- 23 Haziran 2007
- 111
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YANLIŞolay bu iste resmen satış polıtıkası sitelerde ise yarıo die konusuyorlar.sonra krem 80 ytl olu.urun serı numarası kullanma kulavuzu kutusu bıle yok ey güsel insanlar ne dıyım sıze.cok fazla sürcegınıde zanttenmıorum herkez akıllanıcak bu sıtedaki 3 kışıyle olmaz bu is
DOĞRUOlay bu işte, resmen satış politikası. Sitelerde işe yarıyor diye konuşuyorlar, sonra krem 80 YTL oluyor. Ürün seri numarası, kullanma kılavuzu, kutusu bile yok. Ey güsel insanlar, ne diyeyim size. Çok fazla sürceğinide zanettenmiyorum. Herkez akıllanıcak bu sitedaki 3 kişi ile olmaz bu iş
soguk sumu :Roflol:dogrusu çok hoşsun ...:Roflol::Roflol:ben 7senedir hep soguk su kullandım ama geçmedi,,iki aydır bu kremi kullanıyorum ve sonucu iki haftadayken bile farkedebildim..kırmızı lekeler beyazlaştı,,,beyaz olanlar ise belirginsizleşti,arkadaş ve yakınçevrem sonucu göxzlerıyle gördüklerinden hemen sipariş verdiler,,,tüketici olarak herkese öneriyorum..selamlar ben başka sitede çatlaklar konulu bi bölümde konusuyorum.orda bu boniecream in baya faydalı olduğunu falan arkadaşlar yazdılar.ama bazıları memnun kamadığınıda yazıyor.benimde kırmızı çatlakalarım var.bu kremi kullanan arkadaşın beyaz çatlakları varmış ve baya etkili olduğunu geçtiğini söylüyor.benim kırmızı olduğu için senin kesin geçer dedi bana.ama bende yine düşünüyorum.bide sitelerde bi ara 50 ytl idi.şimdide 80 ytl yazıyor.:1shok:ama çatlaklara soğuk su iyi geliyor bunu söyleyeblirim.ben 2-3 kere soğuk su tuttum baya azaldı gibi... bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz?
soguk sumu :Roflol:dogrusu çok hoşsun ...:Roflol::Roflol:ben 7senedir hep soguk su kullandım ama geçmedi,,iki aydır bu kremi kullanıyorum ve sonucu iki haftadayken bile farkedebildim..kırmızı lekeler beyazlaştı,,,beyaz olanlar ise belirginsizleşti,arkadaş ve yakınçevrem sonucu göxzlerıyle gördüklerinden hemen sipariş verdiler,,,tüketici olarak herkese öneriyorum..
selamlar bende aldım bu kremden 2 hafta oldu ama kasıntı yaptı bide hic bi fark yok napsamkı cevap atarsanız cok sevınırm
selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.....
bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.....
olay bu iste resmen satış polıtıkası sitelerde ise yarıo die konusuyorlar.sonra krem 80 ytl olu.urun serı numarası kullanma kulavuzu kutusu bıle yok ey güsel insanlar ne dıyım sıze.cok fazla sürcegınıde zanttenmıorum herkez akıllanıcak bu sıtedaki 3 kışıyle olmaz bu is
arkadaşlar sipariş ettiğim bonie kremlerim dün geldi. bugün sabah kullanmaya başladım. gelişmeleri aktarırım. inşallah işe yarar. :sm_cool:
selamlar.....arkadaşım eczanelere sormuş...7 yere falan sormuş bir yerde varmış. ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demişler..fiyatı 40 ytl miş.:1shok::1shok::1shok:
ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demiş..çok sevindimmmm:sm_cool::dance::teytey:
umarım sonunda şaka demez haber veririm size
ben bi alayım bakalımda yarın bi olsunn :Roflol: haber vericem size...
gerçekten 40 ytl ise gönderirim sengözlerimebaksanab
( tabi ciddiysen fisfisfis )
Bende Iki Ay Dir Kullaniyorum,kilo Alip Vermekten Oluşan çatlaklarim Için Başlamiştim,iki Haftada Etkisini Gösterecegine Dogrusu Inanmamiştim,şimdiye Kadar Denemedigim ürün ,yönteme Ragmen Kaybolmayan çatlaklarim Git Gide Yok Olmaya Başladi,,ikincisini Sipariş Ettim Bile Ben,herkese Tavsiye Ederim.