Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
hmmm.. beyaza dönüştü deyince ... neyse geçmiş ya önemli değillfisfisfis
bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz bilen var mı ???:smiley-cool:
kremin faydası dogru kullanımdan gecer,,,öyle bigün sür iki gün sürmeyle olmaz bu iş,,hergün düzenli kullanımına uygun kullanmalısınki sonuç mükemmel olsun...ben hersabah ve akşam 5dakika masaj yaparak kullandım,,,iyice yedirdim kremi,,,bolşans cnm .

Ayşin Merhaba,
senden de rica edeceğim bu çatlakların oluşma süresi ve kremi kullanış şeklin ?
4sene önce aşırı kilolarım yüzünden sıkı diyet ve spor yaparak kilo verince aşırı kilo alımımdan oluşan çatlaklarım vardı,, bende sıkıntı vermeye başlamıştı,kullanmadıgım ürün kalmadı diyebilirim.bi arkadaşımın tavsiyesiyle bonieden haberım oldu,
ben bonie kremin kullanım linkinden okudum nasıl kullanmam gerektigini,sabahları ve akşamları olmak üzere günde iki kez masajla yedirerek sürdüm,dört haftada tamamen geçti çatlaklar,önceleri kaybolacak gibi rengi degişti sonraları tamamen yok oldu diyebilirim.ikinci kutuyu alacam inşallah,

arkadaşlar bende bu kremi sitede daha yayınlanmaya başlamadan bir arkadaş sormuştu böyle bir kremden haberiniz varmı kullanan varmı çatlaklara iyi geliyormuş duydum yazısını görünce internetten araştırıp bir alışveriş sitesinden alıp kullanmaya başladım sabah akşam düzenli kullanıyorum benimde doğumdan sonra oluşan ciddi catlaklarım var kremi kullanalı heralde 1 aydan fazla oldu çatlaklarım henüz geçmedi ama herkes bilir doğum çatlakları nasıl oluyor 1.69 boyunda 52 kilodayım yani hiç kilom karnım göbeğim olmamasına rağmen çatlakların olduğu bölge çok sarkıktı(lömbür lömbür denilen bir tabir varya aynen öyleydi) ama şimdi inanılmaz bir elastikiyet kazandı çatlaklarım gerildi benim üründe bitmek üzere bende yenisini alıp devam edeceğim mutlaka keşke zam gelmeseydi

teşekkürler kazen ..
ben ürünü kullanmaya devam edecem ama.. en azından kutu bitene kadar ama devam etmeye karar verirsem aynı yerden sipariş vermiyecem.. dediğiniz gibi belkide sahtesidir.. çünkü hiçbir değişiklik yapmadı.. ama bende kaşıntıda olmadı..

bu benim cevabım kazen bey.. bu açıklamanın neresini samimiyetsiz buldunuz.. be sizin şahsınıza veya kremi ktolemek adına dikkat ederseniz hiçbir kelime kullanmamışım ... lütfen biraz daha dikkat ve özverili olalım.. bu yazının bir karışıklıkla yazıldığını düşünmek istiyorum.. size veya .. bu ürüne karşı hiçbir sorunum yok.. sadece bu ürünü bende kullandım.. ve bende bir değişklik olmadı.. diye bir gelişme yazdım.. sizde ürünün sahte olabileceğini söylediniz... bende size bu araştırmız için teşekkür ettim.. yanlış olan veya bu aşagıdaki açıklamınızı gerektirecek birşey yazdıgımı düşünmüyorum..

Alıntı: Kazen
Merhaba Tenar,
İthalatçı firma ile bu konuyu görüştüm, onlardan cevap bekledim o yüzden bugün cevap verebiliyorum.
2 seçenek sundular ;
1- ürün orjinal olmayabilir (bugüne kadar böyle bir geri bildirim olmamış çünkü)
2- cilt kendini yeniliyor olabilir bu da kaşıntıya sebep olabilir ama rahatsız edici ölçüde olmaz dediler.

bilgine

Bu yazıda sizi rahatsız eden neydi ? Yoksa üyelik tarihindeki yenen golün acısı mı ? Yukarıdaki benim yorumum değil, gelen cevabı sizle paylaştım. Sorularınızı iletip buradan cevapları yayınlama mı rahatsız mı etti ? Verilen eksi itibar(rep) niye ? Bence öküzün altında buzağı olmaması !

.... Merhaba Tenar,
İthalatçı firma ile bu konuyu görüştüm, onlardan cevap bekledim o yüzden bugün cevap verebiliyorum.
2 seçenek sundular ;
1- ürün orjinal olmayabilir (bugüne kadar böyle bir geri bildirim olmamış çünkü)
2- cilt kendini yeniliyor olabilir bu da kaşıntıya sebep olabilir ama rahatsız edici ölçüde olmaz dediler.

bilgine
....

Tenar merhaba,
Sadece bu kısmı size yazmıştım diğeri diğer yazı yazanaydı bölmemişim pardon hata benden kaynaklandı. Yoksa sizin yormunuza ve şikayetinize sonuna kadar katılıyorum.
tekrar kusura bakmayın...

sorun değil tabiki..
zaten bana yazdıgınızı ben hiç düşünmedim...

iyi çalışmalar

yaaa patron KK'den sipariş verenlere % li bi indirim yapsalar nasıl olur?

slm . kremi alamadım :kızgın::kızgın::kızgın: kadın başka krem ismi söylemiş
( eczanedeki) bende aradım çatlak deyince bu sandık dedi.sinir oldum :mymeka:KK43: soran arkadaşda erkek olunca bilememiş )başka bi krem ismi duydum bu da çok iyimiş..adı "bonal" arkadaşımın ablası kullanmış bunu alsın demiş . geçmiş onunkiler...eczanelerde varmış fiyatı : 40 ytl..herkes boniecream e takmıs durumda.ben bu kremi alıcağım.80 ytl vermektense . hem bu daha iyidir belki...kullanan var mı bu "bonal kremini" ...yarın alıcam.bu kremi...umarım geçirir herkese tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

selam arkadaşlar ... buraya girmenin kısa yolu nasııı ?
ben bonie krem çatlaklar a giriyorum orda link var ordan buraya gelıyorumda...:eek:fisfisfis:uhm:

selam arkadaşlar ... buraya girmenin kısa yolu nasııı ?
ben bonie krem çatlaklar a giriyorum orda link var ordan buraya gelıyorumda...:eek:fisfisfis:uhm:

bak bu konunun en üstünde konu seçenekleri var orayı tıkla konuya abone ol de
ve daha sonrasında kontrol panelinden abone olunan konulardan bu konuya rahatça ulaşabilirsin =))

Bugün burcu baska bir isimle buraya kazene bir mesaj atmisdi. Ama suan bu mesaji göremiyorum. Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor, nedendir bilemiyecegim. Yürekli olan arkadaslar bana özele mesaj attacaginiza buraya atinda herkes okusun.Arkadasin biri bana söyle bir mesaj göndermis Ben bunun kim oldugunuda cok iyi biliyorum,Tarihiyle söyle

09-07-2007 08:51 bu çatlak kremi çatlaklarını gerdi degilmi???

Bu ne kadar terbiyesizlik

slm . kremi alamadım :kızgın::kızgın::kızgın: kadın başka krem ismi söylemiş
( eczanedeki) bende aradım çatlak deyince bu sandık dedi.sinir oldum :mymeka:KK43: soran arkadaşda erkek olunca bilememiş )başka bi krem ismi duydum bu da çok iyimiş..adı "bonal" arkadaşımın ablası kullanmış bunu alsın demiş . geçmiş onunkiler...eczanelerde varmış fiyatı : 40 ytl..herkes boniecream e takmıs durumda.ben bu kremi alıcağım.80 ytl vermektense . hem bu daha iyidir belki...kullanan var mı bu "bonal kremini" ...yarın alıcam.bu kremi...umarım geçirir herkese tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

Merhaba,

Bonal var olan çatlaklar için değil hamilelik sırasında çatlakların oluşumunu engellekmek amacı ile kullanılır. Bilginize.

Merhaba,
Burcu denen üyenin son yazdıklarını sildim zira yarası olan gocunur gibi abuk bir cümle kurmuş. Öncelikle inandırcılığı olmayan mesajları var tüm yazıları bu başlık altında. Kimden aldın ? diyorum cevap yok. Hala ürünü kötülüyor, bu zihniyeti çözemedim. Krem kaşıntı yapmış Burcu'cum bence sen bu kremi kullanmasanda kaşıntı yapacaktı zira ciddi bir çatlağa sahipsin lakin bu cildinde değil. Ne eğitimin ne çalıştığın konuma inanmıyorum. Yuksek lisans mezunu biri hatta hatta yönetici asistanı böyle iğrenç bir Türkçe kullansın inandırıcı gelmiyor.
Yine soruyorum ürünü kimden aldın bana fatura numarası ve firmayı söyle Metin beylere bu olayı araştırtacağım. Lakin bunu bana hala veremiyorsun senin ürünü alıp kullandığına nasıl inanayım. Hatta okuma ve anlama konusunda ki kısırlığından benim diyet ürünü sattığımıda yazdın pes be kızım pes...

Uslubumdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum ama artık bu kişiye pozitif yönde insiyasit kullanmak istemiyorum. Bugüne kadar sabırla cevap verdim ama anlamamakta direniyor.

Bol çatlaksız günler dilerim...

Bugün burcu baska bir isimle buraya kazene bir mesaj atmisdi. Ama suan bu mesaji göremiyorum. Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor, nedendir bilemiyecegim. Yürekli olan arkadaslar bana özele mesaj attacaginiza buraya atinda herkes okusun.Arkadasin biri bana söyle bir mesaj göndermis Ben bunun kim oldugunuda cok iyi biliyorum,Tarihiyle söyle

Sibosla yukarıda ne yazmışım okudun mu ?

Amaç bağcıyı dövmek mi üzüm yemek mi ? Eğer siz olay olsun gündem dolsun diyorsanız yanlış başlıktasınız. Ciddi olarak artık konuyu saptırıyorsunuz. Ürünü alma şansınız yok Almanya'da sınız THY ofislerine yollatacaktım ama bu kadar yazışmadan sonra sizi çatlak(larınızla) başbaşa bırakıyorum.

Lütfen artık bana veya bu başlığa yorum yazmayınız nasılsa ürünü kullanma şansınız yok !

Bakın buraya gelen negatif mesajlar silinmiyor ürün hakkında yapılan yorumlar eğer negatifse yukarda görebilirsiniz. Hiç biri silinmedi. O arkadşınızın amacı farklı. Sebep gösterilemden banlandığını söylüyor ama sebebi acıkca yazıyor. ne yapmaya çalıştığını ayrıca sizinde ne yapmaya çalıştığınızı anlayabilmiş değilim.

Ürünü kullandınız ve beyenmedinizse burda fikrlerinizi yazın kimse silmez. Ama eğer ürünü kullanmadıysanız ürün hakkında ve kullanan üyeler hakkında lütfen yorum yapmayın.

.....Buraya gelen mesajlar negativ olanlar siliniyor....

Lütfen geçmişteki negatif yorumlara bakın ! Okumadan ezbere yorum yapıyorsunuz. Bir üye sonuç alamamış, bir üye de kaşıntı yapmış bu yorumlar silinmiş mi ?

Üyelik tarihi tutmayınca sıra bunda mı ?

benim bizzat yaşadığım bir olay var zamanında lida başlığı açıldığı zaman doğal yollardan kilo verme tarafdarı olduğumu yazmışdım ama silinmemişdi:)
ama mesajım kimseyi hedef almıyordu hatta lidayıda hedef almıyordu.
mesajım silinmedi bende hala burdayım (başka nikimde yok)

ya neden ürün değil kişler konuşuluyor.........deneyenler fikirlerini yazarlar.ve her ürün farklı bünyede farklı sonuç verir bunuda herkes bilir.........

Selam kızlar yine ben:)))burcu29.KAZEN BENIM BUGUNKÜ MAİLİMİ DE BANLAMIŞ.NE İLGİNÇTİRKİ FORUMLA İLGİLİ YAZDIGIM YORUMU MU,MESAJIMI DA ANINDA SİLMİŞ HİÇ VAKİT KAYBEYMEMİŞ TAHMİN EDİYORUM KŞMSE OKUYMASIN DİE AMA SİBELCİM SEN OKUMUSSUN COK SEWINDIM.EWT KAZEN BEY YARANIZ VAR VE GOCUNUYORSUNUZ KENDİNİZE GÜVENİNİZ OLSA YÜREKLİ OLSANIZ SİLMEZSİNİZ HERKEZ OKUR VE SİZİN NE KADAR İYİ NİYETLİ YARDIMSEVER BİR İNSAN OLDUGNUZU ANLARLAR:))))

X