slm kızlar haziranda nişanım var ama ikimizinde zevkleri farklı o yüzden istedğimiz modeli alıcaz her ikimizde ben klasik bombeli istiyorum ama onunda simlisi çıkmış düşündüğüm böyle birşey sizce nasıl ???
bende bombeli beyaz altın kullanıyorum ve çok memmnunum yine olsa yine aynı model seçerdim. allah nasip ederse uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. simlisi de güzelmiş ama ileride nasıl olur , kullandikça nasıl durur düşünmek lazım. ben ihtiyaç duydugumda kuyumcuya verip parlatmayı düşünüyorum sanırım biraz tıraşlıyorlarmış. ilk gün ki gibi oluyormuş. şimdiden mutluluklar :)
bence çok hoş benim alyansımda böyle çokda kullanışlı oluyor takıldı etti,yok taşı düşecekmi derdin olmaz cnm[/QUOT
evet bende aynı fikirdeyım zaten alyans dedıgın biraz sade olur ya benım fikrim bole taşlı olanlar hiç hoşuma gitmiyor zaten aldığımda resmi paylaşırım :)
çok güzelmişş bide şöle bi sölenti var erkeğin altın yüzük takması doğru değilmiş onun bi nedeni var ama tam bilmiyorum anlatırsam yanlış aktarım yapmayım.. gümüş oluyormuş evlendkden sonra söz nişan nesede evlendikden sonra gümüşe cevriliyormuş die biliyorum duydum yani :)