Sedef arkadaşımızdı yanılmıyorsam bebek beklediğini yazmıştı. Tebrik etmiştik ben dahil bir kaç kişi. O mesajlarımız silinmiş..Konu da dağılmamıştı oysaki.
Evet tebrik mesajları konu ile alakası olmadığı için burdan kaldırıldı. Konunun dağılmadığı sizin fikriniz. Biz konununun dağıldığını düşündük ve kaldırdık.
Saçma bi site yönetimi var burda kusura bakmayın...
Sizi uyarıyorum saygı çerçevesini aşmayın..
Bende sizi uyarıyorum. sizde lütfen saygı çerçevesini aşmayın Avukat Hanım. Eğer site yönetimini saçma buluyorsanız girmez ve hatta takip etmezsiniz olur biter
Bu mesajımda silinecek nasıl olsa..Ben forumu daha fazla takip etmeyi yazı yazmayı falan düşünmüyorum. Zaten çatlak gibi tamamen kadınları ilgilendiren bir konuyla ilgili başlığın bir bay tarafından yönetilmesi böyle garip sonuçlar doğruyor kanımca..
Bakın bu mesajınızın silinmesini istemiyorsanız bunu uygun yere yazabilirsiniz. Mesela protesto köşesine yazabilirsiniz. Yazdığınız cümlelerin bu ürün ile hiç bir alakası yoktur. Madem avukatsınız anlayışınızın kuvvetli olacağını umuyorum. Bu sitede sadece bu bölüm değil sitenin tamamı bir erkeğe aittir. Size göre bu garip sonuçlar doğuruyor olabilir. Takip etme zorunluluğunuz yoktur. Bu site türkiyede en çok ziyaret edilen kadın sitelerinden bitanesidir. Ama size hitap etmiyor olabilir.
Gidin eczanenizle,doktorunuza.., bu ürünün satış yetkilileriye falan görüşün olmazsa..
Bizde bunu söyledik forumu takip ettiyseniz eğer bu bölüm içinde yapılan reklamlarda ve üyelerimiz kişi isimleriyle beraber firma yetkililerinin isimlerini ve firma adresini (Selay Kimya) vermişlerdir.
Burası ticarethaneye dönüştü gibi...
:) Avukat Hanım burası bir ticarethane zaten. Buradan 3 üyemize ürünü bedelsiz göndermemizin amacı promosyondur ve bir pazarlama stratejisidir. Ürünü kendi yakın çevremizden kullananlarda olduğu ve memnun kaldıkları için ürüne güvendik ve gönderdiğimiz üyelerimizde olumlu sonuç vereceğini düşündük. ve Böyle bir pazarlama stratejisi uyguladık. Bu ürünleri bedelsiz veren ve bu bölüme sponsor olan firma bizzat bu ürünü türkiyede imal eden Selay Kimyadır. Sadece bu bölüm için değil. Sİteyi dikkatlice incelerseniz. Sitede belirli yerlerde reklam alanları olduğunu, hatta bazı bölümlere başka firmaların sponsor olduğunu göreceksiniz. Bu sitenin giderleri olacağını bildiğinizi umuyorum.
Hayırlı olsun demek bile yasak baksanıza...Kalan bayanlara şayet başarabilirslerse iyi sohbetler...Kazen arkadaş sinirlendiği zaman baya bir sert çıkışlar yapabiliyor burada. Umarım yokluğumda yorumlarıma karşı saygı çerçevesi içinde yazışmalar olur..Ya da eleştiriye açık olmak felsefesinden hareketle bir görüş olarak değerlendirilir sadece..Umarım ikincisi olur..Hoşçakalın bayanlar..
Bakın iyi bir avukatmısınız bilmiyorum fakat bildiğim birşey varki anlama güçlüğü çekiyorsunuz. Burda hayırlı olsun demek yasak değil. Yeri burası değil o kadar. Hatta bu yazmış olduğunuz yazının da yeri burası değil. Siz okuduktan sonra bu yazıda silinecektir. Kazen arkadaşın sinirlenmesine gelince. Bir atasözümüz var "Cahile söz anlatmak deveye hendek atlatmaktan güçtür". Sizin yokluğunuzda veya varlığınızda size saygı çerçevesi dışında yaklaşan bir üye ve ya bir yönetici olursa lütfen bize bildirin biz gerekeni yaparız. Siz saygı çerçevesini aşmayın yeterki.
Güle Güle.
Ayrıca eğitimli birisi olarak, site kuralları çerçevesinde yazılarınızı uygun yere, bölüme yazmanız aksi taktirde silineceğini anlamanızı istiyorum.