Bonkor eşin ablası part 3 😂 bu konu hakkında son konum (forma)

İçimin yağları eridi. Ooohhhh

İşte aranılan kan
EŞİNİZİN ALNINDAN ÖPÜN

Eşimde dedi çocuk önde gidecekse karımı öne oturturum zaten senin ne işin var ön koltukta çocuğu bırakmak istemiyorsan geç arkaya karım gelsin dedi. Gorumcemde tamam be diyip çocuğu bana uzattı.
Bebek oto koltuksuz hem de ön koltukta nasıl gider? Sadece o değil tüm çocuklara oto koltuğu lazım. Büyüklere koltuk değil de yükseltici gibi sabitleyiciler var. Yok mu çocuklarınızın oto koltuğu? Kusura bakmayın ama part 1 den beri konunuzu biliyorum. Maddi durumunuz iyiyken niye bebeği koltuksuz bindiriyorsunuz arabaya? Sizin, arabanın arkasına 3 oto koltuğu koyarak oraya başkasını bindirmemeniz lazımken 1 yaşında bebeği kucakta ön koltukta gezdiriyorsunuz.

Kucakta ön koltukta gezdirmekmi
Oto koltuğu arkada var zaten görümcemin yaptığı saçmalık kucağına alması bebeğim koltukta ama durmadigi için ben yine arkada oturuyorum yani siz yazdığımı anlamamissiniz

Arabanızda bebek koltuğu yok mu? çok tehlikeli, kucağında bebekle giden insanların 50 ve 70 km hızla giderken kaza yapmaları simülasyonları var, Allah kimseye yaşatmasın ama tedbir kula düşüyor
Var canm zaten ama oğlumda durmadigi için ben yine arkaya yanına oturuyorum oyalamak için. Esimde buyuzden kızdı zaten kucağında neden tutuyorsun madem oyalayacaksin geç arkaya otur bebeğin yanına diye

Ben tatmin olmadın 4. Partta kaos bekliyorum aman görümce de ne yüzsüzmüş ya . Suratına tükürsen yarappi şükür diyecek türden .

Öp esini basina koy bee

Ben tatmin olmadın 4. Partta kaos bekliyorum aman görümce de ne yüzsüzmüş ya . Suratına tükürsen yarappi şükür diyecek türden .
Öyle zaten o saniyorki kimse onu yuzlemez kimse bişey demez o istediği gibi hareket eder..
Saçma bir tip. Eşi balığa gitmiş yarım kilo balık yakalamış 3gun once aile grubuna attı resmini hadi yemeye gelirsiniz dedi öylesine. Bize dün akşam diyorki dün gelmediniz balık yemeye eşimde kızdı nereye gelcez cagirdinmi oylesine derler ya hadi kurban yemeye bekleriz gibi dedin zaten çok ciddi olsaydın akşam yemeyi yaklaşırken hadi nerde kaldınız diye arardin kaldiki yarım kilo balık için 10kisi cagirilmaz iyikide gelmedik tabaklara ikişer tane koyardin heralde dedi. Salak salak düşünceleri var işte boş boş konuşuyor sonra çağırıyorm gelmiyorsunuz diyor birde

Eşinde az değil beğendim tavrını iyi laf sokuyor

Eşiniz ne güzel huzursuzluk çıkmadan orta yolu bulmuş
Evet çok tedirgindim yani görümce ile tatsızlık yaşamaktan degil eşimle huzursuzluk yaşarım diye. Bana bırakmadan işi çözdü. Tatlı dille yaklaşmanın da faydasını gördüm tabi kendiside huzursuzluktan nefret eder tadimin kacacagini biliyordu sağolsun anladı benide

Eşinde az değil beğendim tavrını iyi laf sokuyor
Eşimin bu konuda kimse eline su dokemez asla kimseden çekinmez lafını söyler o kusecek darilacak umursamaz. Ağzı çok iyi laf yapar buyuzden asla tartışmak istemem çünkü lafı hiç bitmez yani ben laf sokunca ben başlarsam kaybedersin bak sonra dahada sinir oluyosun diyo biyerde iyide işte

Görümce pek düşüncesiz ya hem öne oturuyor hem kucağında bebek. Garip bir kadın

Bi insanın abisinin eşi oradayken nasıl öne atlayabilir vallahi aklım almadı nasıl bir görümce bu.
Genelde benim üzerime oynamayı sever amacı bence beni sinir edip eşime cemkirmem esininde bana ters yapması falan. Sürekli bişey bulur ama asla bu tongaya düşmem umursamam yani o saniyorki ben sinir olurum ama eşim gereken cevabı beklenmedik zamanda yapıştırdı bidaha bakalm napacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…