- 18 Ekim 2008
- 1.710
- 70
- 363
herkese merhaba sıteye yenı uye oldum aramalarda bu sayfayı gordum boludakıler burada sanırım temmuz ıtıbarıyle sakaryadan boluya tayınımız cıktı boluya hıc gıtmedım 4 aylık hamıleyım sızden rıca etsem gercı sayfada konuda actım ama burdanda yazmak ıstedım boluda bayan kadın doğum uzmanı arıyorum tavsıye edebıleceeğınız bırılerı varmı yardımcı olursanız sevınırım
ben de 2 sene öncesine kadar boludaydım kızımı boluda doğurdum.. kadın doğum hastanesi bir devlet hastanesi olarak gayet iyidir... benim doktorum necla davultaş tı.. biraz para canlısıdır ama iyidir.. şimdi baktım ordaymış :) ama sanırım boşanmış necla öztürk diye geçiyor... bir de ayhan bey var arkadaşımın nerdeyse tüm ailesinin jinekoloğu :))) o da iyidir..ben spinal sezeryen olmuştum ve anestezi uzmanı bu konuda gerçekten çok iyiydi.. sonrasında ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiçbirini yaşamadım :) o da halen ordaymış...
bir de prof. var adı yanlış hatırlamıyorsam sabahat .. prof. olmuş ama insan olmamamış özeline gittiğim halde bana o kadar yüksek sesle çıkıştı ki tüm özelimi dışarıdakiler duymuştu ((
bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah canım...
Son düzenleme: