Kesknlikle bende aynı hisleri yaşıyorum her kitap okuyuşumdaCandir kitap okumak bir kitaba baslarim içine çeker alır beni bitmeden birakamam.. Vee etkisinden de kurtulamamam..
Aynen hatta o kadar üzülür hayata küserimki depresyona girdiğim bile olmuşturMutlu sonları severimbazı yönetmenler tabiyatın akışına terst köşe yaparya fillimlerde gıcık olurm işte
Ben biliyom normal degilizKesknlikle bende aynı hisleri yaşıyorum her kitap okuyuşumda
Aynen hatta o kadar üzülür hayata küserimki depresyona girdiğim bile olmuştur
Hemen bakiyim merak ettimBen biliyom normal degiliztrt 1 bu saatlerde harika bir tartışma programı var bakın derim her hafta aklınıza gelecek hersey yartısıliyor
Kitapta mı?Kızım Olmadan Asla
61.sayfaya geldim.
Yazar şimdiye kadar İslama önyargılı bakalım devamında nasıl olacak?
Yok bi kaç dakka anca bakabildim canım sunucuyla pek yıldızlarımız uyuşmuyor ya beni güzel yazarım iskender palacım gelmişti programa hiç iyi davranmadı ona ondan beri bi gıcığım kendisineFeraceli canım seyrediyormusum tüylerim üperdi benim
Şimdi tvde bir program seyrediyorum adam islamı yazar sanırsam savasların gelecegini anlatıyordu sende böyle yazinca üzerine konusmus gibi oldumEvet canım.
Abd'de den İran'a geliyor .
Var bizde birsey diyorum isteYok bi kaç dakka anca bakabildim canım sunucuyla pek yıldızlarımız uyuşmuyor ya beni güzel yazarım isker palacım gelmiş programa hiç iyi davranmadı ona ondan beri bi gıcığım kendisineama izlememe nedenim o değil evde tv olmadığından internette sorunlu ama yarın aksam izlerim hazırlatırsan
Güzel kitap sonu daha da heyecanlı:)Kızım Olmadan Asla
61.sayfaya geldim.
Yazar şimdiye kadar İslama önyargılı bakalım devamında nasıl olacak?
Anladım ço k fgüzel konulara değiniyorlar beğendim izlerim mutlakaVar bizde birsey diyorum isteanladım savasların dört kitaptakı gelecegini anlatıyor bir ara mekke medine alınılacak dedi bu kitaplarda geciyormuş kısaca özetledim
Bizde de o seyrediliyor.Ben biliyom normal degiliztrt 1 bu saatlerde harika bir tartışma programı var bakın derim her hafta aklınıza gelecek hersey tartısıliyor
Okurken sıkmıyor kitap kesinlikle .Güzel kitap sonu daha da heyecanlı:)
Kadın bazen konuyu toplayıp özetliyemiyor ondan bence her seferinde dagılıyor soruBizde de o seyrediliyor.Ama ben bazen gıcık oluyorum bu programlara.Havanda su dövüyorlar gibi geliyor.
Bende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldumOkurken sıkmıyor kitap kesinlikle .
Çok akıcı .Sonunu çok merak ediyorum
Daha önce Sinan Akyüz'ün Piruze kitabını okumuştum.Konu olarak biraz ona benzettim.
Okuyacagım bu kitabı benide heveslendirdinizOkurken sıkmıyor kitap kesinlikle .
Daha önce Sinan Akyüz'ün Piruze kitabını okumuştum.Konu olarak biraz ona benzettim.
Çok sevindim tek benzeten ben olmadığım içinBende kokulusunu almıştım 3-4 ay önce okumustum somra piruzede bende senin gibi oldumaklıma hep kızım olmadan asla geldi filminide izlemelisin süper
Sonu sürpriz.Okurken sıkmıyor kitap kesinlikle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?