Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Sevgili Burcu,
Ürünü aldığını ispat edermisin lütfen ? Tek yapacağın fatura bilgileri ve nereden aldığın bilgilerini vermen. Bunu hala neden paylaşmadığını anlayabilmiş değilim. Bu bilgileri verene kadar dilediğini yazıp çizebilirsin.

arkadaşlar kremin sonuçları hakkında yazın lütfen ya.. kullananlar son durum ne? günlerdir kimse birşey yazmıyor. numuneler bitmek üzere değil mi? neden gün ve gün gelişmeler yazılmıyor.. tartışma forumu sanki..

hergün bir yorum var mı diye konuya giriyorum karşılaştığım sadece tartışma.. özelden tartışın buraya sadece kremin faydaları ile ilgili yorumlar yazsanız çok memnun olucam!faydası yoksa da işe yaramadığı ile ilgili!!

süperdi yaa.. arıza model valla teşbih sanatına hasta oldum ...:Roflol:

haklısın cnm konu çarpıtılmış ya bi iki kişinin sayesınde,ben ürünü bitirdim ,sonuç mükemmel,ben bıle inanamadım böyle etkılı olacagına,herkese tavsıye ederim.

Kremi numune olarak yolladıklarımızın yorumları daha önce geldi. 2 tanesi (jazira ve şila) çok memnun, Ask_perisi ise memnun. Şimdilik durum budur. Diğer kullanan arkadaşlarda yorumlarını yazıyor kendilerinden rica ettim. Diğer 2 üyeye cevap yazmayacağım bundan sonra buradan dediğim gibi dilediklerini yazıp çizebilirler. Sizlere verdiğimiz rahatszılıktan dolayı kusura bakmayın. Böyle bir çatışmaya girmezdim ama dayanamadım. Bundan sonra muhatap olmayın sizlerde lütfen.

................................................................

Son düzenleme:

İndirim konusunda sorumu yolladım bende cevap bekliyorum o yüzden cevaplayamadım. Yalnız gördüğüm şu tüm satıcılar tek fiyat çıkarmışlar, sanırım bir yeni oluşum oldu buna bağlı olarak tek fiyata çektiler. Bu yüzden pek sıcak bakacaklarını snamıyorum.

canan38 sorumu hatırlattığın için teşekkür ederim. tartışmaktan konu ile ilgili sorulara sıra gelmedi diye düşünüyordum bende.. Şila cevabın için teşekkür ederim..

evet banada baya faydası oldu soğuk suyun devamlı yapsam daha da faydalı olacak.ama buzzz gibi suyu tutmakda çok kötüüüsenağlama yine de tutuyorum yeterki geçsin...
bu bonal kremi kullanan kişinin çatlakları oluştuktan sonra kullanmış ve geçirmiş.ben yarın alıcağım.boniecream i almak çok istedim ama 80 ytl çok para o yuzden alamıcam.(50 ytl iken almadım 80 ytl almak da olmaz :çok üzgünüm: )
bu bonal kremin gelişmelerini buraya yazsam bı sakıncası olur muuufisfisfis:uhm:

Arkadaşlar kayınvalidem bugün sipariş verdi ama telefon ederek. Eski fiyattan almış haberiniz olsun.
Yardımcı oluyorlar, pahalı gelipte alamayanlar telefon etsinler bence.

merhaba kazen bu urunu sıparıs verınce kargo ucretı nedır.bırden fazla urun alınca da kargoda bır degısıklık oluyormu.urunun gramajı nedır.bılgılendırırsen sevınırım.yazıyorsada goremedım cunkı.

banada mail atmışlar 80 ytl oldu.ama eski fiyatından verebilirim diye.( 60 ytl )
ama ben almıcamm . :1no2::dilcikar:

merhaba arkadaşlar
ben bonie kremi kullanmaya başlayalı 6 gün oldu. şuan için ciddi bir gelişme yok. anxcak çok az da olsa beyazlıkların cilt rengne dönmeye başladığını hissdiyorum. ayrıca kaşıntıda var bacaklarımda bu iyiye işaret sanırım. ben kremi şu şekilde kullanıyorum. her gün sabah akşam önce bacaklarımı soğuk suya tutuyorum sonrada kremi sürüp masaj yapıyorum. soğuk suyunda çatlaklara iyi geldiğini yazmıştı arkadaşlar. size bariz bir değişiklik olmadan cevap yazmak istemememiştim anun için biraz geciktim. kusura bakmayın arkadaşlar tekrar görüşürüz.

bu arada arkadaşlar benim çatlaklarım bacaklarımda ergenlik döneminde filan oluştu ve yaklaşık 10 yıllık filan var. dediğim gibi daha altıncı gündeyim ama çok büyük bariz bir değişiklik yok. ileriki zamanlarda yine etkileri yazarım.

sedef lütfen ihmal etmeden yaz neticeleri.. sen bitir kremi sonuca göre bende alıcam canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…