Çatlaklar Bonie Çatlak Kremi ve Selülit Giderici Doğum Çatlakları!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
olay bu iste resmen satış polıtıkası sitelerde ise yarıo die konusuyorlar.sonra krem 80 ytl olu.urun serı numarası kullanma kulavuzu kutusu bıle yok ey güsel insanlar ne dıyım sıze.cok fazla sürcegınıde zanttenmıorum herkez akıllanıcak bu sıtedaki 3 kışıyle olmaz bu is

bence de çok pahalı 50 ytl den 80 ytl çok pahalı.biz şimdi enayimi olcaz 80 ytl verip çok saçmaaaa . böyle olursa bende almam...inşallahda kimse almaz.:dilcikar:
80 ytl bide kargo falan var 90-95 ytl olacak ne bu!!:mymeka: ben eczanelere falanda sorcam bilgi veririm size.

olay bu iste resmen satış polıtıkası sitelerde ise yarıo die konusuyorlar.sonra krem 80 ytl olu.urun serı numarası kullanma kulavuzu kutusu bıle yok ey güsel insanlar ne dıyım sıze.cok fazla sürcegınıde zanttenmıorum herkez akıllanıcak bu sıtedaki 3 kışıyle olmaz bu is
YANLIŞ

Olay bu işte, resmen satış politikası. Sitelerde işe yarıyor diye konuşuyorlar, sonra krem 80 YTL oluyor. Ürün seri numarası, kullanma kılavuzu, kutusu bile yok. Ey güsel insanlar, ne diyeyim size. Çok fazla sürceğinide zanettenmiyorum. Herkez akıllanıcak bu sitedaki 3 kişi ile olmaz bu iş
DOĞRU

Sevgili Burcu,
Hala 3 kişiyi taktın gidiyorsun. Bu kişileri zan altında bırakıyorsun bu 3 etti. Sana zorla adamlar ürün satmıyor ver 300 milyon Nivea filan al. Yahu pişman ettin ürün yolladığıma, keşke sana yollasaymışım. Defalarca da yazdım bu ürünler numune bu yüzden kullanım klavuzu, kutusu yok diye bunu anlamamakta neden direniyorsun çözebilmiş değilim.

ben kremi bitirdim bugün ..başlangıçta kırmızımsı olan ve hiç geçmiycekmiş gibi görünen çatlaklarım belirsizleşti,ben herkese öneririm.bence amaca uygun hazırlanmış bi ürün,,,,ben sonucu olumlu aldım umarım sizlerde aynı kanıya varır,ve burda bizlerle paylaşırsınız,

selamlar ben başka sitede çatlaklar konulu bi bölümde konusuyorum.orda bu boniecream in baya faydalı olduğunu falan arkadaşlar yazdılar.ama bazıları memnun kamadığınıda yazıyor.benimde kırmızı çatlakalarım var.bu kremi kullanan arkadaşın beyaz çatlakları varmış ve baya etkili olduğunu geçtiğini söylüyor.benim kırmızı olduğu için senin kesin geçer dedi bana.ama bende yine düşünüyorum.bide sitelerde bi ara 50 ytl idi.şimdide 80 ytl yazıyor.:1shok:ama çatlaklara soğuk su iyi geliyor bunu söyleyeblirim.ben 2-3 kere soğuk su tuttum baya azaldı gibi... bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz?
soguk sumu :Roflol:dogrusu çok hoşsun ...:Roflol::Roflol:ben 7senedir hep soguk su kullandım ama geçmedi,,iki aydır bu kremi kullanıyorum ve sonucu iki haftadayken bile farkedebildim..kırmızı lekeler beyazlaştı,,,beyaz olanlar ise belirginsizleşti,arkadaş ve yakınçevrem sonucu göxzlerıyle gördüklerinden hemen sipariş verdiler,,,tüketici olarak herkese öneriyorum..

soguk sumu :Roflol:dogrusu çok hoşsun ...:Roflol::Roflol:ben 7senedir hep soguk su kullandım ama geçmedi,,iki aydır bu kremi kullanıyorum ve sonucu iki haftadayken bile farkedebildim..kırmızı lekeler beyazlaştı,,,beyaz olanlar ise belirginsizleşti,arkadaş ve yakınçevrem sonucu göxzlerıyle gördüklerinden hemen sipariş verdiler,,,tüketici olarak herkese öneriyorum..

