- 9 Ocak 2015
- 19.386
- 80.618
- 798
Ben anlamadım 4. Kitap bir yumak mutluluğa dönüş çiçci dükkanınımı okuyorsun4.kitaptan başlamış oldum
Bende dün yüz sayfa okudum diye gerim gerim gerilmiştim
Ben sabah 400. Sayfaya geçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anlamadım 4. Kitap bir yumak mutluluğa dönüş çiçci dükkanınımı okuyorsun4.kitaptan başlamış oldum
Bende dün yüz sayfa okudum diye gerim gerim gerilmiştim
Ben sabah 400. Sayfaya geçtim
Evet işlerim olmasa devam edecegim ama malesef işlerim varBen anlamadım 4. Kitap bir yumak mutluluğa dönüş çiçci dükkanınımı okuyorsun
Ben anlamadım 4. Kitap bir yumak mutluluğa dönüş çiçci dükkanınımı okuyorsun
Hahaha benim kafam karişoyiiiiKız gene Bir Yumak Mutluluğa Dönüş diyorsun
Mucizeler Dükkanına Dönüş o
Ooo .aşallah sana ben daha 350 deyimEvet işlerim olmasa devam edecegim ama malesef işlerim var
Eki Görüntüle 1704169
Sabah 433. Sayfaya geldim
Halit Hüseyin'in Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş kitaplarını okumuştum.Ve dağlar yankılandı )dün gece yatarken 1 buçuğa kadar bitirdim.. bu akşam yeni bir kitaba başlıyorum arkadaşlar
harika ötesii.. şiddetle tavsiye ederim ben o diğerlerinide okudumm.. azmı ağladım o kitaplarındaa..Halit Hüseyin'in Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş kitaplarını okumuştum.
Ve dağlar yankılandıyı da çok merak ediyorum.
Sen beğendin mi? Merak ettim de
Yorum için teşekkür ederim .harika ötesii.. şiddetle tavsiye ederim ben o diğerlerinide okudumm.. azmı ağladım o kitaplarındaa..
Canım bilmiyorum kitabın içerğini ama biraz inat et belki sonlara doğru daha iyidir belkiBen bu kitaba başladığımdan beri motivasyonum düştü.
Keşke Pi'ye başlasaydım diyorum.
Dün gece hiç okumadım
Bence alışmışken bırakma tatlımBenim kitabım bitti.Çok güzel bir kitaptı.Her ne kadar yazarın yaşadığı kötü günler dolayısıyla taraflı yazdığını düşünsem de yine de güzeldi.Bir bölümünde Türkiye'nin geçmesine de sevindim.Yazar güçlü bir kadınmış.Kızının şu an babasına kızgın olmadığını okudum.Ne de olsa babası tabi.Adam halen hayatta mı ne yapıyor çok merak ediyorum.Yeni kitap ne olacak bilmiyorum şu an.Bunun etkisi geçmedi henüz.
Canım bilmiyorum kitabın içerğini ama biraz inat et belki sonlara doğru daha iyidir belki