Bonkor eşin ablası part 3 😂 bu konu hakkında son konum (forma)

Her paragraf beni niye mutlu etti özellikle araba kısmı çok hoşuma gitti hahaahah
Gorumcen artık yakanizdan düşer inşallah eşin gerekli tepkileri gayet yerinde vermiş helal olsun enişteye

Bebeksiz oturacak ön koltuktan vazgeçmez

Görümce pek düşüncesiz ya hem öne oturuyor hem kucağında bebek. Garip bir kadın
Öne oturması benim için bir sıkıntı yaratmaz aksine gülerim yani ön koltuk yarısına giriyor diye ama çocuğu koltuğuna koymayip kucağında tutması tam bir salaklık. Yani bizim böyle birşeye izin vermedigimizi biliyor yani kendi kasindi laf yemek için.

Her paragraf beni niye mutlu etti özellikle araba kısmı çok hoşuma gitti hahaahah
Gorumcen artık yakanizdan düşer inşallah eşin gerekli tepkileri gayet yerinde vermiş helal olsun enişteye
9 yil olacak inan eşim sürekli bu şekilde laf söyler zaten gereken yerde asla ama asla vazgeçmiyor bizimle uğraşmaktan

9 yil olacak inan eşim sürekli bu şekilde laf söyler zaten gereken yerde asla ama asla vazgeçmiyor bizimle uğraşmaktan
Gorumcelik vasfını son damlasına kadar kullanmak istiyor pes etmez kolay kolay

Gorumcelik vasfını son damlasına kadar kullanmak istiyor pes etmez kolay kolay
Sadece bana yapsa yine iyi. Eltisinide delirtiyor. Kızcagizda sessiz bişey instadan laf sokmalı şeyler paylaşıyor buna işte. İnsanın psikolojisi ile nasıl oynanır coook iyi biliyor

Kızzz al o kocayı sar sarmala. Adam her şeyin cevabını vermiş. Neye gıcık oluyorsun. Senin müdehale etmene gerek bile gerek yok. Belli ki karakter sahibi.

Sadece bana yapsa yine iyi. Eltisinide delirtiyor. Kızcagizda sessiz bişey instadan laf sokmalı şeyler paylaşıyor buna işte. İnsanın psikolojisi ile nasıl oynanır coook iyi biliyor
Ay çok çocukça. Benim de bir tanıdığım WhatsApp'tan sadece kaynanasına açık yapıp atarlı sözler paylaşıyor

Kızzz al o kocayı sar sarmala. Adam her şeyin cevabını vermiş. Neye gıcık oluyorsun. Senin müdehale etmene gerek bile gerek yok. Belli ki karakter sahibi.
Görümcemin hamleleri bitmiyor ki hiç bir sırada ne olabilir diye insan düşünmeden edemiyor eşimden yana sıkıntım yok uzun süredir gereksiz bonkörlüğü yoktu tekrar alevlenmesinden endişelendim işte görümcem insan yemesini çok sever yani yemiş bizi buzamana kadar bende bir dur dedim artık

Ay çok çocukça. Benim de bir tanıdığım WhatsApp'tan sadece kaynanasına açık yapıp atarlı sözler paylaşıyor
Çocukça da işte yaptığı şeyin farkında değil. Eltisine daha çok saldırıyo bana yapamaz eşim dibimden ayrılmıyor her konuyu bilir tepki vereceğinide bildiği için bana yapacakları sınırlı

Valla eşin senin zırhın şuan yoksa gomrumcen kim bilir daha neler yapardı onda her potansiyel var belli yani

Valla eşin senin zırhın şuan yoksa gomrumcen kim bilir daha neler yapardı onda her potansiyel var belli yani
Evet kesinlikle eşim böyle olmasaydı biz kesin bosanirdik. Görümcem benden 10 yaş büyük biz yeni evliyken ben çocukta yok diye geziyordum bana demiştiki kardeşime bı lafima bakar istersem dışarı çıkartmaz seni o beni dinler diyordu heee canm he dedim gitmiş eşime şikayet etmiş beni geziyor falan diye eşimde sanane sanami düştü benim karıma karışmak demiş. Disariya karşı beni aşırı korur kollar tabi aile içi tartışma illa oluyo dışarıya yansıtmaz

Ayyy eşinden o cevabı duyunca şok olmustur hayır yani sanki çocuk şikayet ediyor banane ister gezer ister tozar evli barkli kadın demesi gerekirdi kendi kendine sanki hep bı memnuniyetsiz ve kıyaslama durumu var gibi geldi bana kıskançlık duyuyor muhtemelen ama ne gerek var anlayamıyorum böylelerini

Evet sürekli kıyaslar. Ben ne alırsam gider aynısı alır ayakkabı giyim. Ama ben böyle şeyleri problem etmem yani hoşuna gitmiştir alsın banane parasını ben vermeyeyim yeterki ama bunları yaparken kendine değilde 14yasindaki kızına alıyormuş gibi yapar. Ben zayıfim ve 35numara giyiyorum o kilolu ama oda 35/36, giyer ne yapar eder bulur aynısını alır. Kızıma aldm ama beğenmedi ben giyiyorum napim der. Sonrada biriyle aynı kiyafeti giymekten hiç hoşlanmam hiç istemem birinin bendekini aynısını almasini der

İçimin yağları eridi görümceniz gerçekten çekilir dert değil de Allahtan eşiniz düzgün biriymiş

Bazılarının ön koltuk sevdası vardır arka koltuk başka yere gidecek sanıyorlar
Bence o hale getiriyorlar. Ben de bi ara kaynanama öne geç dedim, ki arabayı eşim kullanıyor, baktım o da kızına döndü istersen öne geç dedi. Haaa dedim orda durun bakalım. O gün son oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…