📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Candir kitap okumak bir kitaba baslarim içine çeker alır beni bitmeden birakamam.. Vee etkisinden de kurtulamamam..
Kesknlikle bende aynı hisleri yaşıyorum her kitap okuyuşumda
Mutlu sonları severim bazı yönetmenler tabiyatın akışına terst köşe yaparya fillimlerde gıcık olurm işte
Aynen hatta o kadar üzülür hayata küserimki depresyona girdiğim bile olmuştur

Kesknlikle bende aynı hisleri yaşıyorum her kitap okuyuşumda

Aynen hatta o kadar üzülür hayata küserimki depresyona girdiğim bile olmuştur
Ben biliyom normal degiliztrt 1 bu saatlerde harika bir tartışma programı var bakın derim her hafta aklınıza gelecek hersey tartısıliyor

Kızım Olmadan Asla
61.sayfaya geldim.
Yazar şimdiye kadar İslama önyargılı bakalım devamında nasıl olacak?

Feraceli canım seyrediyormusum tüylerim üperdi benim
Yok bi kaç dakka anca bakabildim canım sunucuyla pek yıldızlarımız uyuşmuyor ya beni güzel yazarım iskender palacım gelmişti programa hiç iyi davranmadı ona ondan beri bi gıcığım kendisine ama izlememe nedenim o değil evde tv olmadığından internette sorunlu ama yarın aksam izlerim hazırlatırsan

Var bizde birsey diyorum isteanladım savasların dört kitaptakı gelecegini anlatıyor bir ara mekke medine alınılacak dedi bu kitaplarda geciyormuş kısaca özetledim

Var bizde birsey diyorum isteanladım savasların dört kitaptakı gelecegini anlatıyor bir ara mekke medine alınılacak dedi bu kitaplarda geciyormuş kısaca özetledim
Anladım ço k fgüzel konulara değiniyorlar beğendim izlerim mutlaka

Ben biliyom normal degiliztrt 1 bu saatlerde harika bir tartışma programı var bakın derim her hafta aklınıza gelecek hersey tartısıliyor
Bizde de o seyrediliyor. Ama ben bazen gıcık oluyorum bu programlara.Havanda su dövüyorlar gibi geliyor.

Okurken sıkmıyor kitap kesinlikle .
Çok akıcı .Sonunu çok merak ediyorum
Daha önce Sinan Akyüz'ün Piruze kitabını okumuştum.Konu olarak biraz ona benzettim.
Bende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldum aklıma hep kızım olmadan asla geldi filminide izlemelisin süper

Bende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldum aklıma hep kızım olmadan asla geldi filminide izlemelisin süper
Çok sevindim tek benzeten ben olmadığım için
Bir yandan da düşünüyordum iki kitabı da okuyan varsa ''Ne alaka ?Hiç benzemiyorlar.'' derler diye
Filmi çok merak ediyorum,kitabı bitirdikten sonra izleyeceğim.

Okurken sıkmıyor kitap kesinlikle .
Çok akıcı .Sonunu çok merak ediyorum
Daha önce Sinan Akyüz'ün Piruze kitabını okumuştum.Konu olarak biraz ona benzettim.
Sonu sürpriz.Piruze'yi okumadım merak ettim bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…