Mitolaji okumadım belki fazla masalcı gelmiş olabilir mi.Canım Tanrıçaların Savaşı okuyorum.
Mitolojik bir kurgu.
Aslında çok severim Yunan Mitolojisini.
Ama bu nedense sarmadı.
Zaten kolay kolay yarım bırakmıyorum kitapları.
Biraz zorlarım.
Mitolaji okumadım belki fazla masalcı gelmiş olabilir mi.konu gerceklikten çıkınca sarmıyor insanı
Seviyorsan bir yerde yakalarsın merak etmeDaha önce P.C. Cast'in tanrıça serisini okumuştum o da gerçeklik dışıydı ama bayılmıştım.
Bakalım ilerlesin biraz da ne olacak :)
onuda aldım ve okuyacaklarımın arasında efserim a 101 re geldi üçlü olarak oradan aldımm..ondanmı başlasaydım acabaÖnce hevsimi kıran serinin ortasından başlamamdıama şimdi olayları daha iyi anlıyorum kitabın sonuda başlayıp okuyan insanlar şimdi daha iyi anlıyorum
Küçük mücizeler dükkanı 26.sayfadayım
Ben 4. Kitaptan başladım kakao'çuğum "mücizeler dükkanına dönüş"onuda aldım ve okuyacaklarımın arasında efserim a 101 re geldi üçlü olarak oradan aldımm..ondanmı başlasaydım acaba
Hoşgeldin kuzumkuzularım merhabalar:) bir iki gündür topiğe uğrayamadım çekiliş topiğinde aktiftim buraya pek giremedim.Ama çok güzel bir geri dönüş yapıyorum.Yeni kitaba başlamıştım bugun 7o.sayfaya geldi akşamda devam edicem inşallah şimdi biraz forumda takılmacalar.Birde kitabım bitince mutlaka okunması gereken,tavsiye ettiğiniz kitapları alabilir miyim
efserim eğer elif şafağın USTAM ve BEN'i okumadıysan tavsiye ederim ben çok beğendim.. elif şafağın bir kitabını sevemedim BABA ve PİÇ iBen 4. Kitaptan başladım kakao'çuğum "mücizeler dükkanına dönüş"
Tamam canımefserim eğer elif şafağın USTAM ve BEN'i okumadıysan tavsiye ederim ben çok beğendim.. elif şafağın bir kitabını sevemedim BABA ve PİÇ i
O tarz cok sevmiyorum ama saol tatlimHoşgeldin kuzumcok güzel okumadıysan fantastik hikayelerden hoslaniyorsan benim seriyi tavsiye edebilirim
Yok bırakmam canım.Bence alışmışken bırakma tatlım
Çikilata kavhe kitap yeeyyyHayırlı geceler hanımlar an itibarıyla yeni aldığım kitablarimdan Bahcemde yeseren umutlara basliyorum..gece1re kadar okuyacagim ...insallah Eki Görüntüle 1705193
Ennnnn sevdiklerimden...Çikilata kavhe kitap yeeyyy
BenimdeEnnnnn sevdiklerimden...
Candir kitap okumak bir kitaba baslarim içine çeker alır beni bitmeden birakamam.. Vee etkisinden de kurtulamamam..Benimde
Mutlu sonları severimEki Görüntüle 1706342
Veee kitap 4.günde bitti
Gelelim yorumuma
Bundan önceki kitapta aynı haz,hız ve keyifle okuru kendine çekmişti
Bu seri beni çok mutlu ediyor ya ben mutlu sonlara bayılırımÇıkmadık candan ümit kesilmez hesabı bu kitapta ne zaman,ne olacağını ümitlerin ve hayallerin elbet bir gün bize güzel günler getiriceğini öğretti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?