kremin faydası dogru kullanımdan gecer,,,öyle bigün sür iki gün sürmeyle olmaz bu iş,,hergün düzenli kullanımına uygun kullanmalısınki sonuç mükemmel olsun...ben hersabah ve akşam 5dakika masaj yaparak kullandım,,,iyice yedirdim kremi,,,bolşans cnm .hmmm.. beyaza dönüştü deyince ... neyse geçmiş ya önemli değillfisfisfis
bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz bilen var mı ???:smiley-cool:
4sene önce aşırı kilolarım yüzünden sıkı diyet ve spor yaparak kilo verince aşırı kilo alımımdan oluşan çatlaklarım vardı,, bende sıkıntı vermeye başlamıştı,kullanmadıgım ürün kalmadı diyebilirim.bi arkadaşımın tavsiyesiyle bonieden haberım oldu,Ayşin Merhaba,
senden de rica edeceğim bu çatlakların oluşma süresi ve kremi kullanış şeklin ?
.... Merhaba Tenar,
İthalatçı firma ile bu konuyu görüştüm, onlardan cevap bekledim o yüzden bugün cevap verebiliyorum.
2 seçenek sundular ;
1- ürün orjinal olmayabilir (bugüne kadar böyle bir geri bildirim olmamış çünkü)
2- cilt kendini yeniliyor olabilir bu da kaşıntıya sebep olabilir ama rahatsız edici ölçüde olmaz dediler.
bilgine
....
selam arkadaşlar ... buraya girmenin kısa yolu nasııı ?
ben bonie krem çatlaklar a giriyorum orda link var ordan buraya gelıyorumda...fisfisfis:uhm:
slm . kremi alamadımkadın başka krem ismi söylemiş
( eczanedeki) bende aradım çatlak deyince bu sandık dedi.sinir oldum :mymekasoran arkadaşda erkek olunca bilememiş )başka bi krem ismi duydum bu da çok iyimiş..adı "bonal" arkadaşımın ablası kullanmış bunu alsın demiş . geçmiş onunkiler...eczanelerde varmış fiyatı : 40 ytl..herkes boniecream e takmıs durumda.ben bu kremi alıcağım.80 ytl vermektense . hem bu daha iyidir belki...kullanan var mı bu "bonal kremini" ...yarın alıcam.bu kremi...umarım geçirir herkese tavsiye ederim sengözlerimebaksanab
Merhaba,
Burcu denen üyenin son yazdıklarını sildim zira yarası olan gocunur gibi abuk bir cümle kurmuş. Öncelikle inandırcılığı olmayan mesajları var tüm yazıları bu başlık altında. Kimden aldın ? diyorum cevap yok. Hala ürünü kötülüyor, bu zihniyeti çözemedim. Krem kaşıntı yapmış Burcu'cum bence sen bu kremi kullanmasanda kaşıntı yapacaktı zira ciddi bir çatlağa sahipsin lakin bu cildinde değil. Ne eğitimin ne çalıştığın konuma inanmıyorum. Yuksek lisans mezunu biri hatta hatta yönetici asistanı böyle iğrenç bir Türkçe kullansın inandırıcı gelmiyor.
Yine soruyorum ürünü kimden aldın bana fatura numarası ve firmayı söyle Metin beylere bu olayı araştırtacağım. Lakin bunu bana hala veremiyorsun senin ürünü alıp kullandığına nasıl inanayım. Hatta okuma ve anlama konusunda ki kısırlığından benim diyet ürünü sattığımıda yazdın pes be kızım pes...
Uslubumdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum ama artık bu kişiye pozitif yönde insiyasit kullanmak istemiyorum. Bugüne kadar sabırla cevap verdim ama anlamamakta direniyor.
Bol çatlaksız günler dilerim...
Bugün burcu baska bir isimle buraya kazene bir mesaj atmisdi. Ama suan bu mesaji göremiyorum. Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor, nedendir bilemiyecegim. Yürekli olan arkadaslar bana özele mesaj attacaginiza buraya atinda herkes okusun.Arkadasin biri bana söyle bir mesaj göndermis Ben bunun kim oldugunuda cok iyi biliyorum,Tarihiyle söyle
09-07-2007 08:51 bu çatlak kremi çatlaklarını gerdi degilmi???
Bu ne kadar terbiyesizlik
Bugün burcu baska bir isimle buraya kazene bir mesaj atmisdi. Ama suan bu mesaji göremiyorum. Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor, nedendir bilemiyecegim. Yürekli olan arkadaslar bana özele mesaj attacaginiza buraya atinda herkes okusun.Arkadasin biri bana söyle bir mesaj göndermis Ben bunun kim oldugunuda cok iyi biliyorum,Tarihiyle söyle
.....Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor....