ?Hiç benzemiyorlar.'' derler diye :KK48:
Filmi çok merak ediyorum,kitabı bitirdikten sonra izleyeceğim. :KK51:
:D yok fek biz değiliz bilaç kişidende duydum benzeten çok var :KK19: keyifli okumalar sana canım :KK36:

Bende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldum :KK70: aklıma hep kızım olmadan asla geldi :KK70: filminide izlemelisin süper
Belki de esinlenme olmuştur yazarda.Biz çok severiz çünkü her konuda esinlenmeyi:)Kitabın gerçek kahramanlarını gördün mü?

Evet internette araştırdım betty mahmudo kıvırcık saçlı hafif tombul bi kadın gördüm ama filmde oyuncular oynuyor onlar diil
Evet gerçeğini dedim zaten.Ben başka hayal etmiştim de:)

Screenshot_2015-12-03-01-05-12.png

Arkadaslar az önce öğrendim tesadüf eseri iskender
Palanın çıktığı bi programı izlerken
Ahmet ümit,iskender pala ve bir yazar ile birlikte bir program yapıyorlar youtubede kanala abone olup izeleye bilirisiniz çok sevindim şansıma program başlayalı daha yeni olmuş :KK53: Kaçırmamışım yani :KK70:

:KK70:
Eki Görüntüle 1706422
Arkadaslar az önce öğrendim tesadüf eseri iskender
Palanın çıktığı bi programı izlerken
Ahmet ümit,iskender pala ve bir yazar ile birlikte bir program yapıyorlar youtubede kanala abone olup izeleye bilirisiniz çok sevindim şansıma program başlayalı daha yeni olmuş :KK53: Kaçırmamışım yani :KK70:
Gıcık olursan seyretme :)

Back