📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Canım Tanrıçaların Savaşı okuyorum.
Mitolojik bir kurgu.
Aslında çok severim Yunan Mitolojisini.
Ama bu nedense sarmadı.
Zaten kolay kolay yarım bırakmıyorum kitapları.
Biraz zorlarım.
Mitolaji okumadım belki fazla masalcı gelmiş olabilir mi.konu gerceklikten çıkınca sarmıyor insanı

Mitolaji okumadım belki fazla masalcı gelmiş olabilir mi.konu gerceklikten çıkınca sarmıyor insanı

Daha önce P.C. Cast'in tanrıça serisini okumuştum o da gerçeklik dışıydı ama bayılmıştım.
Bakalım ilerlesin biraz da ne olacak :)

Önce hevsimi kıran serinin ortasından başlamamdı ama şimdi olayları daha iyi anlıyorum kitabın sonuda başlayıp okuyan insanlar şimdi daha iyi anlıyorum
Küçük mücizeler dükkanı 26.sayfadayım

onuda aldım ve okuyacaklarımın arasında efserim a 101 re geldi üçlü olarak oradan aldımm..ondanmı başlasaydım acaba

kuzularım merhabalar:) bir iki gündür topiğe uğrayamadım çekiliş topiğinde aktiftim buraya pek giremedim.Ama çok güzel bir geri dönüş yapıyorum.Yeni kitaba başlamıştım bugun 7o.sayfaya geldi akşamda devam edicem inşallah şimdi biraz forumda takılmacalar.Birde kitabım bitince mutlaka okunması gereken,tavsiye ettiğiniz kitapları alabilir miyim

Hoşgeldin kuzum cok güzel okumadıysan fantastik hikayelerden hoslaniyorsan benim seriyi tavsiye edebilirim

Merhabalar,
Kasım ayı hasılatım
1.Binbaşı Ersever'in İtirafları
2.Derin Devlet
3.Haliçte Yaşayan Simonlar

Aralığın ilk kitabı Kızım Olmadan Asla olacak

Veee kitap 4.günde bitti
Gelelim yorumuma
Bundan önceki kitapta aynı haz,hız ve keyifle okuru kendine çekmişti
Bu seri beni çok mutlu ediyor ya ben mutlu sonlara bayılırım Çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı bu kitapta ne zaman,ne olacağını ümitlerin ve hayallerin elbet bir gün bize güzel günler getiriceğini öğretti

Mutlu sonları severim bazı yönetmenler tabiyatın akışına terst köşe yaparya fillimlerde gıcık olurm işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…