• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu'ya gelin gelenler var mii

cnm düzcede çalışıyormuşsun boluya en yakın şehir nöbert usulü çalışıyor olmasaydın gider gelirdin. benim öle bir şansımda yok malesef.
ama inan bolu sıkıcı yapacak bişey yok alışveriş merkezi bilem yok... bi highway var orası da uzak...
ne bilim eşimle birlikte olsaydık alışırdım yaa...

cnm düzcede çalışıyormuşsun boluya en yakın şehir nöbert usulü çalışıyor olmasaydın gider gelirdin. benim öle bir şansımda yok malesef.
ama inan bolu sıkıcı yapacak bişey yok alışveriş merkezi bilem yok... bi highway var orası da uzak...
ne bilim eşimle birlikte olsaydık alışırdım yaa...

aaa çok ayıpp koskocaaaamaan becikimizz varyaa :9::9::9:

kızlar merhaba

bende ankarada yaşıyorum eşim ailem herkes orada boluda 3 aydır yaşıyorum yeni atandım... yeni atama olduğundan şimdilik buradayım... hem tekim hem hamileyim epey zor h.sonları gidiyorum eşimin yanına ama atlatırım gibi geliyor bakalım...

fazla kafaya takmamakta fayda var yaa napalım her insan kendi mutluluğunu kendi yaratırmış konu sahibi arkadaşım sanada tavsiyem arkadaşın olmasada eşinle birlikte mutlu olmaya çalış ben burda tekim mutsuzum diye kendini yıpratma...

Meraba Canım Hoşgeldin :16:

Back