bunda bukadar gülecek ne var anlamadım:uhm:benım çatlaklarıma iyi geldi soğuk su.zaten soğuk suyun iyi geldiğini herkes söylüyor..
ayrıca kırmızı çatlaklar beyaza dönüştüyse bu iyi bişey değilki buna bukadar niye çok sevindin:sm_confused:

beyaza dönüştü derken banucum geçtigini demek istemiştim ...yani elimle hissettigim çatlaklar yokoldu ,kayboldu cnm ...

hmmm.. beyaza dönüştü deyince ... neyse geçmiş ya önemli değillfisfisfis
bu kremi eczanelerde bulabilirmiyiz bilen var mı ???:smiley-cool:

Sonuçları görmeden satış olayını sizinle paylaşmamıştık.

www.catlakbakimi.com

adresinden ürünle ilgili bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

100% orjinal Bonié Kremi

selamlar bende aldım bu kremden 2 hafta oldu ama kasıntı yaptı bide hic bi fark yok napsamkı cevap atarsanız cok sevınırm

selam kızlar bende bu kremı aldııgmda cok sasırdım ne kutusu var ne ımalt yerı belıı ne fırma ne kullanma klavuzu.ben üniversite mezunu olmama ragmen bu tuzga dustum.....

bence iyice araştırmadan almayın saglık sonucta ne icerdıgını bılmıoruz.....

Sanırım siz farklı bir ürünün pazar araştırmasını yapıyorsunuz. Siz araştırmadan neden aldınız ? Ben sizin ciddi bir kullanıcı olduğunuz düşünmüyorum. Sürekli bizleri, kullananları suçlar bir yazınız var. Buna daha fazla müsade etmeyeceğim. Sorularınıza cevap vermeme rağmen beni muhatap almıyorsunuz. Ürünü nereden aldığınızı sorduk cevap vermiyorsunuz ? Ürün üretimi hakkında size özelden cevap verdiğim halde bu bilgiyi bile bile burada bilmiyor gibi davranıp çirkin bir tavır sergiliyorsunuz, bunlara müsade edemem.

Herkes istediği gibi düşünür. Dileyen kullanır, dilemeyen kullanmaz. Bu siteye reklam veren firmanın uygunsuz bir tavrını görmediğim müddetçe böyle karalanmasına izin vermem. Bu davranışlarınızdan dolayı siteden 1 ay uzaklaştırıldınız.

Lida konusunda tavrımı biliyorsunuz herkes istediği yorumu yazdı zira çok fazla negatif yorum vardı bende sonuna kadar destekledim. Yazıların kaldırılması için tehdit telefonları aldık gene yayınladık. Lakin bu üründe bir sorun göremiyorum. Bonie kremini baldızım yüzünde kullandı ve sigaradan dolayı cildinin rengi, dokusu değişmiş bu krem bunu temizledi. Bir tehdit unusru görsem ne çevremde kullanırım ne de sizinle bunu paylaşırım. Yeter artık bu kadar çamur..

Kullananlar çatlakların neye bağlı olduğunu kullanma şekillerini ve sonuçlarını yazdı. Bu kullanıcılar siteden rastgele sohbette belirlenmiştir. İnanmadığım bir ürün olsa sonuçları kötü olsa bu taşın altına elimi koymam bunu da bilmenizi isterim. Sitenin zaten düzenli bir reklam geliri var 3 kuruş fark için kendi sonumu bu şekilde hazırlamam. Ürün burada kimseye pazarlanmıyor. Herkes dilediği gibi özgür iradesine göre alır veya almaz. benim tek istediğim sonuçlarını burada paylaşmaları. Bu kadar net !

arkadaşlar sipariş ettiğim bonie kremlerim dün geldi. bugün sabah kullanmaya başladım. gelişmeleri aktarırım. inşallah işe yarar. :sm_cool:

Sedef Merhaba,
Yaklaşık 3-4 gün oldu kullanmaya başlayalı 3-4 günde neler değişti veya değişmedi paylaşabilirmisin ?

merhaba heryerde fiyatı 80 ytl bi sitede 60 ytl.ama kargo falan ne kadar geliyor.bi bilgi yok.bilen arkadaşlar yazabilirmi.özelden yazılıyosa ordan da yazabilirler(ben bilmiyorumdaa) sitenin ismini söylerim ona göre siz bilrisiniz belki:1rolleyes: ona göre alacağım bende..cevabınızı beklıyorum:smiley-cool:

selamlar.....arkadaşım eczanelere sormuş...7 yere falan sormuş bir yerde varmış. ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demişler..fiyatı 40 ytl miş.:1shok::1shok::1shok:
ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demiş..çok sevindimmmm:sm_cool::dance::teytey:
umarım sonunda şaka demez :kızgın:haber veririm size

selamlar.....arkadaşım eczanelere sormuş...7 yere falan sormuş bir yerde varmış. ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demişler..fiyatı 40 ytl miş.:1shok::1shok::1shok:
ellerinde kalmamış pazartesi gelcek demiş..çok sevindimmmm:sm_cool::dance::teytey:
umarım sonunda şaka demez :kızgın:haber veririm size

Ben size havale yapayım 20 tane de bana alabilirmisin ? Burada eşimin arkadaşları da istedi. 80 YTL vereceğimize 40 YTL veririz : )

ben bi alayım bakalımda yarın bi olsunn :Roflol: haber vericem size...
gerçekten 40 ytl ise gönderirim sengözlerimebaksanab
( tabi ciddiysen fisfisfis )

Bende Iki Ay Dir Kullaniyorum,kilo Alip Vermekten Oluşan çatlaklarim Için Başlamiştim,iki Haftada Etkisini Gösterecegine Dogrusu Inanmamiştim,şimdiye Kadar Denemedigim ürün ,yönteme Ragmen Kaybolmayan çatlaklarim Git Gide Yok Olmaya Başladi,,ikincisini Sipariş Ettim Bile Ben,herkese Tavsiye Ederim.

ben bi alayım bakalımda yarın bi olsunn :Roflol: haber vericem size...
gerçekten 40 ytl ise gönderirim sengözlerimebaksanab
( tabi ciddiysen fisfisfis )

Çok ciddiyim özelden banka hesap bilgilerini yollarsan hemen para çıkartacağım.

Merhaba,
Burcu denen üyenin son yazdıklarını sildim zira yarası olan gocunur gibi abuk bir cümle kurmuş. Öncelikle inandırcılığı olmayan mesajları var tüm yazıları bu başlık altında. Kimden aldın ? diyorum cevap yok. Hala ürünü kötülüyor, bu zihniyeti çözemedim. Krem kaşıntı yapmış Burcu'cum bence sen bu kremi kullanmasanda kaşıntı yapacaktı zira ciddi bir çatlağa sahipsin lakin bu cildinde değil. Ne eğitimin ne çalıştığın konuma inanmıyorum. Yuksek lisans mezunu biri hatta hatta yönetici asistanı böyle iğrenç bir Türkçe kullansın inandırıcı gelmiyor.
Yine soruyorum ürünü kimden aldın bana fatura numarası ve firmayı söyle Metin beylere bu olayı araştırtacağım. Lakin bunu bana hala veremiyorsun senin ürünü alıp kullandığına nasıl inanayım. Hatta okuma ve anlama konusunda ki kısırlığından benim diyet ürünü sattığımıda yazdın pes be kızım pes...

Uslubumdan dolayı diğer üyelerden özür diliyorum ama artık bu kişiye pozitif yönde insiyasit kullanmak istemiyorum. Bugüne kadar sabırla cevap verdim ama anlamamakta direniyor.

Bol çatlaksız günler dilerim...

Bende Iki Ay Dir Kullaniyorum,kilo Alip Vermekten Oluşan çatlaklarim Için Başlamiştim,iki Haftada Etkisini Gösterecegine Dogrusu Inanmamiştim,şimdiye Kadar Denemedigim ürün ,yönteme Ragmen Kaybolmayan çatlaklarim Git Gide Yok Olmaya Başladi,,ikincisini Sipariş Ettim Bile Ben,herkese Tavsiye Ederim.

Ayşin Merhaba,
senden de rica edeceğim bu çatlakların oluşma süresi ve kremi kullanış şeklin ?

X