haklısın cnm konu çarpıtılmış ya bi iki kişinin sayesınde,ben ürünü bitirdim ,sonuç mükemmel,ben bıle inanamadım böyle etkılı olacagına,herkese tavsıye ederim.hergün bir yorum var mı diye konuya giriyorum karşılaştığım sadece tartışma.. özelden tartışın buraya sadece kremin faydaları ile ilgili yorumlar yazsanız çok memnun olucam!faydası yoksa da işe yaramadığı ile ilgili!!
Arkadaşlar
İncitanesinin sanırım bir sorusu vardı.Toplu alım yaparsak indirim alma imkanımız var mı diye...Ben aldım alıyorum derken zamlandı...
Bu ihtimali değerlendirme şansımız var mı?
Bir de kullanıcı arkadaşların hepsi 7 yıl ve sonrası dönemde çatlak sorunu yaşamış sanırım, ben çok daha önceden bu sorunu yaşamış ve bu kremi kullanmış birini arıyorum, var mı böyle biri aranızda?
Ha yazmayı unutmuşum Banu26 arkadaşım soğuk suyun iyi geldiğini yazmıştı, biri de çok gülmüştü :)
Evet doğru, ben de bir yerde okudum bunu ve yaklaşık bir aydır duş sonunda
birkaç dakika soğuk su kullanıyorum.Bazı yerlerde görünüm bir hayli düzeldi,
bazı yerler aynı.Fakat geçici olduğunu, dolaşım hızlandığı için cildin toparlandığını düşünmüştüm ama eski haline dönmedi.Bilginize....
Arkadaşlar kayınvalidem bugün sipariş verdi ama telefon ederek. Eski fiyattan almış haberiniz olsun.
Yardımcı oluyorlar, pahalı gelipte alamayanlar telefon etsinler bence.
eskı fıyatı neymıs yazarmısın.rıca etsem.