• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Canım Tanrıçaların Savaşı okuyorum.
Mitolojik bir kurgu.
Aslında çok severim Yunan Mitolojisini.
Ama bu nedense sarmadı.
Zaten kolay kolay yarım bırakmıyorum kitapları.
Biraz zorlarım.
Mitolaji okumadım belki fazla masalcı gelmiş olabilir mi.o_Okonu gerceklikten çıkınca sarmıyor insanı:KK51:

Önce hevsimi kıran serinin ortasından başlamamdı:confused: ama şimdi olayları daha iyi anlıyorum kitabın sonuda başlayıp okuyan insanlar şimdi daha iyi anlıyorum :-)
Küçük mücizeler dükkanı 26.sayfadayım

Önce hevsimi kıran serinin ortasından başlamamdı:confused: ama şimdi olayları daha iyi anlıyorum kitabın sonuda başlayıp okuyan insanlar şimdi daha iyi anlıyorum :-)
Küçük mücizeler dükkanı 26.sayfadayım
onuda aldım ve okuyacaklarımın arasında efserim a 101 re geldi üçlü olarak oradan aldımm..ondanmı başlasaydım acabao_Oo_O

kuzularım merhabalar:) bir iki gündür topiğe uğrayamadım çekiliş topiğinde aktiftim buraya pek giremedim.Ama çok güzel bir geri dönüş yapıyorum.Yeni kitaba başlamıştım bugun 7o.sayfaya geldi akşamda devam edicem inşallah şimdi biraz forumda takılmacalar.Birde kitabım bitince mutlaka okunması gereken,tavsiye ettiğiniz kitapları alabilir miyim:KK200:

kuzularım merhabalar:) bir iki gündür topiğe uğrayamadım çekiliş topiğinde aktiftim buraya pek giremedim.Ama çok güzel bir geri dönüş yapıyorum.Yeni kitaba başlamıştım bugun 7o.sayfaya geldi akşamda devam edicem inşallah şimdi biraz forumda takılmacalar.Birde kitabım bitince mutlaka okunması gereken,tavsiye ettiğiniz kitapları alabilir miyim:KK200:
Hoşgeldin kuzum :KK60:cok güzel :rolleyes:okumadıysan fantastik hikayelerden hoslaniyorsan benim seriyi tavsiye edebilirim :KK9:

Merhabalar,
Kasım ayı hasılatım
1.Binbaşı Ersever'in İtirafları
2.Derin Devlet
3.Haliçte Yaşayan Simonlar

Aralığın ilk kitabı Kızım Olmadan Asla olacak :KK68:

Screenshot_2015-12-02-22-57-14-1.png

Veee kitap 4.günde bitti:KK45:
Gelelim yorumuma
Bundan önceki kitapta aynı haz,hız ve keyifle okuru kendine çekmişti:-)
Bu seri beni çok mutlu ediyor ya ben mutlu sonlara bayılırım:KK33: Çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı bu kitapta ne zaman,ne olacağını ümitlerin ve hayallerin elbet bir gün bize güzel günler getiriceğini öğretti :KK68::KK68:

Eki Görüntüle 1706342
Veee kitap 4.günde bitti:KK45:
Gelelim yorumuma
Bundan önceki kitapta aynı haz,hız ve keyifle okuru kendine çekmişti:-)
Bu seri beni çok mutlu ediyor ya ben mutlu sonlara bayılırım:KK33: Çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı bu kitapta ne zaman,ne olacağını ümitlerin ve hayallerin elbet bir gün bize güzel günler getiriceğini öğretti :KK68::KK68:
Mutlu sonları severim :KK200:bazı yönetmenler tabiyatın akışına terst köşe yaparya fillimlerde gıcık olurm işte :KK53:

Back