• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu'ya gelin gelenler var mii

kızlar ben boluluyum . Başka yere gelin gitmedim memleketimde evlendim .:3:

insanlarıda memleketi gibi sesiz çekimser duruyor tabi bana göre............:))))))))))))))))))

vayy arkdaşşş bayaa da varmışş ben bi kendimi sanıodumm bolu dan yaaa :52::9::9:
bizim iller topiğindee bilee kimselerr yok herkes kendi ilindee konusuo tanısıo falan bolu sessizz sakinn :52:

arkadaşlar bende gurbetten geldım 8 saatlık mesafeden 5,5 sene oldu evlenelı şimdi de ılk çocuğuma hamıleyım burda herşey güzel bir kışına alışamadım bırde hamıle olunca hastane konusunda sıkıntı çektım fazla bır secenek olmayışına ama rahat ve şirin bir yer

arkadaşlar bende gurbetten geldım 8 saatlık mesafeden 5,5 sene oldu evlenelı şimdi de ılk çocuğuma hamıleyım burda herşey güzel bir kışına alışamadım bırde hamıle olunca hastane konusunda sıkıntı çektım fazla bır secenek olmayışına ama rahat ve şirin bir yer

Gurbetten derken nerden geldin canım ?

Hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar. Cnm bayadir yoksun demişsiniz.linda arada geliyorum ama kimseler yok çıkıyorum B'nde. Aynen devam yani. Hala arkadasım film yok ben mı soğuk biriyim acaba :)))

Hosgeldiniz yeni gelen arkadaslar. Cnm bayadir yoksun demişsiniz.linda arada geliyorum ama kimseler yok çıkıyorum B'nde. Aynen devam yani. Hala arkadasım film yok ben mı soğuk biriyim acaba :)))

hoşgeldnn canımm cidden halaa yuhh alışamadınmıı diyorumm :))
küçücükkk miniiciikk bu şehre ve çevreyee :D

Aaa ßiz ßurdayız Sen yoksun Canım :34:

Selam cAnım hoş geldin bende Bolu'ya gelin geldim. 8 ay oldu benim. Canım cok sıkılıyor ya hic cevrem yok esimin ailesi ve birkaç arkadaşından başka. Nasil alışıyor insan bu duruma bilmiyorum
düzceden mi geldin canım bolu'ya bende düzceden geldim ama öğrenciyim ben :)

kızlar merhaba

bende ankarada yaşıyorum eşim ailem herkes orada boluda 3 aydır yaşıyorum yeni atandım... yeni atama olduğundan şimdilik buradayım... hem tekim hem hamileyim epey zor h.sonları gidiyorum eşimin yanına ama atlatırım gibi geliyor bakalım...

fazla kafaya takmamakta fayda var yaa napalım her insan kendi mutluluğunu kendi yaratırmış konu sahibi arkadaşım sanada tavsiyem arkadaşın olmasada eşinle birlikte mutlu olmaya çalış ben burda tekim mutsuzum diye kendini yıpratma...

Yazın herkes gezdi tozdu havalar soğuyunca yine kendimizi forum başında bulduk :27: ben yine başladım bunalmaya ve hala arkadaş bulmuş değilim. aslında bir iki arkadaşım var ama görüşemiyoruz ki. apartman yada mahalleden bi arkadaşım olsa çok mu şey istiyorum yaa püf. bizim apartman yaşlılar apartmanı :D

Ne bileyim iste simdi surucu kursuna falan başladım oyle vakit geçiyor. Komşularında 1 yıl sonra bana gelmek istediklerini söylediler. Ben Düzce'ye surekli gidip geldiğim icin arkadas edinmiyorum canım. Güldükte bı insan değilimiz aslinda :)) :1::8:

kızlar merhaba

bende ankarada yaşıyorum eşim ailem herkes orada boluda 3 aydır yaşıyorum yeni atandım... yeni atama olduğundan şimdilik buradayım... hem tekim hem hamileyim epey zor h.sonları gidiyorum eşimin yanına ama atlatırım gibi geliyor bakalım...

fazla kafaya takmamakta fayda var yaa napalım her insan kendi mutluluğunu kendi yaratırmış konu sahibi arkadaşım sanada tavsiyem arkadaşın olmasada eşinle birlikte mutlu olmaya çalış ben burda tekim mutsuzum diye kendini yıpratma...

Canım elbette eşiyle vakit geçirmek en güzeli ama ben nöbet usulü çalıştığım icin boş günlerim oluyor.esimde geç vakitlere kadar çalışıyor.oyuzden yalnızlık zor.

Back