• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bombeli klasik model sevenlerr

yadha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
75
1
96
Bursa
slm kızlar haziranda nişanım var ama ikimizinde zevkleri farklı o yüzden istedğimiz modeli alıcaz her ikimizde ben klasik bombeli istiyorum ama onunda simlisi çıkmış düşündüğüm böyle birşey sizce nasıl ???

Eklentiler

• $image_resize.png
    $image_resize.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 1.018
bende bombeli beyaz altın kullanıyorum ve çok memmnunum yine olsa yine aynı model seçerdim. allah nasip ederse uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. simlisi de güzelmiş ama ileride nasıl olur , kullandikça nasıl durur düşünmek lazım. ben ihtiyaç duydugumda kuyumcuya verip parlatmayı düşünüyorum sanırım biraz tıraşlıyorlarmış. ilk gün ki gibi oluyormuş. şimdiden mutluluklar :)

benim alyansımda klasik bombeli model
buda güzelmiş ama ben parlak olmasını tercih ederdim her zaman

canım çok beğendim ya benimde bombeliye karşı bi zaafım var ama nedendir bilinmez apayrı bi alyans aldım kendime :64::64:

bence çok hoş benim alyansımda böyle çokda kullanışlı oluyor takıldı etti,yok taşı düşecekmi derdin olmaz cnm

bence çok hoş benim alyansımda böyle çokda kullanışlı oluyor takıldı etti,yok taşı düşecekmi derdin olmaz cnm[/QUOT

evet bende aynı fikirdeyım zaten alyans dedıgın biraz sade olur ya benım fikrim bole taşlı olanlar hiç hoşuma gitmiyor zaten aldığımda resmi paylaşırım :)

çok güzelmişş bide şöle bi sölenti var erkeğin altın yüzük takması doğru değilmiş onun bi nedeni var ama tam bilmiyorum anlatırsam yanlış aktarım yapmayım.. gümüş oluyormuş evlendkden sonra söz nişan nesede evlendikden sonra gümüşe cevriliyormuş die biliyorum duydum yani :)

Bende alyansta klasik modelleri seviyorum ama bu simlileride çok hoşmuş.. ben çok beğendim. çok zevkli bir seçim.:46:

Bende alyansta klasik modelleri seviyorum ama bu simlileride çok hoşmuş.. ben çok beğendim. çok zevkli bir seçim.:46:

Beyaz altın ve klasik seviyorum ben de. O modelden sıkılabilirsin ama klasik adı üzerinde her zaman moda...

bence düz sarı altın bombeli klasik model favorimdir...

Back