- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
boluya gelin değil ama öğrenci olarak gidiyorum :) benimde arkadaşım yok oralarda :/
nerden gelıosun cnm boluya ?
bölüm ne ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boluya gelin değil ama öğrenci olarak gidiyorum :) benimde arkadaşım yok oralarda :/
düzceden iktisat :)nerden gelıosun cnm boluya ?
bölüm ne ?
düzceden iktisat :)
yani bende bir gibi düşünüyorum p.tesi oradayım :)
hayırlı olsun canım yaa yakından gelıyomussun valla :)
sıkıntı cekmezsın umarım :)
bolu-düzce birgibi yanı benım ıcın
yani bende bir gibi düşünüyorum p.tesi oradayım :)
diş hastanesine gitmiştim başka hiç gezmedim bir de kayıt için gitmiştim :) umarım çekmemdaha önceden gelıp gıtmıssındır yakın oldugu ıcınde sıkıntı cekmezsın cnm umarım:)
vayy arkdaşşş bayaa da varmışş ben bi kendimi sanıodumm bolu dan yaaa
bizim iller topiğindee bilee kimselerr yok herkes kendi ilindee konusuo tanısıo falan bolu sessizz sakinn
arkadaşlar bende gurbetten geldım 8 saatlık mesafeden 5,5 sene oldu evlenelı şimdi de ılk çocuğuma hamıleyım burda herşey güzel bir kışına alışamadım bırde hamıle olunca hastane konusunda sıkıntı çektım fazla bır secenek olmayışına ama rahat ve şirin bir yer
Hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar. Cnm bayadir yoksun demişsiniz.linda arada geliyorum ama kimseler yok çıkıyorum B'nde. Aynen devam yani. Hala arkadasım film yok ben mı soğuk biriyim acaba :)))
Hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar. Cnm bayadir yoksun demişsiniz.linda arada geliyorum ama kimseler yok çıkıyorum B'nde. Aynen devam yani. Hala arkadasım film yok ben mı soğuk biriyim acaba :)))
düzceden mi geldin canım bolu'ya bende düzceden geldim ama öğrenciyim ben :)Selam cAnım hoş geldin bende Bolu'ya gelin geldim. 8 ay oldu benim. Canım cok sıkılıyor ya hic cevrem yok esimin ailesi ve birkaç arkadaşından başka. Nasil alışıyor insan bu duruma bilmiyorum
ben düzceliyim tatlım neresine geldin düzcenin?selam kızlar
ben boluya gelin gitmedim ama düzceye gelin gittim boluya gitmiştim eşimle bi kaç kere çok hoş bi yer
kızlar merhaba
bende ankarada yaşıyorum eşim ailem herkes orada boluda 3 aydır yaşıyorum yeni atandım... yeni atama olduğundan şimdilik buradayım... hem tekim hem hamileyim epey zor h.sonları gidiyorum eşimin yanına ama atlatırım gibi geliyor bakalım...
fazla kafaya takmamakta fayda var yaa napalım her insan kendi mutluluğunu kendi yaratırmış konu sahibi arkadaşım sanada tavsiyem arkadaşın olmasada eşinle birlikte mutlu olmaya çalış ben burda tekim mutsuzum diye kendini yıpratma...